Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες σε όλους μπήκαν μην αρχίσουμε όλοι και γεμίσουμε 2 σελίδες με τη κατάθεση στο paypal.

Γράψτε στον οδηγό epithimies-pockee αν θέλετε.

Δυστυχως δεν μπηκαν σε ολους ,ειχαν να μπουν χρηματα από τον 1-2016 και μπηκαν τωρα ,ουτε τα μισα.

edit

Λαθος μπηκαν λιγο παραπανω από τα μισα...

• Like 2
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπηκαν σε ολους ,ειχαν να μπουν χρηματα από τον 1-2016 και μπηκαν τωρα ,ουτε τα μισα.

edit

Λαθος μπηκαν λιγο παραπανω από τα μισα...

Δηλαδή εσύ δεν μετράς με τους υπόλοιπους επειδή δε στα βάλανε όλα;

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή εσύ δεν μετράς με τους υπόλοιπους επειδή δε στα βάλανε όλα;

Eτσι ακριβως όπως τα λες,δες μπορεις να εκφερεις εσυ αποψη όμως για ολους ,γιατι καποιοι πληρωθηκαν συναλλαγες δυο ημερων ,και καποιοι ,πιθανολογω σαν και εμενα όχι.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι εδώ είναι προσφορές εκτός τεχνολογίας κι όχι το topic του pockee, είναι κουραστικό να διαβάζουμε συνέχεια στο παρόν νήμα ότι αφορά καταθέσεις και όχι προσφορές από την εν λόγω εφαρμογή

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Όπως εχουμε πει πολλες φορες, στα θεματα περα από την ανακοινωση των προσφορων, εχουν σαφεστατη θεση και προβληματα παραλαβων, καθυστερησεων, ακυρωσεων κλπ. Είναι αυτό που λεμε ανατροφοδοτηση και είναι αυτό που δινει αξια στα φορουμς!

Είναι το ιδιο χρήσιμη και καλοδεχούμενη με τις ιδιες τις προσφορες.

Το σπαμαρισμα χωρις λογο είναι άλλο πραγμα και η ενημερωση περι προβλημάτων εκτελεσης προσφορων που εχουν αναφερθεί πιο πριν, κατι άλλο. Μην τα συγχέετε.

• Like 3
Δημοσ.

εγώ είμαι αντιπαράδειγμα και δεν μου πιστώθηκε στο paypal η μια και μοναδική αγορά που έχω κάνει στις 13/2 παρόλο που έχει επιβεβαιωθεί.

Δημοσ.

Τελικά η προσφορά ΑΒ - Wind είναι γενικη, σε όλά τα ΑΒ;

Στον ΑΒ Μελισσίων ειδα στον πάγκο υπευθυνου καταστήματος (στην εισοδο αριστερά) ταμπελακι για προσφορά χρονου ομιλίας καρτοκινητου για wind/tim εκπτωση 40% χρονος αξιας 20€ στα 12€

• Moderators
Δημοσ.

Οσοι το ειδαν καλο είναι να γραψουν και αν υπαρχει ημερομηνια ληξης και ποια είναι αυτή. Δεν εχω ανανεωσει ποτε με τετοιο "καρτελακι" αλλα μεχρι πριν καμια 10αρια χρονια που ανανεωνα με καρτες από περίπτερα, θυμαμαι ότι ειχαν πανω ημερομηνια ληξης. Πιθανον να ληγουν σχετικα συντομα και αυτος να είναι ο λογος μειωσης τιμης. Προσεξτε το.

Δημοσ.

Στον Γαλαξία συνεχίζει να τρέχει το 1+1 στα Fairy όμως ή πάπαλα;

Σήμερα αγόρασα 1+1 κάψουλες Fairy Platinum 36τεμ. 11,99 ευρώ από Γαλαξία Λένορμαν. Περιμένω και την επιστροφή 2Χ3 ευρώ από Pockee, οπότε θα βγούν 5,99 ευρώ / 72 τεμ. = 0,083 ευρώ το τεμάχιο.

Δημοσ.

Ο Σκλαβενίτης έχει τα μωρομάντηλα Johnson's 2+2 με 4,40 και Babylino μεγάλες συσκευασίες με -7 ευρώ (το 4 που παίρνω εγώ είχε 8,5 ευρώ άρα κάτι λιγότερο από 0,17/πάνα).

Δημοσ.

Για οσους ειναι απο Κρητη αγορασα σημερα Omino bianco Black wash 2x1,5 L (δεμενη συσκευασια) στα 3.7 ευρω παριπου με την εκπτωση.Απο πολυτεχνειο Κρητης(χανια) πηρα τα δυο τελευταια πακετα.

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί πήρα Fairy Platinum 36 τεμ. από Γαλαξία 11.99€, 1+1 Δώρο.

Πέρασα κουπόνι -3€ από epithimiesthankyou, καταχώρησα και την απόδειξη στο pockee να μου επιστραφούν 2χ3=6€ ώστε συνολικά να βγουν οι δύο συσκευασίες δηλ. τα 72 τεμ. 2.99€.

Δυστυχώς δεν βρήκα 36 τεμαχίων και πήρα 2 συσκευασίες Platinum των 26 τεμαχίων και 2 των 31. 

Η απορία μου είναι η εξής. Παίρνουμε επιστροφή και για τις δωρεάν συσκευασίες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΒ   7/3 - 8/3

-Όλα τα είδη party μιας χρήσης  1+1 δώρο

-30% σε πατατάκια,γαριδάκια και ξηρούς καρπούς

-30% σε όλα τα ζαμπόν και τις χοιρινές ωμοπλάτες,χύμα και τυποποιημένες

ΑΒ   7/3 - 12/3

-35% στο γιαούρτι Αγελαδίτσα ΦΑΓΕ  3Χ200γρ  

-Κατεψυγμένο χταπόδι Μεξικού 800-1200γρ  8,15€/κιλό

-40% στα δημητριακά και τις μπάρες  Fitness

-40% στο ψωμί του τοστ και στην ψίχα τοστ Καραμολέγκος

-Μακεδονικός χαλβάς χύμα  7,69€/κιλό

-60% σε όλα τα παπλώματα και τις κουβέρτες

-Ούζο ΑΒ  200ml 1,82€ και 700ml  5,61€

-Υγρά πιάτων  Ava  1+1 δώρο

Μασούτης   7/3 - 9/3

-50% στα απορρυπαντικά Dixan σκόνη 50μεζ,υγρό 48μεζ ,κάψουλες duo caps 36 τεμάχια και power mix caps 32 τεμάχια

-40% στα Ajax maxpower,πολυκαθαριστικά gel,spray αντλίες και πανάκια

-45% στις σερβιέτες και τις μονές συσκευασίες σερβιετάκια  Εvery Day (εξαιρούνται οι mega συσκευασίες 26 τεμαχίων)

-Βόεια ελιά Ν/Ζ Γερμανίας,χωρίς κόκκαλο  7,39€/κιλό

-20% σε όλα τα συσκευασμένα τυροκομικά Αrla

Market In   7/3 - 12/3 

-Xταπόδι κατεψυγμένο  850gr   3,99€

-Μακεδονικός χαλβάς  συσκευασία 500γρ  3,99€

-ΑΙΜ οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες  1,50€

Carrefour Mαρινόπουλος  7/3 - 9/3

-Φέτα δοχείο Δωδώνη  7,99€/κιλό

-Χοιρινό μπούτι ή σπάλα με κόκκαλο  2,99€/κιλό  

Καταξοδεύτηκε αποκριάτικα ο Καρφουράκος  :ph34r:

Φτάσαμε αισίως τις 800 σελίδες  :-D

Επεξ/σία από efkola
  • Like 25
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...