grmaster2 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ο Γαλαξίας έχει τις κάψουλές fairy 1+1 δώρο. Οι fairy platinum απο 9,50ε με pockee -3e (μέχρι σήμερα, δεν ξέρω αν θα ανανεώσουν) και epithymies -3ε (όσοι πρόλαβαν να εκτυπώσουν γιατι το βγάλανε το κουπόνι) βγαίνει 3,50ε οι 52 κάψουλες. Θα τσεκάρω το μεσημέρι αν δουλεύει. Τώρα που το σκέφτομαι αν το pockee δεχτεί x2 τότε βγαίνει 0,50ε Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2016 από grmaster2 1
tehgata Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Παιδικό στοματικό διάλυμα σε επαγγελματικό μεγεθος 1,5λιτρων https://www.inatural.gr/gr/el/products/fluoramine-junior-mouthwash-gia-paidia-ano-ton-6-eton:2 Σημερα εχει και δωρεαν μεταφορικά.
vgiozo Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Χύτρα ταχύτητας Izzy 8 λίτρων στα 60 ευρώ στον Κωτσόβολο http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchenware/xytres-taxythtas/106869-izzy-family-8lt
gkouklakis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 ... και epithymies -3ε (όσοι πρόλαβαν να εκτυπώσουν γιατι το βγάλανε το κουπόνι) βγαίνει 3,50ε οι 52 κάψουλες. ..δεν υπάρχουν κουπόνια πλέον ...
SKRUTZ Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Market IN 29/2 εως 5/3 https://www.youtube.com/watch?v=iu3grI7cMQw&feature=youtu.be The Mart (Makro) 29/2 εως 5/3
Kenny McCormick Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι παίζει με επιθυμίες και βοντα
idomeneas7 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 www.epithimiesthankyou.gr στέλνεις μια φορά sms για κωδικο και μετα τα εχεις διαθεσιμα. Το καλο ειναι οτι μπορεις να τα εκτυπωσεις σε καταστημα γιατι σπιτι δεν εχουν ολοι εγχρωμα λογω κοστους. Στα My Market τα Ariel Pods 14 τμχ κάνουν 4,48 το κουτί οπότε παίρνεις 2 κουτιά με 8,96 και -6 ευρώ το κουπόνι Pockee τελική 2,96 ή 1,48 το κουτί κάπως καλύτερα από γαλαξία.... Εγώ έκανα και μια δοκιμή με τυπωμένο κουπόνι 5 ευρώ από επιθυμίες + το κουπόνι του Pockee... Αν δουλέψει, θα πάρω τα δύο κουτιά με 2 ευρώ κέρδος στη τσέπη μου. Αυτο δουλεψε τελικα? Λεω να το δοκιμασω.
gkouklakis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 υπάρχουν oralbe με 2 ευρώ στο γαλαξία , οπότε με το pockee ... 1 ευρώ κέρδος στις 2 oralbe. Το πρωί αγόρασα τις δικές μου.Συγχωνευση αυτό λέω και εγώ και προσπαθώ να καταλάβω στα τελευταία post πως κερδίζεις 1€ όπως έγραψε ο gkouklakis παραπάνω. Σήμερα στη Λένορμαν στο Γαλαξία αγόρασα oralbe με 2 ευρώ, τις ίδιες είχα αγοράσει όταν είχαν έκπτωση 35% και κέρδισα 20λεπτά στη μία. oral-b 3d White luxe. "brillo saludable" το όνομα αυτής. Την προηγούμενη φορά την σκάναρα "με βάση τις οδηγίες του φόρουμ" και ήταν εντάξει. Έψαξα και βρήκα ακόμα 6 τεμάχια στο Γαλαξία στα Σεπόλια στο μετρό. Αυτές τις έψαξα όταν κάποιος από Λάρισα είχε ένα ανάλογο post για pro expert με 2 ευρώ και μας είχε σκαναρισμένη απόδειξη. τότε με το 35% Την Παρασκευή αγόρασα από το Γαλαξία στη Λενορμαν nivea "happy Time" αρχική τιμή 2,53 δεν έγραφε έκπτωση ρώτησα και ... 1,01 κάτω λόγο έκπτωσης και 1,5 λόγο pockee άρα 0,02 σύνολο
gas_83 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ναι 35,98 για την ακριβεια, θα εξαργυρωσεις το κουπονι απο το yellowday, δινεις 35 ευρω και παιρνεις πραγματα αξιας 50ευρω.... Προσεξε, οχι κατευθειαν αγορα απο readyforbaby με χρεωστικη Πειραιως. Αγοραζεις το κουπονι πρωτα απο το yellowday. Πας στο readyforbaby κανεις την παραγγελια και βαζεις παραλαβη απο το καταστημα και στα σχολια τον αριθμο του κουπονιου yellowday και την διευθυνση σου. Επιλεγεις πληρωμη με μετρητα και ολοκληρωνεται η παραγγελια. Τα αγαθα θασου ερθουν σπιτι σου και θα δωσεις στον courier 0,98 ευρω που ειναι τα υπολοιπα 35,98-35,00. Ελπιιζω να σε καλυψα. Οτι θες με ρωτας. Να προσθέσω ότι στα σχόλια βάζουμε και ένα τηλ επικοινωνίας για να μας ενημερώσουν για την αποστολή.. Μόλις με ενημέρωσαν για την αποστολή, ευχαριστώ τον Nyo30!
helena_n Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Χύτρα ταχύτητας Izzy 8 λίτρων στα 60 ευρώ στον Κωτσόβολο http://www.kotsovolos.gr/site/small-home-appliances/kitchenware/xytres-taxythtas/106869-izzy-family-8lt Μη τσιγγουνεύεστε τα λεφτά στις χύτρες, γιατί θα τα πληρώσετε αργότερα στη ΔΕΗ. Με 130-140 ευρώ μπορείτε να πάρετε "Ferrari" (πχ Sitram ή Fissler) και να βράζετε μοσχάρι σε χρόνο dt. 1
papaki2015 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Κανένας Θεσσαλονικιος μήπως βρήκε κάψουλες fairy platinum πάνω απο 26τμχ σε Γαλαξια που τις έχει 1+1 δώρο; ολύμπου είχε μόνο τα 16τμχ
tornado Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Μη τσιγγουνεύεστε τα λεφτά στις χύτρες, γιατί θα τα πληρώσετε αργότερα στη ΔΕΗ. Με 130-140 ευρώ μπορείτε να πάρετε "Ferrari" (πχ Sitram ή Fissler) και να βράζετε μοσχάρι σε χρόνο dt. μετα το συμβαν στο περαμα, ειμαι πολυ σκεπτικος σε τετοια μηχανηματα. Εστω και καλη προσφορα μαλλον θα προτιμησω την κλασικη κατσαρολα.... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Εφυγαν 12 ποστς σχετικα με το μπερδεμα και την βροχη ερωτήσεων περι "oralb". Η διευκρινηση του μελους gkouklakis συγχωνευθηκε με το αρχικο (απογευματινο) του ποστ που υπαρχει λιγο πιο πριν. Και όπως εγραψε και η helena είναι κατι που εχει ξαναγραφτει 10-15 μερες πριν. Είναι επιβεβαιωμενο από 2 μελη. Μην το κανουμε "πανό" με αλλα ποστς. Οποιος τις βρει τις χτυπά. Την προηγουμενη φορα προσωπικα, δοκιμασα να παω να παρω 2 κομματια, αλλα εχασα απλα τον χρονο και τη βενζινη μου αφου σε 2 υποκαταστηματα που πηγα δεν υπηρχαν οι συγκεκριμενες. 3
Zus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ο Γαλαξίας έχει τις κάψουλές fairy 1+1 δώρο. Οι fairy platinum απο 9,50ε με pockee -3e (μέχρι σήμερα, δεν ξέρω αν θα ανανεώσουν) και epithymies -3ε (όσοι πρόλαβαν να εκτυπώσουν γιατι το βγάλανε το κουπόνι) βγαίνει 3,50ε οι 52 κάψουλες. Θα τσεκάρω το μεσημέρι αν δουλεύει. Τώρα που το σκέφτομαι αν το pockee δεχτεί x2 τότε βγαίνει 0,50ε Τέλος και από pockee η προσφορά, δυστυχώς. Και ήμουν έτοιμος να πάω να σηκώσω 6 σακούλες για να στοκάρω για το επόμενο εξάμηνο. Κλαψ, λυγμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις