Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Με την ιδια λογικη, θα επρεπε ο,τι αυτοπροσδιοριζουν τα καταστήματα ως προσφορες με τα mail τους και τις διαφημισεις τους, να τα ποσταρεις/ποσταρουμε ως προσφορες εδώ και να μην εχεις/εχουμε γνωμη και αποψη ουτε για τα προφανη. "Ωραιο" φορουμ θα είχαμε, διαφημιστικο.

Μιας και εμμεσα ρωτας, στη θεση σου θα εβαζα τουλάχιστον εισαγωγικα στη λεξη φαρμακειο και δεν θα ελεγε κανεις τιποτα. Διαφορετικα και ακομα ορθοτερα θα ελεγα "το διαδικτυακο κατάστημα παραφαρμακευτικων προιοντων". Τιποτα από τα δυο δεν εινα αυθαιρετο, αντιθέτως είναι πιο κατατοπιστικα για τα μελη.

Αποψη μου.

• Like 5
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε συ matrixxx χωρίς καμιά πρόθεση αντιπαράθεσης απο μέρους μου, παραδέξου, οτι είσαι λάθος, γιατί αρνήσε να καταλάβεις αυτό που σου λένε τα παιδιά, οτι δηλαδή βάση νόμου τα φαρμακεία στα διαδικτυακά τους καταστήματα απαγορεύεται να πουλάνε φάρμακα και αυτο βέβαια δεν θα πεί οτι δεν είναι φαρμακεία.

Εξάλλου αν πάς στην εκάστοτε διεύθυνση που έχουνε στις σελίδες τους, φαρμακεία θα αντικρίσεις.

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Βρε συ matrixxx χωρίς καμιά πρόθεση αντιπαράθεσης απο μέρους μου, παραδέξου, οτι είσαι λάθος, γιατί αρνήσε να καταλάβεις αυτό που σου λένε τα παιδιά, οτι δηλαδή βάση νόμου τα φαρμακεία στα διαδικτυακά τους καταστήματα απαγορεύεται να πουλάνε φάρμακα και αυτο βέβαια δεν θα πεί οτι δεν είναι φαρμακεία.

Αυτό που λες είναι γνωστο και το εχουμε συζητησει και αρκετα παλιοτερα, μαλιστα να θυμισω πως εχουμε σβησει και προσπάθειες διαφημισης τέτοιων καταστημάτων (όχι του συγκεκριμενου) και τοτε ειχε αναπτυχθεί (από αλλους) σχετικη κουβεντα εδώ περι του νομου και του τι μπορουν να πωλουν, όπως πχ και άλλη κουβεντα (απο αλλους σε άλλη στιγμη φυσικα) περι της αναγραφης "παγωτο" σε προιοντα που ηταν παγωμενα γλυκισματα και οχι παγωτα κλπ. Το τι είναι το φυσικο κατάστημα δεν είναι θεμα της συζητησης μας, κανεις δεν λεει ότι εκεινο δεν είναι φαρμακειο, αλλα εδώ μιλαμε αποκλειστικα για το ηλεκτρονικο κατάστημα μιας και μονο εκεινο αφορα η προσφορα. Δεν ξερω αν αρνεισαι να το καταλάβεις, απλα πιστευω πως δεν εχεις εστιασει σωστα στο τι λεμε. ;) Μια διευκρίνιση εβαλα και εγινε σηριαλ... Ποιος είναι λαθος λοιπον; Όχι ότι εχει σημασια να κρινουμε τον "λαθος", αλλα @#$%^κε το θεμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι οτι ο περισσότερος κόσμος (και σίγουρα όλοι μας εδω μέσα, που αν μη τι άλλο ασχολούμαστε με τις διαδικτυακές αγορές) έχει ψωνίσει, κάποια στιγμή, απο διαδικτυακά φαρμακεία και είμαστε γνώστες, του οτι δεν παρέχουνε τα κλασικά φάρμακα, άρα νομίζω η διευκρινιστική εμμονή σου, να τους αλλάξεις όνομα, μάλλον είναι περιττή. Το να κάνουμε οτι σαν σήμερα να πέσαμε απο τον Άρή, είναι κάπως γελοίο. Επειδή βλέπω οτι μάλλον θες να έχεις τον τελευταίο λόγο, δεν θα στο χαλάσω με άλλη αντιπαράθεση (νέο μήνυμα) εκ μέρους μου, στο συγκεκριμένο θέμα. Καλημέρα.

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 13
  • Moderators
Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι ο περισσότερος κόσμος (και σίγουρα όλοι μας εδω μέσα, που αν μη τι άλλο ασχολούμαστε με τις διαδικτυακές αγορές) έχει ψωνίσει, κάποια στιγμή, απο διαδικτυακά φαρμακεία και είμαστε γνώστες, του οτι δεν παρέχουνε τα κλασικά φάρμακα, άρα νομίζω η διευκρινιστική εμμονή σου, να τους αλλάξεις όνομα, μάλλον είναι περιττή.

Εδώ ειμαστε για ολους, όχι για τους "περισσοτερους" ή "λιγοτερους" κατά το πως τους μετρα ο καθενας. Αρνηση πριν, εμμονη τωρα η μια γραμμη διευκρίνησης... Μια χαρα, αρκετα ειπαμε. Ο καθενας μπορει να κρινει οσα διαβαζει.

Δημοσ.

καποιος να τα παραλαβει απλα...

εμενα θα τα παραλαβει η γυναικα μου....δεν χρειαζεται να εισαι ο ιδιος, το ξερω γιατι εχω παραγγειλει και παλιοτερα.

πηρα δυο κουτια 36 ευρω... κατσε να πανε σπιτι να δουμε προκοπη ;)

Δημοσ.

Καλημέρα ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων καμιά προσφορά?

Καλησπέρα καμία προσφορά για μπουκάλι Havana?

Υπαρχουν σχετικές μηχανές αναζήτησης. Αν αρχίζαμε να ρωταμε οτι του λειπει του καθενός εδω μεσα δε θα κάναμε άλλη δουλειά. Εδω ειναι καλο να ποσταρονται οι προσφορές και οποιος εχει ματια διαβαζει...

• Like 15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΒ   29/2 - 1/3

-30% στα  λουκάνικα

-30% στις κέτσαπ

-20% σε μπύρες και αναψυκτικά 

ΑΒ   29/2 - 5/3

-50% σε όλα τα προϊόντα Elvive

-50% στις βαφές μαλλιών Excellence

-Johnnie Walker Red Label  700ml  14,80€

-Ερυθρός οίνος Μπουτάρης Κρυφή πλαγιά 750ml  4,20€

-45% στις οικονομικές συσκευασίες πάνες Babylino

-Eλαιόλαδο  ΑΒ  5 λίτρων  18,90€

-Φέτα Π.Ο.Π. Ελασσόνας  5,45€/κιλό

-Σουβλάκια χοιρινά,εισαγωγής  3,87€/κιλό

-Χοιρινές μπριζόλες λαιμού ή με κόκκαλο,εισαγωγής  3,47€/κιλό

-Ελληνικό αρνάκι γάλακτος  5,75€/κιλό

Μασούτης  29/2 - 2/3

-Ημίσκληρο τυρί Κολιός χύμα  6,69€/κιλό

-20% σε όλες τις συσκευασίες φέτας Χωριό

-40% σε όλα τα ζυμαρικά Μέλισσα (εξαιρείται η Χρυσή Επιλογή) και τα προϊόντα Heinz

-Όλα τα σαμπουάν Pantene 360ml και τα conditioner 270ml   2,69€

-40% στις βαφές μαλλιών Syoss,Palette και Keratin Colour

-40% στα προϊόντα styling μαλλιών Palette και Taft

-30% σε όλα τα προϊόντα Dettol

-50% σε όλα τα προϊόντα Planet

-50% στις ταμπλέτες Finish All In One 30-50 τεμαχίων

Carrefour Μαρινόπουλος   29/2 - 3/3

-Φέτα  Βίγλα Ολύμπου δοχείο  5,99€/κιλό

-Χοιρινά λουκάνικα τύπου Μάνης  3,69€/κιλό

-Μπριζόλα,λαιμός ή πανσέτα χοιρινή με κόκκαλο  3,25€/κιλό

Γαλαξίας   29/2 - 5/3 

-Φέτα Δωδώνη  πρόβεια  6,92€/κιλό

-Kerrygold  regato  φρατζόλα  6,58€/κιλό

-Φρυγανιές Elite, σίτου 500γρ και σίκαλης 360γρ  0,99€

-Βαφές μαλλιών Kolleston  και κρέμες προσώπου Οlay  1+1 δώρο

-Σαμπουάν 400ml και κρέμες μαλλιών 400ml  Herbal Essences  1+1 δώρο

-Oral B  oδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες  3d white και pro expert και όλα τα νήματα και στοματικά διαλύματα  1+1 δώρο(εξαιρούνται τα ανταλλακτικά,οι ηλεκτρ.οδοντόβουρτσες vitality και τα δεμένα διπλά πακέτα)

-Ariel  σκόνη 45μεζ ή υγρό 44μεζ ή κάψουλες υγρές 42/39 τεμάχια   7,40€

-Κάψουλες Fairy  1+1 δώρο 

-30% στα υγρά πιάτων Fairy 780/900ml και στα προϊόντα Viakal

-Λουκάνικα Creta Farms  (μυρωδικά,πράσο,πορτοκάλι)  400γρ  2,99€(και με κουπόνι 0,80€--->2,19€)

-Χωριάτικα λουκάνικα Υφαντής  συσκευασία 2 τεμαχίων 380γρ  2,56€

-50% στη μουστάρδα  French's  397gr

-Οίνος λευκός,ερυθρός ή ροζέ Μαγικό Κτήμα  750ml  1,69€

-Μαλακτικά Soupline ultra  1500ml 1+1 δώρο(δεμένη προσφορά)

Με ρέγουλα παιδιά τα λουκάνικα και τα κρασ(ι)ά για την Τσικνοπέμπτη :-D

Επεξ/σία από efkola
  • Like 24
Δημοσ.

Βερόπουλος αφροί/gel ξυρίσματος gillette -50% μέχρι Σάββατο όπως αναφέρει και το ποστ με το βίντεο.

Κουπόνι επιθυμίες thank you (voda συνδρομητές) -1.5€.

Κουπόνι pockee -1€.

Με μέση τιμή gel 2.2€ στο ράφι παίρνετε επιστροφή 0.3€ στη τσέπη.

Χαλάλι οι συνδρομές στα μισά δίκτυα κινητής :P

μεχρι το σαββατο που μας περασε?η μεχρι αυτο το σαββατο?

Δημοσ.

Όποιος ενδιαφέρεται για Pampers μπορεί συνδυάζοντας δύο προσφορές να τα πάρει με 0,15 λεπτά την πάνα ( Pampers Baby Dry No4 ), έχει και άλλα νούμερα.

Το πρώτο βήμα είναι να επισκεφτείτε την σελίδα του yellowday και να αποκτήσετε ένα κουπόνι  readyforbaby.gr αξίας 50 ευρώ, δίνοντας 35 ευρώ με οποιαδήποτε κάρτα Πειραιώς  (χρεωστική-πιστωτική).

https://www.yellowday.gr/paidi/eidi-bebe-914e8330-14bd-4397-f62a-171b11e46016

Αφού προμηθευτούμε το κουπόνι πηγαίνουμε στην σελίδα readyforbaby.gr και επιλεγούμε τις πάνες που θέλουμε.

http://www.readyforbaby.gr/el/categories/diapers

Εγώ πήρα Pampers Baby Dry No4 – 240 τεμάχια, δίνοντας 35,98 ευρώ.

Καλές αγορές!!! :-D

αγορασα το κουπονι αλλα μου το βγαζει μη εγκυρο.

Στην επιλογη εκπτωτικο κουπονι δεν το βαζουμε?

Μηπως πρεπει να περιμενω κανενα 24ωρο να ενημερωθει το συστημα?

Δημοσ.

αγορασα το κουπονι αλλα μου το βγαζει μη εγκυρο.

Στην επιλογη εκπτωτικο κουπονι δεν το βαζουμε?

Μηπως πρεπει να περιμενω κανενα 24ωρο να ενημερωθει το συστημα?

Όχι! Δες τι αναφέρει παρακάτω ο Nyo30 σε προηγούμενο post.

Ακολούθησα τις οδηγίες του (έκανα την παραγγελία αργά το βράδυ της Παρασκευής), αλλά επειδή δεν είδα κίνηση από το κατάστημα (να μου στείλουν κάποιο email για επιβεβαίωση της διαδικασίας κλπ) δοκίμασα το Σάββατο να πάρω τηλ και ο τηλεφωνητής μου είπε ότι είναι ανοιχτοί Δευ - Παρ (9 με 17 νομίζω..).

Οπότε αύριο πρωί θα τους ξαναπάρω τηλ και εννοείται πως θα ενημερώσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παρακάτω διαδικασία..

Ναι 35,98 για την ακριβεια, θα εξαργυρωσεις το κουπονι απο το yellowday, δινεις 35 ευρω και παιρνεις πραγματα αξιας 50ευρω....

Προσεξε, οχι κατευθειαν αγορα απο readyforbaby με χρεωστικη Πειραιως.

Αγοραζεις το κουπονι πρωτα απο το yellowday.

Πας στο readyforbaby κανεις την παραγγελια και βαζεις παραλαβη απο το καταστημα και στα σχολια τον αριθμο του κουπονιου yellowday και την διευθυνση σου.

Επιλεγεις πληρωμη με μετρητα και ολοκληρωνεται η παραγγελια.

Τα αγαθα θασου ερθουν σπιτι σου και θα δωσεις στον courier 0,98 ευρω που ειναι τα υπολοιπα 35,98-35,00.

Ελπιιζω να σε καλυψα.

Οτι θες με ρωτας.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι! Δες τι αναφέρει παρακάτω ο Nyo30 σε προηγούμενο post.

Ακολούθησα τις οδηγίες του (έκανα την παραγγελία αργά το βράδυ της Παρασκευής), αλλά επειδή δεν είδα κίνηση από το κατάστημα (να μου στείλουν κάποιο email για επιβεβαίωση της διαδικασίας κλπ) δοκίμασα το Σάββατο να πάρω τηλ και ο τηλεφωνητής μου είπε ότι είναι ανοιχτοί Δευ - Παρ (9 με 17 νομίζω..).

Οπότε αύριο πρωί θα τους ξαναπάρω τηλ και εννοείται πως θα ενημερώσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παρακάτω διαδικασία..

Καλημέρα,

Ναί το κατάστημα θα την εκτελέσει αν έχεις κάνει τα παραπάνω βήματα.

Τους πήρα και έγω τηλέφωνο το πρωί της Παρασκευής επειδή δεν θυμόμουν τα βήματα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...