attanasio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ξέρει κανείς πότε θα αρχίσουν οι καταθέσεις στην paypal στο pockee? Γιατί ήδη έχει αργήσει αρκετά και όλο αυτό το τρικ(παραμύθι) έχει αρχίσει να μυρίζει άσχημα. Λόγω capital controls και καλά! Tι εννοείς με το "...και καλά"; Δεν υπάρχουν capital controls; Μήπως ζω σε άλλη χώρα; Νομίζω πάντως πως γίνεσαι λίγο άδικος -σε τι ακριβώς σε "παραμύθιασαν";
hant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 έλα ρε τρελέ! Αμέσως εσυ να λάβεις τον λόγο! Προφανώς και δεν με "παραμύθιασαν"! Αλλά θα μπορούσαν να ενημερώσουν οτι θα γίνουν κανονικά καταθέσεις σε paypal απο τον νέο μήνα! Όπως επίσης νομίζω οτι αν πραγματικά θέλανε θα μπορούσαν να κάνουν τις καταθέσεις απλά αυτή η κατάσταση βολεύει (άποψη μου). Υ.γ Κοίτα μην μου κολάς γιατι έχω και τρία νταν στο καράτε εε χοχο (Βαρύ) 1
dimos39 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) elomas από Πέμπτη 18 έως Σάββατο 20 Φεβρουαρίου ] Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2016 από dimos39 1
orck Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) έλα ρε τρελέ! Αμέσως εσυ να λάβεις τον λόγο! Προφανώς και δεν με "παραμύθιασαν"! Αλλά θα μπορούσαν να ενημερώσουν οτι θα γίνουν κανονικά καταθέσεις σε paypal απο τον νέο μήνα! Όπως επίσης νομίζω οτι αν πραγματικά θέλανε θα μπορούσαν να κάνουν τις καταθέσεις απλά αυτή η κατάσταση βολεύει (άποψη μου). Υ.γ Κοίτα μην μου κολάς γιατι έχω και τρία νταν στο καράτε εε χοχο (Βαρύ) Εχω αναφέρει σε αλλο θεμα οτι μου απαντησαν πως μεχρι το τελος του μηνα εχουν προβλημα και δεν θα κανουν καταθεση. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2016 από matrixxx 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ένα μηνα διαρκεια το προβλημα λοιπον! Χρησιμη η ενημερωση του orck, ας το γνωριζουν οσοι ενδιαφερονται μιας και δεν το εχουν γραψει στο ενημερωτικο email που εστειλαν αρχη Φεβρουαριου οπου μιλουσαν απλα για "καθυστερηση". 2
SKRUTZ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 My market 18-20 Φεβρουαρίου https://www.youtube.com/watch?v=IHQjDr1kCJs&feature=youtu.be Να προσθέσω ότι για όσους έχουν στο pockke cosmote deals έχει κουπόνι αγοράζοντας 2 special K375gr -1,50€. επομένως πάει τελική τιμή σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου στα 0,90€ με 1,00€ το πακέτο.ανάλογα πόσο έχει αρχική τιμή το mymarket... 2
attanasio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 έλα ρε τρελέ! Αμέσως εσυ να λάβεις τον λόγο! Προφανώς και δεν με "παραμύθιασαν"! Αλλά θα μπορούσαν να ενημερώσουν οτι θα γίνουν κανονικά καταθέσεις σε paypal απο τον νέο μήνα! Όπως επίσης νομίζω οτι αν πραγματικά θέλανε θα μπορούσαν να κάνουν τις καταθέσεις απλά αυτή η κατάσταση βολεύει (άποψη μου). Υ.γ Κοίτα μην μου κολάς γιατι έχω και τρία νταν στο καράτε εε χοχο (Βαρύ) Εγώ νομίζω πως από τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε κι εμείς oi ίδιοι πρόβλημα ν'αγοράσουμε κάτι μέσω paypal αν δεν έχουμε balance νομίζω πως υφίσταται όντως θέμα. ...και για να μην νομίζεις ότι σου κολλάω έχεις από μένα δώρο από το επόμενο late night offer, αεροπορικό εισητήριο για Λος Άντζελες μέσω Πιονγιάνγκ για να δεις τον ethan από κοντά!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αν ειχαν το οποιοδηποτε προβλημα θα μπορουσαν νομιζω να ενημερωσουν οτι θα κρατησει πολυ ή ακομα και να καταργησουν εντελως τις καταθεσεις σε paypal ωστε να μην περιμενει κανεις απο μερα σε μερα ασκοπα να μπουν τα "χ" χρηματα. Το καλυψατε παντως το θεμα νομιζω, δωθηκε η απαραιτητη ενημερωση.
freelove Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γαλαξιας ξανθη φιλε υπαρχει πουθενα αθηνα αυτη η προσφορα?? προφανος για την συσκευασια τον 14 pods μαλλον συμφερει με pockee παρεα(διωρθοστε με αν κανω λαθος) 1
SKRUTZ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 υπαρχει πουθενα αθηνα αυτη η προσφορα?? προφανος για την συσκευασια τον 14 pods μαλλον συμφερει με pockee παρεα(διωρθοστε με αν κανω λαθος) ναι με το pockee βγαίνει 1,86€ το τεμμάχιο not bad αλλά όχι και το -0,10€ που μας πλήρωνε κάποτε ο ΑΒ για τις κάψουλες SKIP 1
funbreaker Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 http://www.tinydeal.com/mens-classic-milk-silk-letter-pattern-boxer-briefs-p-147499.html μποξερακια απο το tinydeal 81λεπτα με καλες κριτικές! Παρέλαβε κανείς αυτά τα βρακιά? Καμιά κριτική? Τα παρήγγειλα από περιέργεια μιας και ήταν σχεδόν τζάμοπα και φοβάμαι να τα χρησιμοποιήσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβε κανείς αυτά τα βρακιά? Καμιά κριτική? Τα παρήγγειλα από περιέργεια μιας και ήταν σχεδόν τζάμοπα και φοβάμαι να τα χρησιμοποιήσω. Φόρεσέ τα με bepanthol μαζί.
Eyedentify Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μερικά highlights από το νέο έντυπο ΑΒ Βασιλόπουλος που ξεκινάει από αύριο 18/2: -Cajoline μαλακτικό 30 μεζ. (750ml) 3,15 €. Με 2 τεμάχια = 100 πόντοι -Sanitas σακούλες απορριμάτων μεγάλες 1,85 € + 25 πόντοι -Planet υγρό πιάτων 625ml 1+1 δώρο 1,92 € -Κρέμα γάλακτος ΑΒ 2+1 δώρο 2,14 € + 15 πόντοι 3
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το Σάββατο στο Lidl babylino οι οικονομικές στα 8€. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=46459 -Λάθoς μου matrix.
MikeJ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Στα My Market τα Ariel Pods 14 τμχ κάνουν 4,48 το κουτί οπότε παίρνεις 2 κουτιά με 8,96 και -6 ευρώ το κουπόνι Pockee τελική 2,96 ή 1,48 το κουτί κάπως καλύτερα από γαλαξία.... Εγώ έκανα και μια δοκιμή με τυπωμένο κουπόνι 5 ευρώ από επιθυμίες + το κουπόνι του Pockee... Αν δουλέψει, θα πάρω τα δύο κουτιά με 2 ευρώ κέρδος στη τσέπη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις