buuren Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εχω κανει εδω και 4 μερες 6 παραγγελιες Μολις λαβω θα γραψω τι ειχε Μα.... Μας έχεις στείλει ήδη τα στοιχεία σου!
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Οριστε; δεν το πιασα...γ καντο πιο λιανα buuren Τι εννοεις;
buuren Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Οριστε; δεν το πιασα.. Εννοω πως κανουμε περισσοτερες παραγγελιες. Εκανα μια και μετα μου λεει Μας έχεις στείλει ήδη τα στοιχεία σου!
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου εκανα μια δικια μου, μια της γυναικας μου, μια του αδερφου μου κτλπ με τα δικα τους στοιχεια τα αληθινα. Με τα δικα μου εκανα μονο μια δεν γινεται δευτερη. Αυτο εννοω
Apos74 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εννοω πως κανουμε περισσοτερες παραγγελιες. Εκανα μια και μετα μου λεει Μας έχεις στείλει ήδη τα στοιχεία σου! Θα τις εκανε με αλλο ονομα, υποθετω 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Θα τις εκανε με αλλο ονομα, υποθετω Με αλλο ονομα οχι ψευτικο κτλπ με τα στοιχεια των δικων μου ανθρωπων Να δοκιμασουν και αυτοι ενα καφεδακι.
buuren Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Βαζω αλλο ονομα της μητερας μου, εννοειται αυτο, αλλα βαζω το ιδιο τηλ... Θα δοκιμασω και με αλλο τηλ Οπως και να χει ευχαριστω πολυ παιδια. Edit: κολλουσε στο τηλ τελικα, μολις το περασε
lanc3lot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Αν πάτε στους όρους χρήσης λέει ακριβώς τι σου στέλνουν. Καλό find, να δούμε αν θα έρθουν σύντομα ;-)
georgeadams Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Παίζει καμιά προσφορά σε Babylino αυτές τις μέρες;Γαλαξιας, ως το Σαββατο 8,5€ οι μεγαλες συσκευασιες 45τμχ. Δυστυχώς στο Γαλαξία στα Βριλλήσια δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτε. Οπότε περιμένουμε το επόμενο S/M που θα βγάλει προσφορά... 2
SKRUTZ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχώς στο Γαλαξία στα Βριλλήσια δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτε. Οπότε περιμένουμε το επόμενο S/M που θα βγάλει προσφορά... μηπως είδες αν εφερε oral-B? 1
Apos74 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 μολις γυρισα απο τον γαλαξια στην ευκαρπια. oral b vitality με κουπονι στο ταμειο απο 22 η μια βγηκε στα 15 οι δυο. επισης oral b proexpert οδοντοκρεμα απο 3.5 η μια με κουπονι στο ταμειο βγηκαν 2 ευρω οι 2. τα εβαλα ολα και στο pockee και βλεπουμε.! Και εγω εκει πηγα και πηρα 2 Oral B Vitality με το κουπονι. Απλα οσοι πανε να ρωτανε τις ταμιες γιατι τις εχουν κλειδωμενες σε ραφια για να μην τις κλεβουν. Δεν τις εχουν μαζι με τις απλες οδοντοβουρτσες!
pantelikas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχώς στο Γαλαξία στα Βριλλήσια δεν είχε μείνει σχεδόν τίποτε. Οπότε περιμένουμε το επόμενο S/M που θα βγάλει προσφορά... Έχει ο Μασούτης στα 8€ τα pampers μεγάλη συσκευασία αλλά δεν πρέπει να έχετε στην πόλη σας. Για το μέγεθος 4 που πήρα ήταν καλή τιμή περίπου 0,18€ η πάνα.
georgeadams Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 μηπως είδες αν εφερε oral-B?Δεν κοίταξα καν.
bloskas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 μολις γυρισα απο τον γαλαξια στην ευκαρπια. oral b vitality με κουπονι στο ταμειο απο 22 η μια βγηκε στα 15 οι δυο. επισης oral b proexpert οδοντοκρεμα απο 3.5 η μια με κουπονι στο ταμειο βγηκαν 2 ευρω οι 2. τα εβαλα ολα και στο pockee και βλεπουμε.! μολις μου ηρθε επιβεβαιωση οτι θα γινει καταθεση 14 ευρω για 2 oral b vitality! επιπλεον για 2 οδοντοκρεμες και 2 απλες οδοντοβουτσες μαζι με την προσφορα 1+1 στο γαλαξια συν κουπονι πληρωσα στο ταμειο 4.5 ευρω και μου εστειλε επιβαιβεωση καταθεσης για 5 ευρω! συνολο 0,5 ευρω για ολα αυτα!
sts4x4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 μηπως είδες αν εφερε oral-B? Και χθες είχαν...αλλά όχι στο ράφι... Ξαναπήρα για να βολέψω πεθερικά ! Τελική τιμή η κάθε μια 0,875€ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις