JohnnyX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Να πω οτι εφτιαξα ξεχωριστο thread αλα στυλ oral-b , αφου ειναι ηλεκτρικη μηχανη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δεν εκανες και μεγαλο "λαθος", απλα επειδη δουλευει και χωρις την μπαταρια στην ουσια και δεν ειναι "ηλεκτρικη" (υπαρχει και η ιδια χωρις την μπαταρια στα ιδια σχεδον χρηματα), εδω πιστευω πως ταιριαζει καλυτερα. Ειναι για να το δωσω λιγο πιο υπερβολικα για να φανει, σαν να εχουμε ας πουμε μια μυγοσκοτωστρα με μπαταρια η οποια απλα τροφοδοτει ενα led να αναβοσβηνει σαν φαρος. Και εγω ισως να προτιμουσα να ειναι εξω να φαινεται να το δουν ολοι, αλλα εχουμε το ειδικο θεμα για τα εκτος τεχνολογιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Negrepontis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Στο KILLDEAL γραφει οτι η προσφορα 30% για το GILLETTE FUSION PROGLIDE στον Μασουτη ειναι απο 13/03/13 μεχρι 08/04/13 http://www.killdeal.gr/gillette/gillette-fusion-proglide/detailsPage.aspx?id=51671 Μεχρι σημερα ειναι το 40% στα ORALB και Head & Shoulders προιοντα Ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 απο 13/03/13 μεχρι 08/04/13 Εχουν περασει 3 μηνες απο την ληξη της προσφορας... Φυσικα και ΔΕΝ ισχυει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damianos34 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Άνοιξε καινούργιο κατάστημα Σκλαβενίτης στο Ίλιον και έχει πολλές προσφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Στα carrefour εχει 50% στα ειδη καμπινκ και κηπου, μεχρι το Σαββατο. Βγαζετε μια καρτα carefour μια υπογραφη θελει. Δεν γνωριζω παραπανω πραγματα. Τυχαια το εμαθα (ανακοινωση δεν βρηκα στο Internet) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Άνοιξε καινούργιο κατάστημα Σκλαβενίτης στο Ίλιον και έχει πολλές προσφορές. Δαμιανέ αν έχεις την καλοσύνη,γράψε διεύθυνση και δώσε ένα στίγμα για το αν είναι μεγάλο ή μικρό κατάστημα.Ρωτάω γιατί άνοιξε πρόσφατα Σκλαβενίτης και στον Κολωνό και είχε προσφορές αλλά ήταν αρκετά μικρό και με αντίστοιχα μικρή ποικιλία στα είδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Στα Lidl εχει ηλεκτρονικο προγραμματιστη ποτισματος της florabest σαν αυτον εδω http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-FLORABEST-PROGRAMMABLE-WATER-TIMER-WITH-LCD-DISPLAY-/271197474751?pt=UK_Home_Garden_GardenEquipment_HandTools_SM&hash=item3f24a10fbf&nma=true&si=%252BXKWk5WQDvBIBK%252B8JF6Fw5jE8t8%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 βολευει οσους θελουν να πανε διακοπες και να γλυτωσουν απο τη γκρινια της γυναικας τους με το θεμα μπαλκονι, γλαστρες, κηπος κτλπ Εχει 25 ευρω. Τον αγορασα και τον δοκιμασα σημερα Θετικα: Εχει adaptores μεσα η συσκευασια για καθε ειδος βρυσης. Εφαρμοζεται ευκολα και μαλιστα ειναι αρκετα στεγανο και αντεχει σε μεγαλη πιεση βρυσης. Εχω δοκιμασει αλλους 2 και επασχαν στο θεμα στεγανοτητας με βρυσες μεγαλης πιεσης (επρεπε να εχω τη βρυση μισανοιχτη για να μη χανουν νερο απο το πλαι) Πολυ ευκολος προγραμματισμος οτι ωρα και μερα της εβδομαδος θελουμε ειτε ανα ημερα και ωρα ειτε ανα διαστηματα ποτισματος, και οση διαρκεια ποτισματος θελουμε παλι εμεις. Ποιοτητα κατασκευης σαφως καλυτερη απο κατι αλλα που δοκιμασα (απο carefour) των 30 ευρω αν θυμαμαι καλα που ειχα παρει παλια. Συνιστάται ανεπιφυλακτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Να ενημερώσω εγώ για το καινούριο κατάστημα του Σκλαβενίτη στο Ίλιον γιατί πέρασα μια βόλτα σήμερα.Βρίσκεται Θηβών 489,κοντά στο Λακιώτη.Είναι διώροφο και έχει αρκετές προσφορές 1+1 όπως κάθε φορά όταν ανοίγει νέο κατάστημα.Ήθελα να ψωνίσω κάποια πράγματα αλλά γινόταν πανικός από κόσμο παντού(ράφια,ταμεία)και επειδή δεν είχα και πολύ χρόνο,έφυγα και θα ξαναπάω άλλη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis162 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Ναι οντως +1 για τον προγραμματιστη...τον ειχα παρει πιο παλια και ειναι κομπλε...ειδικα εμενα με βόλεψε οτι μπορεις να τον προγραμματιζεις να ποτιζει για 1 λεπτο...σε σχεση με τον προηγουμενο μου που ξεκιναγε απο τα 5 λεπτα ελαχιστο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Στα Lidl εχει ηλεκτρονικο προγραμματιστη ποτισματος της florabest σαν αυτον εδω link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Επειδη εχω τον συγκεκριμενο ποτιστη εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα.Το ρακορ στο οποιο βιδωνει η βρυση ειναι πλαστικο 1 ιντσα αλλα οχι σαν αυτα του εμποριου( ο λαιμος ειναι πολυ πιο φαρδυς και εχει και μια εγκοπη για να πιασουν δυο πυρροι εσωτερικα του ποτιστη.Εμενα μου ψωριασε με την πολυκαιρια και εσπασε.Αποτελεσμα να μην μπορω να βρω το ιδιο ρακορ και ο ποτιστης να ειναι πλεον αχρηστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 link? Δεν υπαρχει λινκ. Εβαλα αυτο που υπαρχει απο το ebay ειναι ακριβως το ιδιο. Πας στα Lidl και το αγοραζεις απο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Στα carrefour εχει 50% στα ειδη καμπινκ και κηπου, μεχρι το Σαββατο. Βγαζετε μια καρτα carefour μια υπογραφη θελει. Δεν γνωριζω παραπανω πραγματα. Τυχαια το εμαθα (ανακοινωση δεν βρηκα στο Internet) Πολυ καλές τιμές, πήρα απο το Carrefour κισσαμου στα Χανιά το τελευταιο διπλό φουσκωτο στρώμα 191x137x22 με ενσωματωμένα μαξιλάρακια και τρομπα στα 14€ απο 27,90€ ότι πρεπει γης κάμπινγκ κα για έκτακτη φιλοξενία. Thank you gpolic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Στα ΑΒ πηρα εσπρεσο jacobs για την τασσιμο για φρεντο που κανω 4€ απο 5€. Βεβαια λιγο προσοχη γιατι πανω λεει 4€ και οταν μπηκα στο αμαξι ειδα οτι μου τους χτυπησανε με την τιμη των 5€ και μετα απο αρκετη φασαρια μου επιστρεψανε 3€(γιατι πηρα 3 πακετα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις