SKRUTZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 δεν το βρηκα στο site τους... πίστευε και μη ερεύνα... 1
pantelikas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Πήρα σήμερα στο Καρφούρ βούτυρο αγελάδος ανάλατο Χωριό 250gr. Αρχική τιμή 2,34 με στίκερ -0,60€ ενσωματωμένο πάνω στη συσκευασία. Τους έδωσα κουπόνι -0,60 € εκτυπωμένο από το σάιτ: http://www.minervahorio.gr/el/ta-kouponia-mou/ Τέλος καταχώρησα την απόδειξη στο Πόκι που έχει σε προσφορά διπλασιασμό κουπονιού -0,60 € Χ 2 = 1,20 € έκπτωση. Μπορείς να πάρεις μέχρι 6 βούτυρα των 250γρ. από το Πόκι. Έφυγα λοιπόν παίρνοντας τελική τιμή 0,54 € το πακέτο των 250γρ. αλλά πλήρωσα με χρεωστική κάρτα Eurobank Epistrofi και είχα και άλλη μια έκπτωση του 2% στα ψώνια μου. Το βούτυρο είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ όπως όλα τα προιόντα Χωριό άλλωστε. Καλό βράδυ Στη σελίδα της μινέρβα αναφέρει τη συνεργασία με το pockee. Πιθανολογώ ότι δεν θα σου κάνουν διπλή έκπτωση γιατί έδωσες και χάρτινο κουπόνι και πέρασες την συναλλαγή στο pockee. Θα το μάθεις κι αν θυμηθείς το γράφεις εδώ.
chris456 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα, τα κουπονια απο το livesmart τα δεχεται ο μασουτης;επειδη εχει 40% τα dove και τα ultrex Μόλις γύρισα από μασουτη είχα πάει να πάρω kleenex με κουπόνι. Μου είπαν ότι τους έχει σταλεί υπηρεσιακό σημείωμά και ότι σταματούν να δέχονται συνδυαστικά κουπονια+προσφορές. Έμεινα με το κουπόνι στο χέρι. Αν θέλεις δοκίμασε μήπως και περάσει.
averel01 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις γύρισα από μασουτη είχα πάει να πάρω kleenex με κουπόνι. Μου είπαν ότι τους έχει σταλεί υπηρεσιακό σημείωμά και ότι σταματούν να δέχονται συνδυαστικά κουπονια+προσφορές. Έμεινα με το κουπόνι στο χέρι. Αν θέλεις δοκίμασε μήπως και περάσει. είχες αγοράσει ξανά από το συγκεκριμένο κατάστημα με κουπονι+προσφορά? Στο λέω γιατί είναι στην διακριτική ευχέρεια της ταμία να στο περάσει. Κάποιες το κάνουν κάποιες λένε όχι.
nikalmo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 είχες αγοράσει ξανά από το συγκεκριμένο κατάστημα με κουπονι+προσφορά? Στο λέω γιατί είναι στην διακριτική ευχέρεια της ταμία να στο περάσει. Κάποιες το κάνουν κάποιες λένε όχι. Μόλις γύρισα από μασουτη είχα πάει να πάρω kleenex με κουπόνι. Μου είπαν ότι τους έχει σταλεί υπηρεσιακό σημείωμά και ότι σταματούν να δέχονται συνδυαστικά κουπονια+προσφορές. Έμεινα με το κουπόνι στο χέρι. Αν θέλεις δοκίμασε μήπως και περάσει. Κι εγω με το κουπονι στο χερι εμεινα, επειδη αναγραφει πανω δεν συνδυαζεται με αλλη προσφορα, δεν το πηρε
spysif Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παει και το paypal προς το παρον για το Pockee... Αγαπητέ χρήστη, Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι λόγω των Capital Controls που ισχύουν στην χώρα μας, oι καταθέσεις σε PayPal λογαριασμούς θα διακοπούν προσωρινά. Εσύ όμως συνέχισε να χρησιμοποιείς το Pockee και να κερδίζεις μετρητά από τις αγορές σου. Εάν επιθυμείς μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, μεταβαίνοντας στο ΠΡΟΦΙΛ > Επεξεργασία Λογαριασμού, ώστε να μην έχεις κάποια καθυστέρηση στην κατάθεση των χρημάτων που κερδίζεις. Εφόσον, διατηρήσεις τον PayPal λογαριασμό σου, θα λάβεις όλες τις εκκρεμείς εκπτώσεις σου, αμέσως μόλις αποκατασταθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ελπίζουμε και προσπαθούμε ώστε να λυθεί το θέμα άμεσα. Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεσαι, μπορείς να μας καλέσεις στο 210 6017821 ή να μας στείλεις email στο [email protected]. Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει σε κάποιους ή αν θα σταματήσει στο μέλλον, αλλά σε μένα μου έκαναν κανονικά κατάθεση πριν από λίγο στο PayPal (όπως μου είχαν κάνει και στις 07/12 το μεσημεράκι). Μήπως ήταν απλά ένα πρόβλημα και το έλυσαν;
chris456 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 είχες αγοράσει ξανά από το συγκεκριμένο κατάστημα με κουπονι+προσφορά? Στο λέω γιατί είναι στην διακριτική ευχέρεια της ταμία να στο περάσει. Κάποιες το κάνουν κάποιες λένε όχι. Ναι πολλές φορές.είναι πολιτική του σούπερ μάρκετ και δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια της ταμίας.θα αναφέρω χαρακτηρίστηκα προσφορά 1+1 δώρο ultrex και έπαιρνα 2 × 1+1 δώρο δεμένη συσκευασία ultrex και μου περνούσαν και τα κουπονια.
takinio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει σε κάποιους ή αν θα σταματήσει στο μέλλον, αλλά σε μένα μου έκαναν κανονικά κατάθεση πριν από λίγο στο PayPal (όπως μου είχαν κάνει και στις 07/12 το μεσημεράκι). Μήπως ήταν απλά ένα πρόβλημα και το έλυσαν; Ναι και σε μενα εγινε καταθεση,πριν λιγο. Μακαρι να το τακτοποιησαν.
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα ξεκινάει το 9ο Bazaar Βιβλίου του ΒΗΜΑFM στο ΣΕΦ. Πωλούνται βιβλία (κυρίως τα ένθετα εφημερίδων του ΔΟΛ) με ένα ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό. Λεπτομέρειες στο spoiler ή στη σελίδα τους στο fb 12313653_933497633392056_1504210139715610873_n.jpg Πηγα το πρωι κατα τις 10:00 μολις ανοιξε ειχε λιγο κοσμο καμια 50αρια ατομα και εκανα βολτα με την ησυχια μουΕχει μερικα ωραια βιβλια και μερικα δεν αξιζουν κατα την γνωμη μου ουτε το 1 ευρω που εχουν. Ομως ειναι για καλο σκοπο και ετσι πηρα 10 τεμαχια και εφυγα. (Πολλα βιβλια με τον καβαφη και γενικως με ποιηματα ειχαν) Τhanks που μου το θυμησες το ειχα ξεχασει για φετος.
averel01 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ναι πολλές φορές.είναι πολιτική του σούπερ μάρκετ και δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια της ταμίας.θα αναφέρω χαρακτηρίστηκα προσφορά 1+1 δώρο ultrex και έπαιρνα 2 × 1+1 δώρο δεμένη συσκευασία ultrex και μου περνούσαν και τα κουπονια.άρα δύσκολα θα μας ξαναπερασουν κουπονια + προσφορά
JohnnyX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πριν μισή ώρα στο Μασουτη πέρασα κουπόνι βούτυρο χωριό (το είχε ήδη έκπτωση με 2,07) και κουπόνι καθαριστικό πατώματα kleenex, είχε και - 40% σημερα<br><br> Αποστολή από το JY-G4S με τη χρήση Insomnia App
iliasbass Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 πίστευε και μη ερεύνα... I do believe!!!! 1
diplo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει σταματήσει σε κάποιους ή αν θα σταματήσει στο μέλλον, αλλά σε μένα μου έκαναν κανονικά κατάθεση πριν από λίγο στο PayPal (όπως μου είχαν κάνει και στις 07/12 το μεσημεράκι). Μήπως ήταν απλά ένα πρόβλημα και το έλυσαν; προφανώς και θα ισχύει για τις καταχωρήσεις από την ημέρα της ανακοίνωσης και μετά. Δεν είναι λογικό να έχει αναδρομική ισχύ.
abc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Nέο φυλλάδιο ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ http://www.market-in.gr/filadio/marketin_discounts#p=1
chris456 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πριν μισή ώρα στο Μασουτη πέρασα κουπόνι βούτυρο χωριό (το είχε ήδη έκπτωση με 2,07) και κουπόνι καθαριστικό πατώματα kleenex, είχε και - 40% σημερα<br><br> Αποστολή από το JY-G4S με τη χρήση Insomnia App[/quot Φιλε μου σε πιο κατάστημα? Έχει προσφορά το βούτυρο χωριό τύπου Κέρκυρας? Ότι να ναι παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις