Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lefta_yparxoun ναι δινει επιταγή με τα ούζα αγορασα αρκετά, βγαίνει 4.82.

Insi  Μαλλον αλλες τιμες εχει στο καθε Αβ και γι αυτο ποικιλουν οι τιμες 

Δημοσ.

να ρωτήσω και το άλλο, πρέπει να έχω μέχρι 2 μπουκάλια στο λογαριασμό ή μπορώ να πάρω 10 με τη μία και να έχω 5 εξάευρες μαζί;

Έχω γράψει παραπάνω ότι ένας έφυγε με 2 καρότσια γεμάτα ποτά. Μάλιστα επειδή έκανε εντύπωση στις ταμιες, ρώτησαν την προϊσταμενη και τους είπε δεν υπάρχει όριο στην ποσότητα.

Δημοσ.

Έχω γράψει παραπάνω ότι ένας έφυγε με 2 καρότσια γεμάτα ποτά. Μάλιστα επειδή έκανε εντύπωση στις ταμιες, ρώτησαν την προϊσταμενη και τους είπε δεν υπάρχει όριο στην ποσότητα.

οτι να ναι τελικά, στην αφίσα και στην διαφήμιση γράφει απο κάτω έως 5 τεμ ανα πελάτη η' κάπως ετσι
Δημοσ.

Παιδια την 6ρη που παιρνω μπορω εκεινη την στιγμη να την αφαιρεσω απο την πληρωμη ή ειναι για μελλοντικες αγορες?

Δημοσ.

Παιδια την 6ρη που παιρνω μπορω εκεινη την στιγμη να την αφαιρεσω απο την πληρωμη ή ειναι για μελλοντικες αγορες?

Για μελλοντικές (πάντα)!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια συγνώμη κι όλας αλλά έχει καταντήσει λίγο κουραστικό το θέμα με τα ποτά..4-5 σελίδες γι αυτά διαβάζω μόνο

• Like 5
Δημοσ.

Δικαιολογημένα γιατί ατο αλκοόλ σπάνια βρίσκεις έκπτωση πανω απο -15%.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους η μισοί επιχειρηματίες στην Ελλάδα αγοράζουν χονδρική ακριβότερα απο παρόμοιες προσφορές λιανικής σε συγκεκριμένα προϊόντα.

Να υπενθυμίσω οτι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Όχι ότι εκεί δεν συμβαίνει αυτό σε μεγάλο βαθμό..

• Like 1
Δημοσ.

Απλώς, να υπενθυμίσω αυτό που έχω διαβάσει εδώ και πώς πρέπει να υπολογίζουμε τη διαδικασία...η δωροεπιταγή 6 ευρώ δεν είναι έκπτωση...
εάν για παράδειγμα κάποιος αγόρασε 2 teacher' s την Πεμπτη έδωσε 27,90 όσα έδωσε και αυτός που τα αγόρασε χθες ή σήμερα....απλώς, με τη δωροεπιταγή από μελλοντική του αγορά θα έχει έκπτωση 6 ευρώ...εάν το δούμε απόλυτα (ότι δηλαδή ο άλλος με τη δωροεπιταγή αγοράσει από το Βασιλόπουλο στην επόμενη αγορά προιόντα αξίας 6,01) θα έχει αγοράσει προιόντα συνολικής αξίας 33,91 δίνοντας 27,91 - μέγιστη έκπτωση 17,7%)...λίγο καλύτερα από τα carrefour που έχουν κατά καιρούς έκπτωση 15%...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...