black_field Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί έτυχε να βρεθώ στο Τζάμπο της Αγίας Παρασκευής, όπου στο ισόγειο στεγάζεται ο Βερόπουλος. Θυμήθηκα ότι ήθελα να πάρω ένα σακουλάκι αλάτι. Προχωρώντας στους διαδρόμους έβλεπες παντού τα ελάχιστα προιόντα να είναι στοιχισμένα το ένα δίπλα στο άλλο για να κρύβουν τα κενά ράφια. Π.χ. 20 σακουλάκια αλεύρι μάρκας Spar το ένα δίπλα στο άλλο σε όλο το μήκος του ραφιού. Κανένα άλλο αλεύρι καμμίας άλλης μάρκας στο ράφι. Πάω λοιπόν στα αλάτια και είχε 14 σακουλάκια σε όλο το κατάστημα μάρκας ΗΡΑ και Κάλλας το ένα δίπλα στο άλλο αλλά ήταν τόσο κοντά σε ύψος που φαινόταν η γύμνια. Ρωτάω την υπάλληλο, που έχετε τα υπόλοιπα αλάτια; Μου λέει δεν έχουμε άλλα, ότι βλέπετε στο ράφι. Συγνώμη λέω, στο καστελόριζο είστε; Βερόπουλος Αγίας Παρασκευής δεν είστε; Πόλεμος έγινε; Πότε θα φέρετε λέω αλάτι; Μου λέει ποτέ. Τι εννοείτε ποτέ της λέω; Μου απάντησε λοιπόν ότι δεν έχει καθόλου προιόντα το κατάστημα επειδή σε λίγες μέρες συγχωνεύεται με το My-Market.!!! Έμεινα έκπληκτος, δεν το ήξερα, το άκουσα από υπάλληλο. Το ήξερε κανείς άλλος αυτό; Το ίδιο γίνεται και στο Βερόπουλο της γειτονιάς μου στο Αιγάλεω, αλλά ακόμα χειρότερα... Π.χ. χαρτοπετσέτες, μπισκότα και σοκολάτες δεν έχει καθόλου, ούτε ένα κομμάτι, εδώ και κανένα μήνα! Δε μπήκα στον κόπο να ρωτήσω τι γίνεται γιατί έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο πάντα για τα σίδερα ήτανε και φαντάστηκα ότι θα του βάλουν λουκέτο επιτέλους να ησυχάσουμε. Εννοείται ότι δεν πατάει ψυχή πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εννοείται ότι τρώμε όλο το χρόνο παγωτά, δεν ήξερα ότι υπάρχει και εποχικότητα στις προσφορές, ειδικα φαγωσιμων. Θενξ killertomato, θα πάω να ρίξω μια μάτια σε κάνα δύο πολύ κοντινούς μπας κι έχει μείνει τίποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ο Μαρινόπουλος στην ελαϊς το Σάββατο κλείνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_field Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Είχα διαβάσει λίγο μετά που ναυάγησε το ειδύλλιο με Σκλαβενίτη, ότι ενδιαφερόταν το ΜΕΤΡΟ που έχει το μυμαρκετ. Αλλά μέχρι εκεί... Δεν πίστευα ότι θα γίνει κατι τοσο γρήγορα. Ίσως το είχα διαβάσει εδώ πριν κανένα μήνα να είμαι ειλικρινής. Ο Σκλαβενίτης είχε ρίξει χυλόπιτα, λόγω που μετά τα κάπιταλ κοντρόλς ανέβηκαν οι ζημιές του Βερόπουλου.... Μακάρι, όπως είχα γράψει και τότε, για εμάς τους καταναλωτές, γιατί το μυμαρκετ είναι το πιο τίμιο σε τιμές σ/μ από όσο έχω δει από φυλλάδια... Περιστασιακά έχω αγοράσει, αλλά δεν φανταζόμουν ότι υπήρχαν τιμές μικρότερες από Σκλαβενίτη και μάλιστα σε σ/μ, που ας είμαστε ειλικρινείς, όσοι το έχουν κοντά τους το ξέρουν.... Σοβαρά τώρα έχει μικρές τιμές ο Σκλαβενίτης; Πού ακριβώς; Τώρα τελευταία άρχισα να πηγαίνω σε ένα (είναι πολύ μακριά απ'το σπίτι μου αλλά μόνο εκεί πλέον βρίσκω τα αγαπημένα μου μπισκότα) και αναρωτιόμουνα γιατί τρέχει ο κόσμος στο Σκλαβενίτη και γιατί ακούγεται τόσο πολύ. Κάποια στάνταρ πράγματα που ψωνίζω κάθε βδομάδα έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές με ΑΒ, Γαλαξία, Βερόπουλο (ο Γαλαξίας μάλιστα έχει τη γαλοπούλα φτηνότερη απ'όλα). Σε ποιά είδη υποτίθεται ότι είναι φτηνός; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σοβαρά τώρα έχει μικρές τιμές ο Σκλαβενίτης; Πού ακριβώς; Τώρα τελευταία άρχισα να πηγαίνω σε ένα (είναι πολύ μακριά απ'το σπίτι μου αλλά μόνο εκεί πλέον βρίσκω τα αγαπημένα μου μπισκότα) και αναρωτιόμουνα γιατί τρέχει ο κόσμος στο Σκλαβενίτη και γιατί ακούγεται τόσο πολύ. Κάποια στάνταρ πράγματα που ψωνίζω κάθε βδομάδα έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές με ΑΒ, Γαλαξία, Βερόπουλο (ο Γαλαξίας μάλιστα έχει τη γαλοπούλα φτηνότερη απ'όλα). Σε ποιά είδη υποτίθεται ότι είναι φτηνός; Εχεις δικιο απο περιεργεια ειδα ποσο εχει τα μακαρονια που το Market In τα ειχε 80 λεπτα το 6αρι νουμερο και ο Σκλαβενιτης τα ειχε 86 λεπτα και το πακετο 3+1 το πρωτο τα ειχε 2.40 και ο δευτερος 2.56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Σοβαρά τώρα έχει μικρές τιμές ο Σκλαβενίτης; Πού ακριβώς; Τώρα τελευταία άρχισα να πηγαίνω σε ένα (είναι πολύ μακριά απ'το σπίτι μου αλλά μόνο εκεί πλέον βρίσκω τα αγαπημένα μου μπισκότα) και αναρωτιόμουνα γιατί τρέχει ο κόσμος στο Σκλαβενίτη και γιατί ακούγεται τόσο πολύ. Κάποια στάνταρ πράγματα που ψωνίζω κάθε βδομάδα έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές με ΑΒ, Γαλαξία, Βερόπουλο (ο Γαλαξίας μάλιστα έχει τη γαλοπούλα φτηνότερη απ'όλα). Σε ποιά είδη υποτίθεται ότι είναι φτηνός; Μα αυτό εξηγώ. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω γύρω μου όλα τα σ/μ, οπότε για τα δεδομένα μου(μεχρι να μπω σε μυμαρκετ, ήταν ο πιο φθηνός(μαζί με ΑΒ, όπου στα επώνυμα έχουν ίδιες τιμές μέχρι τελευταιο σεντ)... Πλέον τον δουλεύω μόνο για μερικά στάνταρ προϊόντα και για όλα τα επώνυμα δουλεύω τις προσφορές από ΑΒ,Καρφούρ, Μαρκετ ιν, mymarket(αν τυχόν περνάω από εκεί), κυρίως γιατί δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου να δω τι έχει, αφού από τους άλλους τα ξέρουμε όλα τα φυλλάδια μέσω ίντερνετ πια... Όμως εμπιστεύομαι πάνω από 10ετία μερικά φαγώσιμα ιδιωτικής ετικέτας(πχ. ζυμαρικά, τοματάκια, γιαούρτια), ενώ σε μερικές μάρκες που δεν τις βρίσκεις εύκολα αλλού προτιμώ πχ. μέλι Δασκαλάκη στα 7.50 ευρώ το μεγάλο, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είτε Ανώσκελη, είτε Μελιτίνη, αυγά μεσαία 15αδα με 2.20 ευρώ, καμία φορά χαρτικά Γλάρος(όταν ξεμένουμε από του καρφούρ). Ε μετά λαχανικά, φρούτα και τυριά και κρέατα χύμα(γιατί του έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη, ενώ πχ. από Καρφουρ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω χύμα... έχω απογοητευτει τις 2-3 φορές που το προτίμησα...), τυρί τριμμένο Ελλασσόνος με 1,80 τα 250γραμμάρια και κατεψυγμένα λαχανικά Αίνος. Ε αυτά κυρίως... Αλλά δεν τα βρίσκεις αλλού σε τέτοιες τιμές, παρά μόνο ιδιωτικής ετικέτας, που δεν εμπιστεύομαι από άλλα σ/μ. Αυτές τις μάρκες δεν τις έχω πετύχει αλλού και πιστεύω(χωρίς να ξέρω), ότι ίσως έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερες συνεργασίες με αυτές τις μάρκες και πουλάει αυτές σε χαμηλές τιμές, αντί να είχε αντίστοιχα προϊόντα με την δική του ιδιωτική ετικέτα πάνω(γιατί σε αυτά που ανέφερα ΔΕΝ έχει)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εαν κάνεις μεμονωμένα ψώνια και κυνηγάς προσφορές τότε ίσως ο Σκλαβενίτης ειναι πιο ακριβος. Στα συνολικά ψώνια της εβδομάδας εχω παρατηρήσει οτι για τα προιόντα που αγοράζω βγαίνει αρκετά πιο φθηνός απο τα Carefour για παράδειγμα. Επίσης ειναι πολύ ανθρώπινο - οργανωμένο σουπερμαρκετ μαζί με τον Βασιλόπουλο τουλάχιστον στα Μελισσια που ξέρω. Επίσης απο 3κοσμικό σε ανθρώπινο εκαναν και το lidl στα μελίσσια μετα την ανακαίνιση. Οχι οτι συγκίρνεται με Σκλαβ-Βασιλόπουλο αλλά τουλάχιστον δεν ντρέπεσαι να πατας μέσα όπως στο παρελθόν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NICK1982 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μα αυτό εξηγώ. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω γύρω μου όλα τα σ/μ, οπότε για τα δεδομένα μου(μεχρι να μπω σε μυμαρκετ, ήταν ο πιο φθηνός(μαζί με ΑΒ, όπου στα επώνυμα έχουν ίδιες τιμές μέχρι τελευταιο σεντ)... Πλέον τον δουλεύω μόνο για μερικά στάνταρ προϊόντα και για όλα τα επώνυμα δουλεύω τις προσφορές από ΑΒ,Καρφούρ, Μαρκετ ιν, mymarket(αν τυχόν περνάω από εκεί), κυρίως γιατί δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου να δω τι έχει, αφού από τους άλλους τα ξέρουμε όλα τα φυλλάδια μέσω ίντερνετ πια... Όμως εμπιστεύομαι πάνω από 10ετία μερικά φαγώσιμα ιδιωτικής ετικέτας(πχ. ζυμαρικά, τοματάκια, γιαούρτια), ενώ σε μερικές μάρκες που δεν τις βρίσκεις εύκολα αλλού προτιμώ πχ. μέλι Δασκαλάκη στα 7.50 ευρώ το μεγάλο, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είτε Ανώσκελη, είτε Μελιτίνη, αυγά μεσαία 15αδα με 2.20 ευρώ, καμία φορά χαρτικά Γλάρος(όταν ξεμένουμε από του καρφούρ). Ε μετά λαχανικά, φρούτα και τυριά και κρέατα χύμα(γιατί του έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη, ενώ πχ. από Καρφουρ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω χύμα... έχω απογοητευτει τις 2-3 φορές που το προτίμησα...), τυρί τριμμένο Ελλασσόνος με 1,80 τα 250γραμμάρια και κατεψυγμένα λαχανικά Αίνος. Ε αυτά κυρίως... Αλλά δεν τα βρίσκεις αλλού σε τέτοιες τιμές, παρά μόνο ιδιωτικής ετικέτας, που δεν εμπιστεύομαι από άλλα σ/μ. Αυτές τις μάρκες δεν τις έχω πετύχει αλλού και πιστεύω(χωρίς να ξέρω), ότι ίσως έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερες συνεργασίες με αυτές τις μάρκες και πουλάει αυτές σε χαμηλές τιμές, αντί να είχε αντίστοιχα προϊόντα με την δική του ιδιωτική ετικέτα πάνω(γιατί σε αυτά που ανέφερα ΔΕΝ έχει)... φιλέ abc μπορείς να μας πεις ποσο έχουν τα ελαιόλαδα που αναφέρεις γιατί ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μα αυτό εξηγώ. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω γύρω μου όλα τα σ/μ, οπότε για τα δεδομένα μου(μεχρι να μπω σε μυμαρκετ, ήταν ο πιο φθηνός(μαζί με ΑΒ, όπου στα επώνυμα έχουν ίδιες τιμές μέχρι τελευταιο σεντ)... Πλέον τον δουλεύω μόνο για μερικά στάνταρ προϊόντα και για όλα τα επώνυμα δουλεύω τις προσφορές από ΑΒ,Καρφούρ, Μαρκετ ιν, mymarket(αν τυχόν περνάω από εκεί), κυρίως γιατί δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου να δω τι έχει, αφού από τους άλλους τα ξέρουμε όλα τα φυλλάδια μέσω ίντερνετ πια... Όμως εμπιστεύομαι πάνω από 10ετία μερικά φαγώσιμα ιδιωτικής ετικέτας(πχ. ζυμαρικά, τοματάκια, γιαούρτια), ενώ σε μερικές μάρκες που δεν τις βρίσκεις εύκολα αλλού προτιμώ πχ. μέλι Δασκαλάκη στα 7.50 ευρώ το μεγάλο, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είτε Ανώσκελη, είτε Μελιτίνη, αυγά μεσαία 15αδα με 2.20 ευρώ, καμία φορά χαρτικά Γλάρος(όταν ξεμένουμε από του καρφούρ). Ε μετά λαχανικά, φρούτα και τυριά και κρέατα χύμα(γιατί του έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη, ενώ πχ. από Καρφουρ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω χύμα... έχω απογοητευτει τις 2-3 φορές που το προτίμησα...), τυρί τριμμένο Ελλασσόνος με 1,80 τα 250γραμμάρια και κατεψυγμένα λαχανικά Αίνος. Ε αυτά κυρίως... Αλλά δεν τα βρίσκεις αλλού σε τέτοιες τιμές, παρά μόνο ιδιωτικής ετικέτας, που δεν εμπιστεύομαι από άλλα σ/μ. Αυτές τις μάρκες δεν τις έχω πετύχει αλλού και πιστεύω(χωρίς να ξέρω), ότι ίσως έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερες συνεργασίες με αυτές τις μάρκες και πουλάει αυτές σε χαμηλές τιμές, αντί να είχε αντίστοιχα προϊόντα με την δική του ιδιωτική ετικέτα πάνω(γιατί σε αυτά που ανέφερα ΔΕΝ έχει)... Το τυρακι το τρωμε και εμεις αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) φιλέ abc μπορείς να μας πεις ποσο έχουν τα ελαιόλαδα που αναφέρεις γιατί ενδιαφερομαι Το Ανώσκελη πρόσφατα ανέβηκε γύρω στο μισό ευρώ. Τώρα κάνει 5.90. Το μελιτίνη νομίζω ή 5,40 ή 5,50 είχε ακόμα την τελευταία φορά που κοίταξα(επίσης, είναι και τα δύο 750ml ε, αλλά ψυχράς έκθλιψης αν σε ενδιαφέρει και αυτό). Το μελιτίνη έχει πιο ήπια γεύση από όσο θυμάμαι. Ναι ωραίο είναι το τυρί. Ακόμα και για πίτσα σπιτική είναι τέλειο! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2015 από abc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poincareγρ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στον ΑΒ Πευκης δεν βρήκα την προσφορά με τα παγωτά. Όποιος την είδε, και δεν του είναι κόπος, ας ποστάρει σε ποια περιοχή την βρήκε! Ευχαριστώ. EDIT: Κηφισιά και Μαρούσι...Δεν! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2015 από Poincareγρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 στο metromall αγιος δημητριος παλιοτέρα τχ είχε πολλά με -50% sticker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Θα σταματησετε με την καταχρηση του spoiler tag; πρεπει να κανουμε 30 κλικ για να διαβασουμε μια σελιδα. Γιατι; Να μην χαθει το σασπενς και δεν δουμε το τελος; Εαν αισθανεστε οτι ειναι εκτος θεματος ΜΗΝ το γραψετε. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NICK1982 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 http://www.mcarthurglen.com/media/63598935/MA_Black_Friday_landing_gr.jpg "black friday" Στο εκπτωτικο χωριο στα σπατα έχει έξτρα εκπτώσεις στις ηδη εκπτωτικες τιμες, έχει μερικες ενδεικτικές τιμες στην σελιδα τους, χονδρικά 20-30% έξτρα εκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Στα Coco pops του ελομας δεν ισχύει η προσφορά για το προϊόν που βρίσκεται πρώτο στην φωτογραφία. Πολύ μου την έσπασε. Πήγα τελικά στο bazaar είχε τα 375g ρύζι και ισχυε κανονικά. Τιμή για το ρύζι 375γρ: 1,94 Τιμή για το κοχύλι 375γρ: 1,96 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις