kamousis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί έτυχε να βρεθώ στο Τζάμπο της Αγίας Παρασκευής, όπου στο ισόγειο στεγάζεται ο Βερόπουλος. Θυμήθηκα ότι ήθελα να πάρω ένα σακουλάκι αλάτι. Προχωρώντας στους διαδρόμους έβλεπες παντού τα ελάχιστα προιόντα να είναι στοιχισμένα το ένα δίπλα στο άλλο για να κρύβουν τα κενά ράφια. Π.χ. 20 σακουλάκια αλεύρι μάρκας Spar το ένα δίπλα στο άλλο σε όλο το μήκος του ραφιού. Κανένα άλλο αλεύρι καμμίας άλλης μάρκας στο ράφι.Πάω λοιπόν στα αλάτια και είχε 14 σακουλάκια σε όλο το κατάστημα μάρκας ΗΡΑ και Κάλλας το ένα δίπλα στο άλλο αλλά ήταν τόσο κοντά σε ύψος που φαινόταν η γύμνια. Ρωτάω την υπάλληλο, που έχετε τα υπόλοιπα αλάτια; Μου λέει δεν έχουμε άλλα, ότι βλέπετε στο ράφι. Συγνώμη λέω, στο καστελόριζο είστε; Βερόπουλος Αγίας Παρασκευής δεν είστε; Πόλεμος έγινε; Πότε θα φέρετε λέω αλάτι; Μου λέει ποτέ. Τι εννοείτε ποτέ της λέω; Μου απάντησε λοιπόν ότι δεν έχει καθόλου προιόντα το κατάστημα επειδή σε λίγες μέρες συγχωνεύεται με το My-Market.!!! Έμεινα έκπληκτος, δεν το ήξερα, το άκουσα από υπάλληλο. Το ήξερε κανείς άλλος αυτό;
blueaegean Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί έτυχε να βρεθώ στο Τζάμπο της Αγίας Παρασκευής, όπου στο ισόγειο στεγάζεται ο Βερόπουλος. Θυμήθηκα ότι ήθελα να πάρω ένα σακουλάκι αλάτι. Προχωρώντας στους διαδρόμους έβλεπες παντού τα ελάχιστα προιόντα να είναι στοιχισμένα το ένα δίπλα στο άλλο για να κρύβουν τα κενά ράφια. Π.χ. 20 σακουλάκια αλεύρι μάρκας Spar το ένα δίπλα στο άλλο σε όλο το μήκος του ραφιού. Κανένα άλλο αλεύρι καμμίας άλλης μάρκας στο ράφι. Πάω λοιπόν στα αλάτια και είχε 14 σακουλάκια σε όλο το κατάστημα μάρκας ΗΡΑ και Κάλλας το ένα δίπλα στο άλλο αλλά ήταν τόσο κοντά σε ύψος που φαινόταν η γύμνια. Ρωτάω την υπάλληλο, που έχετε τα υπόλοιπα αλάτια; Μου λέει δεν έχουμε άλλα, ότι βλέπετε στο ράφι. Συγνώμη λέω, στο καστελόριζο είστε; Βερόπουλος Αγίας Παρασκευής δεν είστε; Πόλεμος έγινε; Πότε θα φέρετε λέω αλάτι; Μου λέει ποτέ. Τι εννοείτε ποτέ της λέω; Μου απάντησε λοιπόν ότι δεν έχει καθόλου προιόντα το κατάστημα επειδή σε λίγες μέρες συγχωνεύεται με το My-Market.!!! Έμεινα έκπληκτος, δεν το ήξερα, το άκουσα από υπάλληλο. Το ήξερε κανείς άλλος αυτό; Πρέπει να έχει γραφτεί στο forum, η συμφωνία με τον Σκλαβενίτη δεν "προχώρησε" και έγινε πρόταση/προσφορά στον Βερόπουλο από την οικογένεια Παντελιάδη (My Market - Metro) εις γνώσιν της οικογένειας Σκλαβενίτη. Αλλάγες στο λιανεμπόριο...
abc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί έτυχε να βρεθώ στο Τζάμπο της Αγίας Παρασκευής, όπου στο ισόγειο στεγάζεται ο Βερόπουλος. Θυμήθηκα ότι ήθελα να πάρω ένα σακουλάκι αλάτι. Προχωρώντας στους διαδρόμους έβλεπες παντού τα ελάχιστα προιόντα να είναι στοιχισμένα το ένα δίπλα στο άλλο για να κρύβουν τα κενά ράφια. Π.χ. 20 σακουλάκια αλεύρι μάρκας Spar το ένα δίπλα στο άλλο σε όλο το μήκος του ραφιού. Κανένα άλλο αλεύρι καμμίας άλλης μάρκας στο ράφι. Πάω λοιπόν στα αλάτια και είχε 14 σακουλάκια σε όλο το κατάστημα μάρκας ΗΡΑ και Κάλλας το ένα δίπλα στο άλλο αλλά ήταν τόσο κοντά σε ύψος που φαινόταν η γύμνια. Ρωτάω την υπάλληλο, που έχετε τα υπόλοιπα αλάτια; Μου λέει δεν έχουμε άλλα, ότι βλέπετε στο ράφι. Συγνώμη λέω, στο καστελόριζο είστε; Βερόπουλος Αγίας Παρασκευής δεν είστε; Πόλεμος έγινε; Πότε θα φέρετε λέω αλάτι; Μου λέει ποτέ. Τι εννοείτε ποτέ της λέω; Μου απάντησε λοιπόν ότι δεν έχει καθόλου προιόντα το κατάστημα επειδή σε λίγες μέρες συγχωνεύεται με το My-Market.!!! Έμεινα έκπληκτος, δεν το ήξερα, το άκουσα από υπάλληλο. Το ήξερε κανείς άλλος αυτό; Είχα διαβάσει λίγο μετά που ναυάγησε το ειδύλλιο με Σκλαβενίτη, ότι ενδιαφερόταν το ΜΕΤΡΟ που έχει το μυμαρκετ. Αλλά μέχρι εκεί... Δεν πίστευα ότι θα γίνει κατι τοσο γρήγορα. Ίσως το είχα διαβάσει εδώ πριν κανένα μήνα να είμαι ειλικρινής. Ο Σκλαβενίτης είχε ρίξει χυλόπιτα, λόγω που μετά τα κάπιταλ κοντρόλς ανέβηκαν οι ζημιές του Βερόπουλου.... Μακάρι, όπως είχα γράψει και τότε, για εμάς τους καταναλωτές, γιατί το μυμαρκετ είναι το πιο τίμιο σε τιμές σ/μ από όσο έχω δει από φυλλάδια... Περιστασιακά έχω αγοράσει, αλλά δεν φανταζόμουν ότι υπήρχαν τιμές μικρότερες από Σκλαβενίτη και μάλιστα σε σ/μ, που ας είμαστε ειλικρινείς, όσοι το έχουν κοντά τους το ξέρουν.... 1
SKRUTZ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μακάρι γιατι το κοντινοτερο my market ειναι στα 10χλμ και δεν παω σχεδον ποτέ. Βεβαια δεν νομιζω να αλλαξουν επωνυμία.Βεροπουλος θα παραμεινουν...
lefta_yparxoun Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Στα Coco pops του ελομας δεν ισχύει η προσφορά για το προϊόν που βρίσκεται πρώτο στην φωτογραφία. Πολύ μου την έσπασε.
gregdel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Στα Coco pops του ελομας δεν ισχύει η προσφορά για το προϊόν που βρίσκεται πρώτο στην φωτογραφία. Πολύ μου την έσπασε. Δλδ δεν ισχύει για τα απλά coco pops αλλα μόνο για τα choco 375γρ και 500γρ? Ξες τιμή?
killertomato Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 σε κάποια ΑΒ έχει καλές τιμές σε ορισμένα παγωτά (-50%μ ξεστοκάρουν τα ψυγεία τους από καλοκαίρι)... στα Βριλήσσια πέτυχα cartedor 1kg βανίλια-σοκολάτα-φράουλα-φυστίκι με στίκερ -3€ και έκπτωση 50% τελική τιμή στα 2.77€, είχε 5-6 συσκευασίες 3
johni41 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ΕΛΟΜΑΣ 26-28 Νοεμβρίου Που μπορώ να δω ποια ακριβώς σμ είναι στον ελομας;
SKRUTZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Που μπορώ να δω ποια ακριβώς σμ είναι στον ελομας; market in, mymarket , Carrefour , γαλαξίας; http://www.elomas.gr/index.php/meli
terry308 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Που μπορώ να δω ποια ακριβώς σμ είναι στον ελομας; market in, mymarket , Carrefour , γαλαξίας; http://www.elomas.gr/index.php/meli
johni41 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον κάτι παίζει με το κινητό και στο λινό αυτό που είχα μπει και μόνος μου βγάζει μόνο ένα κείμενο και όχι τα σουπερ μάρκετ. Θα το δω στο σπίτι.
diplo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Στον Σκλαβενίτη Καλλιθέας στην ιζολα σολομός Νορβηγίας φέτα 8,60€ το κιλό Δε ξέρω αν έχουν κοινή τιμή σε όλα τα καταστήματα γι'αυτό και διευκρινίζω που το πήρα
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 σε κάποια ΑΒ έχει καλές τιμές σε ορισμένα παγωτά (-50%μ ξεστοκάρουν τα ψυγεία τους από καλοκαίρι)... στα Βριλήσσια πέτυχα cartedor 1kg βανίλια-σοκολάτα-φράουλα-φυστίκι με στίκερ -3€ και έκπτωση 50% τελική τιμή στα 2.77€, είχε 5-6 συσκευασίες Σχεδον (2.90 νομιζω) οσο δηλαδη τα αγοραζαμε μεσα στο κατακαλοκαιρο απο αλλο σουπερ μαρκετ με σκοπο να τα καταναλωσουμε. Τωρα να παω να δωσω λεφτα για να κανω χωρο στον καταψυκτη του σουπερ μαρκετ και να γεμισω τον δικο μου και να μην εχω χωρο για τα χρησιμα, να καιω και ρευμα για την συντηρηση τους μεχρι το επομενο καλοκαιρι... Δεν! (Για να μην παρεξηγηθω, καλα εκανες και το ποσταρες, για καποιους μπορει να αξιζει.)
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλα Γιαννη ειναι πολλοι που τρωνε και τωρα παγωτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις