Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το έχω ενεργοποιημένο το deals for you και για αυτό θα πάω για 2πλά πακέτα με -2€.

δίνει 6 κουπόνια οπότε 12 πακέτα.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη εχω κοντα μου μαρκετ-ιν (για να μην παω αδικα) αν δεν κανω λαθος το συγκεκριμενο σουπερμαρκετ δεν συνεργαζεται με το pockee....

η κανω λαθος;;

κοιταξα και στο pockee και δεν το βγαζει καθολου...

Δημοσ.

Χαίρεται!

Αεροπορικά εισιτήρια από την Ryanair με 5€.

Νέα χειμερινή προσφορά ανακοίνωσε  η Ryanair, η οποία απελευθερώνει 100.000 θέσεις των 5 ευρώ σε 250 δρομολόγια για ταξίδια τον Δεκέμβριο.

Οι συγκεκριμένοι ναύλοι των 5 ευρώ είναι διαθέσιμοι προς κράτηση στο www.ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 25 Νοεμβρίου και αφορούν πέντε δρομολόγια από/προς την Ελλάδα.

«Ο χειμώνας είναι εδώ και για να καλωσορίσουμε την έναρξη της γιορτινής περιόδου, απελευθερώνουμε 100.000 θέσεις των 5 ευρώ σε 250 δρομολόγια, για ταξίδια τον Δεκέμβριο», δήλωσε ο Robin Kiely της Ryanair.

«Οι συγκεκριμένες θέσεις είναι διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 25 Νοεμβρίου και καθώς θα εξαντληθούν σύντομα, παροτρύνουμε τους πελάτες μας να κάνουν κράτηση στο  www.ryanair.com  προτού χάσουν την ευκαιρία», πρόσθεσε.

• Like 5
Δημοσ.

Όσοι στοκάρετε Kellogs K να προσέχετε την ημερομηνία λήξης...στο τσάφ το σκέφτηκα προχθές και άφησα 2 κουτια που λήγανε 29/11/2015

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Κοιτα μην αντι να τα φας εσυ, τα φανε τα σκουλικακια. (ή μετα τα φας με "κρεας" :P )

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Κοιτα πιο πισω τα ποστς sotiriadisc. Εχει αναφερθει. Και πριν κανενα μηνα σε αλλο μαγαζι, παλι ιδια τιμη τα ειχα παρει και εγω.

Δημοσ.

Πηρα εχθες 10 και σημερα 32 αρα λαθος εκανα 42 οχι 40 τωρα τιμη δεν θυμαμαι γιατι δουλευει η γυναικα μου εκει και εχει εκπτωση.

Κοιτα μην αντι να τα φας εσυ, τα φανε τα σκουλικακια. (ή μετα τα φας με "κρεας" :P )

Το 2018 ληγουν σιγα μην κατσω εγω νηστικος για να φανε τα σκουλικια. :D

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα εχθες 10 και σημερα 32 αρα λαθος εκανα 42 οχι 40 τωρα τιμη δεν θυμαμαι γιατι δουλευει η γυναικα μου εκει και εχει εκπτωση.

Το 2018 ληγουν σιγα μην κατσω εγω νηστικος για να φανε τα σκουλικια. :D[/quote

Ελπίζω το 2018 να μην φτάσουμε να τρώμε και τα σκουλήκια μαζί με τα μακαρόνια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...