Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου έβγαλε την παρακατω προωθητική ενέργεια στο app της Eurobank στο κινητό.

Πραγματοποιήστε 10 ανέπαφες συναλλαγές από 19/11 έως και 13/12 με κάρτες Visa Paywave ή Mastercard Paypass σε 3 διαφορετικές επιχειρήσεις της επιλογής σας και κερδίστε 10€ επιστροφή.

Στους όρους λέει ότι οι 500 πρώτοι πελάτες με τουλάχιστον 10 ανέπαφες συναλλαγές θα λάβουν τα 10€ επιστροφή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ηρθε εδω το παραπανω.

Ερωτηση: Για οσους εχουμε ηδη καρτα πχ χρεωστικη της τραπεζας που δεν ειναι ανεπαφη, α) εκδιδεται νεα -ανεπαφη- καταργωντας την παλια, β) δουλευουν και οι 2 ταυτοχρονα, ή γ) δεν εκδιδεται καν νεα;

Φίλε μου εγώ το αγόρασα και περνάει κανονικά η έκπτωση. 5,99 εδωσα

σημερινό update: πλέον δεν περνάει η έκπτωση :(

(το χάσαμε το κορμί πατριώτη)

προσέχετε τι γράφετε μας διαβάζουν και άλλοι που δεν φαντάζεστε...)

• Like 1

Πήγα στον Μασούτη πήρα Kelloggs και βλέπω τα έχει 50% έκπτωση. Και έχει και κουπόνι 0,80€ ή 1€ στο pockee. Δεν ισχύει για όλα τα Kelloggs ρίξτε μια ματιά πριν την αγορά.

Ερωτηση: Για οσους εχουμε ηδη καρτα πχ χρεωστικη της τραπεζας που δεν ειναι ανεπαφη, α) εκδιδεται νεα -ανεπαφη- καταργωντας την παλια, β) δουλευουν και οι 2 ταυτοχρονα, ή γ) δεν εκδιδεται καν νεα;

εδω ειμαστε.

εκδιδεται και παραεκδιδεται η καρτα  :P

ειχα την ατυχια να εμπιπτω στην κατηγορια αυτη οπως ξερεις..

εχεις το δικαιωμα να εκδωσεις νεα ανεπαφη χρεωστικη σε αντικατασταση της παλιας μη ανεπαφης καρτας σου.

εαν σου πουν μ$%*%ς τοτε βρισε τους οπως εκανα εγω και θα στην βγαλουν σε πεντε λεπτα.

διευκρινιση: απαραιτητα εκαθθαριστικο λογαριασμο δεκο ταυτοτητα και χαρτι εργοδοτη (εαν δεν εχεις επικαιροποιημενα στοιχεια στην τραπεζα)

εδω ειμαστε.

εκδιδεται και παραεκδιδεται η καρτα :P

ειχα την ατυχια να εμπιπτω στην κατηγορια αυτη οπως ξερεις..

εχεις το δικαιωμα να εκδωσεις νεα ανεπαφη χρεωστικη σε αντικατασταση της παλιας μη ανεπαφης καρτας σου.

εαν σου πουν μ$%*%ς τοτε βρισε τους οπως εκανα εγω και θα στην βγαλουν σε πεντε λεπτα.

διευκρινιση: απαραιτητα εκαθθαριστικο λογαριασμο δεκο ταυτοτητα και χαρτι εργοδοτη (εαν δεν εχεις επικαιροποιημενα στοιχεια στην τραπεζα)

να παμε δλδ για την καινουργια βουρ;;

να παμε δλδ για την καινουργια βουρ;;

Σαφως εχεις το δικαιωμα να ζητησεις αντικατασταση της καρτας σου με νεα ανεπαφη.

ισως σε αρχισουν στα μα μου βεβαια. εγω τσακωθηκα με την διευθυντρια κανονικοτατα.

αυτο το 500 πρωτοι πελατες με χαλαει εμενα ομως...

οσο αφορα την εκδοση καινουργιας καρτας ανεπαφων συναλλαγων:δηλωστε απωλεια της καρτας σας και ζητηστε να σας βγαλουν καινουργια καρτα ανεπαφων συναλλαγων.θελουν να προωθησουν στην αγορα τις καρτες ανεπαφων και γι αυτο κανουν τοσες προωθητικες ενεργειες.

για τα kelloggs στον μασουτη:λεει ξεκαθαρα οτι η ενεργεια ειναι για kelloggs special K.

για τα gillette:το χασαμε το κορμι πατριωτη.ειχα και καβατζα κουπονι απο τις επιθυμιες για ανταλλακτικα με -3ε.

ερωτηση: τυπος που περναει τις προσφορες στο συστημα του Βασιλοπουλου δεν τον εχουν απολυσει ακομα ή πληρωνουν και αλλο ατομο για να διαβαζει αποκλειστικα το insomnia?

παντως απο γνωστο/η που δουλευε στο τμημα για τα social media εταιριας κινητης (και ρωτουσε εμενα για τα social media και του/της ανοιξα τα ματια για τα φορουμ κτλ)μου ειπε αργοτερα οτι τα παρακαλουθουν με λογισμικο.

• Like 1

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με το κατάστημα Eurobank της περιοχής μου, η κοπέλα μου είπε ότι μπορώ να αλλάξω άμεσα τη χρεωστική στο κατάστημα ενώ η πολιτική της τράπεζας είναι να αντικατασταθούν οι πιστωτικές κατά τη λήξη αυτών που ισχύουν.

• Moderators

Ο kostass λεει το α και ο insi το β. Ειναι που θα πεσεις μεσα στην τραπεζα μηπως; 

Εσενα insi μετα την ενεργοποιηση νεας/ανεπαφης, λειτουργει κανονικα και η παλια ΜΗ ανεπαφη σου; Στο ιδιο ονομα και οι δυο;

Είναι στις Εβδομαδιαίες Προσφορές.

Πήγα σήμερα σε 5 καταστήματα ΑΒ στη Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένου και του "μεγάλου" στη Σοφούλη, όχι μόνο δεν υπήρχε πουθενά, αλλά ούτε οι πωλητές ούτε οι υπεύθυνοι είχαν καμία ιδέα.

Το αστείο είναι ότι 1-2 βδομάδες πριν είχε αντίστοιχη προσφορά ο Μασούτης και πάλι κανένα κατάστημα που πήγα εγώ Θεσσαλονίκη (6-7) δεν είχε ιδέα ούτε και το έφεραν ποτέ βέβαια..

Ο kostass λεει το α και ο insi το β. Ειναι που θα πεσεις μεσα στην τραπεζα μηπως; 

Εσενα insi μετα την ενεργοποιηση νεας/ανεπαφης, λειτουργει κανονικα και η παλια ΜΗ ανεπαφη σου; Στο ιδιο ονομα και οι δυο;

Είναι ψιλοαδιανόητο να λειτουργούν κι οι δύο μαζί...

...στην Εθνική με δική μου πρωτοβουλία ζήτησα τη νέα χρεωστική (δεν είπα ότι την έχασα κτλ, απλώς ότι θέλω την καινουρια)...μόλις ενεργοποιήθηκε η καινούρια αυτόματα απενεργοποιήθηκε η παλιά...

• Moderators

Οχι, δεν ειναι ψιλοαδιανοητο. Στην εθνικη δουλευει ετσι το συστημα, ΜΟΝΟ μια εδω και καποιο καιρο. Ολες οι αλλες μπλοκαρονται αμεσα με εκδοση (ενεργοποιηση) νεας. Μην μπερδευεσαι ομως απο αυτο. Σε αλλες τραπεζες λειτουργουν και 2 μαζι. Γι αυτο ρωτησα οποιος εχει εμπειρια απο γιουρο να μας πει.

Οχι, δεν ειναι ψιλοαδιανοητο. Στην εθνικη δουλευει ετσι το συστημα, ΜΟΝΟ μια εδω και καποιο καιρο. Ολες οι αλλες μπλοκαρονται αμεσα με εκδοση (ενεργοποιηση) νεας. Μην μπερδευεσαι ομως απο αυτο. Σε αλλες τραπεζες λειτουργουν και 2 μαζι. Γι αυτο ρωτησα οποιος εχει εμπειρια απο γιουρο να μας πει.

εγω μιλαω για πειραιως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...