Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Ένα τέτοιο" εννοείς φθηνό ή το ίδιο?? Επίσης, γιατί δεν καθάριζε? Δεν είχε τη σωστή πίεση ή θερμοκρασία ο ατμός?

Ήταν ένα Lervia από τα Lidl (όλα αυτά  είναι ίδιας κατασκευής made in China). Και πίεση είχε και ατμό κανονικά έβγαζε (δηλ. καιγόσουν αν έβαζες το χέρι μπροστά).

Παρ΄όλα αυτά δεν έκανε τη δουλειά που ήθελα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Lol... ωραιος αλλα δε βλεπω δωρεαν παραλαβη απο πουθενα.... παει και το getitnow που με την ευκαιρια τσεκαρα (αυτοι ειχαν στειλει κατι αλλα -CLIO- αντι ΧEROX τοτε) πλεον ουτε αυτο εχει δωρεαν αποστολη, ακομα και στα ΕΛΤΑ εχει +1,90!

• Moderators

Eχει μεινει κανενα; :Ρ

ΥΓ. Για να μην με παρεξηγησουν, αφου εχουν που εχουν γινει "ενα" με τα public γιατι δεν εχουν επιλογη παραλαβης απο εκει;

Εδω δεν εχει δυνατοτητα παραλαβης απο τα λιγα μουλτι που εχουν μεινει, ζητας παραλαβη απο "αλλο" καταστημα;

Εγω ειχα αμεση απαντηση με 2 επιλογες

Επιστοφη χρηματων ή αποστολη εκ νεουν των σωστων ανταλλακτικων

Επανέρχομαι στο θέμα της αγοράς των ξυραφιών Gillette Mach3 Turbo, μέσω προσφοράς από deal πάροχο, η οποία ξανακυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες, με λίγο μικρότερη τιμή.

Η διαμαρτυρία που έστειλα στην GrandSales φαίνεται ότι προωθήθηκε στην εταιρεία πώλησης του προιόντος, η οποία απάντησε προτείνοντας να μου στείλει τα original ξυραφάκια, σύμφωνα με την προσφορά, και να μην προχωρήσω στις επόμενες ενέργειες. Τους απάντησα ότι θα περιμένω και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω.

Πράγματι, χθες παρέλαβα νέο φάκελο στον οποίο υπήρχε η γνήσια χάρτινη συσκευασία της Procter + Gamble και μέσα οι δύο πλαστικές συσκευασίες με το εγχάρακτο logo της ετταιρείας !!!

Διερωτώμαι, όμως, πόσοι άλλοι αντέδρασαν, όπως εμείς, και πήραν τα γνήσια ξυραφάκια της προσφοράς αντί των μαϊμουδένιων που έστειλαν στην αρχή.

• Like 3

Επανέρχομαι στο θέμα της αγοράς των ξυραφιών Gillette Mach3 Turbo, μέσω προσφοράς από deal πάροχο, η οποία ξανακυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες, με λίγο μικρότερη τιμή.

Η διαμαρτυρία που έστειλα στην GrandSales φαίνεται ότι προωθήθηκε στην εταιρεία πώλησης του προιόντος, η οποία απάντησε προτείνοντας να μου στείλει τα original ξυραφάκια, σύμφωνα με την προσφορά, και να μην προχωρήσω στις επόμενες ενέργειες. Τους απάντησα ότι θα περιμένω και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω.

Πράγματι, χθες παρέλαβα νέο φάκελο στον οποίο υπήρχε η γνήσια χάρτινη συσκευασία της Procter + Gamble και μέσα οι δύο πλαστικές συσκευασίες με το εγχάρακτο logo της ετταιρείας !!!

Διερωτώμαι, όμως, πόσοι άλλοι αντέδρασαν, όπως εμείς, και πήραν τα γνήσια ξυραφάκια της προσφοράς αντί των μαϊμουδένιων που έστειλαν στην αρχή.

Απατεώνες κανονικοί οι τύποι δλδ ε; Πες τους να σου στείλουν άλλα 100 πακέτα και θα το σκεφτείς, μην είσαι τόσο φθηνός.

για τους φαν του πανακριβου ελληνικου γκαιφε... :-)

χθες πηρα προσφορα απο μαρινοπουλο 2 συσκευασιες bravo κλασσικο 2x193γρ αν θυμαμαι στα 2.8ευρω.

πηρα 4 συσκευασιες στα 5.6ευρω σχεδον δηλαδη 6 και κατι ευρω το κιλο. δεν ειναι καμια φοβερη προσφορα αλλα μπροστα στις υπολοιπες τιμες μου φανηκε αξιολογη

Σε αυτη την τιμη ειναι και οταν εχουν προσφορα -20% στους καφεδες μαλλον ειναι η χαμηλοτερη που μπορουν να πουλησουν.

Την πηρα και εγω αυτη την προσφορα που λες και μου εκανε εντυπωση το ποσο "σιωπηλη" ηταν ,ουτε μπανερακια ουτε τιποτα αν δεν το ειχα δει στο σαιτ δεν θα το προσεχα.

Σημερα παρελαβα και εγω τα turbo, ολα οκ

για τους φαν του πανακριβου ελληνικου γκαιφε... :-)

χθες πηρα προσφορα απο μαρινοπουλο 2 συσκευασιες bravo κλασσικο 2x193γρ αν θυμαμαι στα 2.8ευρω.

πηρα 4 συσκευασιες στα 5.6ευρω σχεδον δηλαδη 6 και κατι ευρω το κιλο. δεν ειναι καμια φοβερη προσφορα αλλα μπροστα στις υπολοιπες τιμες μου φανηκε αξιολογη

φίλε μου αν δεν κάνω λάθος το my market δίνει το σακουλάκι 58 λεπτά,ακόμα καλύτερα δηλαδή.Αλλά δεν είμαι σίγουρος αλλά θυμάμαι που μου έκανε εντύπωση η πολύ φτηνή τιμή.Όταν ξαναπάω θα ξαναποστάρω να σας ενημερώσω.

Εγω για καθαρισμα αρμων στα πλακακια στο πατωμα το χρειαζομαι.

Υπαρχει περιπτωση να κανει κανενα δουλεια?

Τελικά τον αγόρασα τον ατμοκαθαριστή και για τη δουλειά που τον θέλω (να καθαρίζω το αυτοκίνητο) πιστεύω ότι θα με καλύψει.

Λοιπόν σαν ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλός για τα 20 ευρώ που κάνει. Έχει αρκετά ανταλλακτικά, ζεσταίνει γρήγορα το νερό και έχει καλή μόνωση (προς αποφυγή εγκαυμάτων).

Τώρα στα της απόδοσης, για να καθαρίσεις κάποιες επιφάνειες όπως παντζούρια, πλακάκια κλπ αλλά και τίποτα τοπικούς λεκέδες σε χαλιά πιστεύω ότι θα είναι οκ. Αν πάμε, όμως, σε αλατα που έχουν σχηματιστεί εδώ και κάποια χρόνια και αρμούς από πλακάκια που δεν έχουν καθαριστεί ποτέ δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα...

Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...