Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κρατάω το Ariel simply (πορτοκαλί) 4€ οι 40μεζούρες στο carrefour.

Στο σκρουτζ είναι κοντά στα 8-9€... βέβαια δεν ξέρω τις αρχικές του carrefour.

όυτε τα χέρια δεν καυθαρίζει

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, γνωρίζετε πόσο έχει ο ΑΒ το lenor απορρυπαντικό σκόνη 50 μεζούρες που το έχει σε προσφορά 1+1 ;;

Τι λέει απο καθαριστική ικανότητα ;;

Καλησπέρα, γνωρίζετε πόσο έχει ο ΑΒ το lenor απορρυπαντικό σκόνη 50 μεζούρες που το έχει σε προσφορά 1+1 ;;

Τι λέει απο καθαριστική ικανότητα ;;

13.48. Ξέρω ότι μυρίζει υπέροχα, αλλά ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει. Σε λίγο τελειώνει αυτό που έχω, οπότε τότε θα το δοκιμάσω...

(το πήρα τότε με το λάθος στο σύστημα με τις δωροεπιταγές)

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=974Εμένα μου άρεσαν οι μπαταρίες

ειδικά οι μεγάλες και οι 9V

εχει λεει και τα γαλλικά κρασιά -40%

Oι ΑΑ και ΑΑΑ που έχω πάρει πιο παλιά χάνουν αρκετά γρήγορα τη φόρτιση τους...

όυτε τα χέρια δεν καυθαρίζει

συμφωνω το ειχα παρει παλιοτερα και ειναι σαν νερο,δεν καθαριζει με την καμια.

Αν το συγκρινεις με το κανονικο υγρο της ιδιας μαρκας καμια σχεση.....

Καλυτερα πλυνε τα σκετα μονο με νερο.

Στην προσφορά του φυλλαδίου του ΑΒ για τις lacta συμμετέχουν και αυτές που γράφουν επάνω "+30% δωρεάν προϊόν" 110γρ (1,26€).

Επιβεβαιώνω ότι ισχύει, τις πήρα το Σάββατο.

• Like 3

Κάτι που έχει συνήθως ζήτηση: Βάση για κάψουλες nespresso, dolce gusto στα lidl από Πέμπτη. 6€ το κομμάτι:

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=41466

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=41465

• Like 1

Το υγρο πιατων του ΑΒ, το 4λιτρο, ειναι πραγματικα οτι καλυτερο και φθηνοτερο εχω δοκιμασει. Εγκρινει και η μαμά που ειναι αυστηροτερος κριτης. :-D

παντως θεωρητικα θα επρεπε να ειναι το ιδιο και του καρφουρ και του κιντλ και του αβ γιατι κανενα δεν ειναι συμπυκνωμενο, η περειεκτικοτητα τους σε ανιονικα πως τα λενε ειναι μεχρι 15% και στα τρια οπως γραφουν τα κουτια τους, ενω τα συμπυκνωμενα λενε 15-25% ,αλλαφαινεται απο τη θεωρια στην πραξη υπαρχει διαφορα.

Εαν προσεξετε καλα στο Καρφουρ εχει δυο διαφορετικες ζαχαρες ΕΖΒ, μια απο Ελλαδα και μια απο εξωτερικο. Μαλλον μιλαμε για την πρωτη υλη. Η διαφορα τους ειναι στα δυο λεπτα 0,02€ η συσκευασια.

Για τετοια διαφορα περνω την Ελληνικη και ας κακοχαρακτηριστω.

εγω προσεξα ακομα πιο καλα και σου λεω οτι μεχρι πριν λιγο καιρο που δεν ειχε πολλες ελλειψεις το καρφουρ ειχε τρεις ζαχαρες της ΕΒΖ. Την ελληνικη με ασπρο και ανοιχτο σιελ χρωμα και τη σημαια ,μια που ελεγε προελευση Σερβια με ασπρο και σκουρο μπλε χρωμα και μια  που ελεγε προελευση Ε.Ε.

Η ελληνικη ειναι και η λεπτη ενω οι αλλες ειναι χοντρες οπως και ολες οι ξενες μαρκες που ξερω π.χ στα λιντλ.

Η μονη αλλη μαρκα με ψιλη ζαχαρη ειναι μια μαρλα οριζων που φερνει ο γαλαξιας ελληνικη κι αυτη.

Από εδώ

attachicon.gifjj.jpg

παρτε του λιντλ η του καρφουρ οταν εχουν προσφορες στι 1/3 της τιμης καπου 40 λεπτα να μην ταλαιπωρηστε με επιταγες παραειπταγες απο δω αpockee ανεπαφες ασυρματες κλπ κλπ κοκ

συμφωνω το ειχα παρει παλιοτερα και ειναι σαν νερο,δεν καθαριζει με την καμια.

Αν το συγκρινεις με το κανονικο υγρο της ιδιας μαρκας καμια σχεση.....

Καλυτερα πλυνε τα σκετα μονο με νερο.

θυμασαι κατι μπαλες πλυσιματος που ειχαν κκλοφορησει πριν καποια χρονια και διαφημιζονταν στην τιβι;

αυτες λενε οτι και με καθολου η σχεδον καθολου απορρυπαντικο κανεις τη δουλεια σου.Ειχα παρει μια τετοια πριν 5 χρονια απο το καρφουρ και λεει να βαζεις το 20% του απορρυπαντικου.

Τελικα η μανα πειστηκε να δοκιμασει στο 40% και λεει οτι δεν υπαρχει διαφορα.

και κατι σχετικο,απο ολα τα απορρυπαντικα ολες τις μαρκες που της εχω παρει απλα συνθετα με οξυγονο με μαλλακτικο τα παντα εκτος απο υγρα ,οτι υπηρχε τελος παντων ολα τα χρονια σε προσφορα, ποιο μου ειπε τις προαλλες οτι τα καθαριζει λεει καλυτερα απο ολα;

ενα του lidl maxi trat γραφει η σκουρα μπλε σακουλα του, ειναι αυτο που εχει κατι τρυπες στη σακουλα για να βαζεις τα δαχτυλα για να το κουβαλησεις ,γιατι ειναι βαρυ καπου 6 κιλα αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οδική βοήθεια interamerican CarHelp ("powered by interamerican") ετησια συνδρομή με 10€.

Αν και εκτός τεχνολογίας προσφορά νομιζω αξίζει δικο της θέμα για την δουν όλοι όσοι δεν έχουν οδική βοήθεια, προϋπόθεση να βάλω βενζίνη σε ενα πρατήριο bp απο τα συνεργαζόμενα 40€ για ΙΧ Η'20€ για δικυκλα, σου δίνουν εναν κωδικό και αγοραζεις με 10€ ετησια συνδρομή οδικης, λεπτομέρειες και όρους στην σελιδα της bp. Δεν είδα κανέναν ύποπτο ορο.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 3

Επειδή ο τίτλος είναι λίγο μπερδεμένος, πρόκειται για οδική ΒΟΗΘΕΙΑ. Όχι ασφάλεια. Και πάλι μπορεί σε κάποιους να φανεί χρήσιμο.

http://www.bp.com/el_gr/on-the-road/greece/latest-offers/promo-road-assistance.html

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...