enterhere Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εαν προσεξετε καλα στο Καρφουρ εχει δυο διαφορετικες ζαχαρες ΕΖΒ, μια απο Ελλαδα και μια απο εξωτερικο. Μαλλον μιλαμε για την πρωτη υλη. Η διαφορα τους ειναι στα δυο λεπτα 0,02€ η συσκευασια. Για τετοια διαφορα περνω την Ελληνικη και ας κακοχαρακτηριστω. Και στον Σκλαβενίτη μία από τα ίδια. Δύο ζάχαρες, μία ελληνική και η άλλη δεν ξέρω από που είναι. Εννοείται ότι παίρνω την Ελληνική και ας κακοχαρακτηριστώ και εγώ. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κι εγώ ΕΒΖ παίρνω, αλλά τα 72.4 εκατ. ζημιές για το 14-15 μου κακοφαίνονται αρκετά... 2
HERTHAN Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τελικά υπάρχει πουθενά σε προσφορά η ζάχαρη να πάω να πάρω 30 κιλά για να έχουμε λες και θα γίνει πολεμος? grandma speaking. 2
vgiozo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πάντως, για όσους είναι Θεσσαλονίκη - περιοχή Χαριλάου/Κάτω Τούμπα - ο Ζελιαλίδης (ειδική κρεαταγορά) έχει τη καλύτερη τιμή στις μπριζόλες, 3,30€/κιλό, και είναι όλα πολύ καλής ποιότητας... Καλύτερη σε σχέση με αυτά που έχω πάρει σε σούπερ μάρκετ. 3
nikalmo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Και στον Σκλαβενίτη μία από τα ίδια. Δύο ζάχαρες, μία ελληνική και η άλλη δεν ξέρω από που είναι. Εννοείται ότι παίρνω την Ελληνική και ας κακοχαρακτηριστώ και εγώ. Η ζάχαρη παρασκευάζεται και συσκευάζεται εδώ από την EBZ...του AB,Μασούτη και του Bazaar ειναι Γερμανικής προέλευσης και του Carrefour νομίζω Σέρβικης
king2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τελικά υπάρχει πουθενά σε προσφορά η ζάχαρη να πάω να πάρω 30 κιλά για να έχουμε λες και θα γίνει πολεμος? grandma speaking. Λυσσα κακια με τις ζαχαρες. Όπου βρουν προσφορά περνουν καμια 10αρια κιλά 1
Liakos10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Πάντως, για όσους είναι Θεσσαλονίκη - περιοχή Χαριλάου/Κάτω Τούμπα - ο Ζελιαλίδης (ειδική κρεαταγορά) έχει τη καλύτερη τιμή στις μπριζόλες, 3,30€/κιλό, και είναι όλα πολύ καλής ποιότητας... Καλύτερη σε σχέση με αυτά που έχω πάρει σε σούπερ μάρκετ. Σε αυτό στην Παπαναστασίου λες; Θα πάω αύριο να τσεκάρω μάλλον.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλαν 40%; Προσωπικά δε θυμάμαι να έχω δει καν, πιστεύω θα πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω :ρ
manolis-K Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Η ζαχαρη ειναι απο τα πραγματα που δεν χαλανε Αρα λογικο να εχεις στα ντουλαπια σου μερικα κιλα 1
coyote2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=974Εμένα μου άρεσαν οι μπαταρίες ειδικά οι μεγάλες και οι 9V εχει λεει και τα γαλλικά κρασιά -40%
gregdel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Κρατάω το Ariel simply (πορτοκαλί) 4€ οι 40μεζούρες στο carrefour. Στο σκρουτζ είναι κοντά στα 8-9€... βέβαια δεν ξέρω τις αρχικές του carrefour.
lefta_yparxoun Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτο με τις σοκολατες υγειας Παυλιδης το δοκιμασα. Επιασε. Θα παθω υπεργλυκαιμια. Πηρα 8 σοκολατες Χ1,26=10,08€ Μου εδωσαν μια επιταγη 6€ και 50 ποντους για την επομενη φορα, αξια 1,5€. Συνολο για την καθε σοκολατα απο 1,26 στα 0,32€. Μήπως ξέρει κάποιος αν στις σοκολάτες υγείας που δίνουν πόντους (25 το ζευγάρι και 100 πάνω από 8 ευρώ) συμμετέχουν και οι άλλες που είναι με λεμόνι με πορτοκάλι οι γεμιστές (του Παυλίδη μπλε εννοώ) και τέτοια;
attanasio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μήπως ξέρει κάποιος αν στις σοκολάτες υγείας που δίνουν πόντους (25 το ζευγάρι και 100 πάνω από 8 ευρώ) συμμετέχουν και οι άλλες που είναι με λεμόνι με πορτοκάλι οι γεμιστές (του Παυλίδη μπλε εννοώ) και τέτοια; Όχι, δυστυχώς δεν συμμετέχουν... 1
zousgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Οι 100 πόντοι για αγορές >€8 στον ΑΒ πώς προκύπτουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις