Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εαν προσεξετε καλα στο Καρφουρ εχει δυο διαφορετικες ζαχαρες ΕΖΒ, μια απο Ελλαδα και μια απο εξωτερικο. Μαλλον μιλαμε για την πρωτη υλη. Η διαφορα τους ειναι στα δυο λεπτα 0,02€ η συσκευασια.

Για τετοια διαφορα περνω την Ελληνικη και ας κακοχαρακτηριστω.

Και στον Σκλαβενίτη μία από τα ίδια. Δύο ζάχαρες, μία ελληνική και η άλλη δεν ξέρω από που είναι. Εννοείται ότι παίρνω την Ελληνική και ας κακοχαρακτηριστώ και εγώ.

• Like 3
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ ΕΒΖ παίρνω, αλλά τα 72.4 εκατ. ζημιές για το 14-15 μου κακοφαίνονται αρκετά...

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά υπάρχει πουθενά σε προσφορά η ζάχαρη να πάω να πάρω 30 κιλά για να έχουμε λες και θα γίνει πολεμος?

grandma speaking. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως, για όσους είναι Θεσσαλονίκη - περιοχή Χαριλάου/Κάτω Τούμπα - ο Ζελιαλίδης (ειδική κρεαταγορά) έχει τη καλύτερη τιμή στις μπριζόλες, 3,30€/κιλό, και είναι όλα πολύ καλής ποιότητας...

Καλύτερη σε σχέση με αυτά που έχω πάρει σε σούπερ μάρκετ.

• Like 3
Δημοσ.

Και στον Σκλαβενίτη μία από τα ίδια. Δύο ζάχαρες, μία ελληνική και η άλλη δεν ξέρω από που είναι. Εννοείται ότι παίρνω την Ελληνική και ας κακοχαρακτηριστώ και εγώ.

Η ζάχαρη παρασκευάζεται και συσκευάζεται εδώ από την EBZ...του AB,Μασούτη και του Bazaar ειναι Γερμανικής προέλευσης και του Carrefour νομίζω Σέρβικης

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει πουθενά σε προσφορά η ζάχαρη να πάω να πάρω 30 κιλά για να έχουμε λες και θα γίνει πολεμος?

grandma speaking. :-D

Λυσσα κακια με τις ζαχαρες. Όπου βρουν προσφορά περνουν καμια 10αρια κιλά

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως, για όσους είναι Θεσσαλονίκη - περιοχή Χαριλάου/Κάτω Τούμπα - ο Ζελιαλίδης (ειδική κρεαταγορά) έχει τη καλύτερη τιμή στις μπριζόλες, 3,30€/κιλό, και είναι όλα πολύ καλής ποιότητας...

Καλύτερη σε σχέση με αυτά που έχω πάρει σε σούπερ μάρκετ.

Σε αυτό στην Παπαναστασίου λες; Θα πάω αύριο να τσεκάρω μάλλον.

Δημοσ.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλαν 40%;

Προσωπικά δε θυμάμαι να έχω δει καν, πιστεύω θα πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω  :ρ

Δημοσ.

Κρατάω το Ariel simply (πορτοκαλί) 4€ οι 40μεζούρες στο carrefour.

Στο σκρουτζ είναι κοντά στα 8-9€... βέβαια δεν ξέρω τις αρχικές του carrefour.

Δημοσ.

Αυτο με τις σοκολατες υγειας Παυλιδης το δοκιμασα. Επιασε. Θα παθω υπεργλυκαιμια.

Πηρα 8 σοκολατες Χ1,26=10,08€

Μου εδωσαν μια επιταγη 6€ και 50 ποντους για την επομενη φορα, αξια 1,5€.

Συνολο για την καθε σοκολατα απο 1,26 στα 0,32€.

Μήπως ξέρει κάποιος αν στις σοκολάτες υγείας που δίνουν πόντους (25 το ζευγάρι και 100 πάνω από 8 ευρώ) συμμετέχουν και οι άλλες που είναι με λεμόνι με πορτοκάλι οι γεμιστές (του Παυλίδη μπλε εννοώ) και τέτοια; 

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος αν στις σοκολάτες υγείας που δίνουν πόντους (25 το ζευγάρι και 100 πάνω από 8 ευρώ) συμμετέχουν και οι άλλες που είναι με λεμόνι με πορτοκάλι οι γεμιστές (του Παυλίδη μπλε εννοώ) και τέτοια; 

Όχι, δυστυχώς δεν συμμετέχουν...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...