enterhere Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εαν προσεξετε καλα στο Καρφουρ εχει δυο διαφορετικες ζαχαρες ΕΖΒ, μια απο Ελλαδα και μια απο εξωτερικο. Μαλλον μιλαμε για την πρωτη υλη. Η διαφορα τους ειναι στα δυο λεπτα 0,02€ η συσκευασια. Για τετοια διαφορα περνω την Ελληνικη και ας κακοχαρακτηριστω. Και στον Σκλαβενίτη μία από τα ίδια. Δύο ζάχαρες, μία ελληνική και η άλλη δεν ξέρω από που είναι. Εννοείται ότι παίρνω την Ελληνική και ας κακοχαρακτηριστώ και εγώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κι εγώ ΕΒΖ παίρνω, αλλά τα 72.4 εκατ. ζημιές για το 14-15 μου κακοφαίνονται αρκετά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τελικά υπάρχει πουθενά σε προσφορά η ζάχαρη να πάω να πάρω 30 κιλά για να έχουμε λες και θα γίνει πολεμος? grandma speaking. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πάντως, για όσους είναι Θεσσαλονίκη - περιοχή Χαριλάου/Κάτω Τούμπα - ο Ζελιαλίδης (ειδική κρεαταγορά) έχει τη καλύτερη τιμή στις μπριζόλες, 3,30€/κιλό, και είναι όλα πολύ καλής ποιότητας... Καλύτερη σε σχέση με αυτά που έχω πάρει σε σούπερ μάρκετ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikalmo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Και στον Σκλαβενίτη μία από τα ίδια. Δύο ζάχαρες, μία ελληνική και η άλλη δεν ξέρω από που είναι. Εννοείται ότι παίρνω την Ελληνική και ας κακοχαρακτηριστώ και εγώ. Η ζάχαρη παρασκευάζεται και συσκευάζεται εδώ από την EBZ...του AB,Μασούτη και του Bazaar ειναι Γερμανικής προέλευσης και του Carrefour νομίζω Σέρβικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τελικά υπάρχει πουθενά σε προσφορά η ζάχαρη να πάω να πάρω 30 κιλά για να έχουμε λες και θα γίνει πολεμος? grandma speaking. Λυσσα κακια με τις ζαχαρες. Όπου βρουν προσφορά περνουν καμια 10αρια κιλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Πάντως, για όσους είναι Θεσσαλονίκη - περιοχή Χαριλάου/Κάτω Τούμπα - ο Ζελιαλίδης (ειδική κρεαταγορά) έχει τη καλύτερη τιμή στις μπριζόλες, 3,30€/κιλό, και είναι όλα πολύ καλής ποιότητας... Καλύτερη σε σχέση με αυτά που έχω πάρει σε σούπερ μάρκετ. Σε αυτό στην Παπαναστασίου λες; Θα πάω αύριο να τσεκάρω μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλαν 40%; Προσωπικά δε θυμάμαι να έχω δει καν, πιστεύω θα πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια πίσω :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis-K Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Η ζαχαρη ειναι απο τα πραγματα που δεν χαλανε Αρα λογικο να εχεις στα ντουλαπια σου μερικα κιλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 makro 09/14 Νοεμβριου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=974Εμένα μου άρεσαν οι μπαταρίες ειδικά οι μεγάλες και οι 9V εχει λεει και τα γαλλικά κρασιά -40% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Κρατάω το Ariel simply (πορτοκαλί) 4€ οι 40μεζούρες στο carrefour. Στο σκρουτζ είναι κοντά στα 8-9€... βέβαια δεν ξέρω τις αρχικές του carrefour. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτο με τις σοκολατες υγειας Παυλιδης το δοκιμασα. Επιασε. Θα παθω υπεργλυκαιμια. Πηρα 8 σοκολατες Χ1,26=10,08€ Μου εδωσαν μια επιταγη 6€ και 50 ποντους για την επομενη φορα, αξια 1,5€. Συνολο για την καθε σοκολατα απο 1,26 στα 0,32€. Μήπως ξέρει κάποιος αν στις σοκολάτες υγείας που δίνουν πόντους (25 το ζευγάρι και 100 πάνω από 8 ευρώ) συμμετέχουν και οι άλλες που είναι με λεμόνι με πορτοκάλι οι γεμιστές (του Παυλίδη μπλε εννοώ) και τέτοια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attanasio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μήπως ξέρει κάποιος αν στις σοκολάτες υγείας που δίνουν πόντους (25 το ζευγάρι και 100 πάνω από 8 ευρώ) συμμετέχουν και οι άλλες που είναι με λεμόνι με πορτοκάλι οι γεμιστές (του Παυλίδη μπλε εννοώ) και τέτοια; Όχι, δυστυχώς δεν συμμετέχουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zousgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Οι 100 πόντοι για αγορές >€8 στον ΑΒ πώς προκύπτουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις