archimidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 είδα τη διαφήμιση στην TV (ΑΒ). μου φάνηκε πως στα μικρά γράμματα ανέφερε και μέγιστο αριθμό τεμαχίων ή κιλών στις προσφορές. Δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα αλλά αν ισχύει περνάμε σε νέες εποχές (δυστυχώς)
ms13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Site: ΠροσφοραP&G Δειτε κατω χαμηλα το βιντεο για συγκρισεις που ρωτησαν καποιοι. Οπως φαινεται ειναι το παλιο και δεν το εχουν αλλαξει, οπως και το φυλλαδιο.
SKRUTZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 είδα τη διαφήμιση στην TV (ΑΒ). μου φάνηκε πως στα μικρά γράμματα ανέφερε και μέγιστο αριθμό τεμαχίων ή κιλών στις προσφορές. Δεν το έχω επιβεβαιώσει ακόμα αλλά αν ισχύει περνάμε σε νέες εποχές (δυστυχώς) Αυτο το ειδα για τα κρασια με την 6ευρη στα 20 ευρω κρασι.εγραφε μεχρι5 τεμμαχια ανα συναλλαγη ή μεχρι 3 kg (ασχετο)
abc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Νέο Φυλλάδιο Καρφουρ: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε κρασιά. http://www.carrefour.gr/pdf_file?url=http://www.carrefour.gr/sites/default/files/E25%20HYPER%20LOW.pdf 1
history Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αυτο το ειδα για τα κρασια με την 6ευρη στα 20 ευρω κρασι.εγραφε μεχρι5 τεμμαχια ανα συναλλαγη ή μεχρι 3 kg (ασχετο) Σιγά και την τρομερή προσφορά που βάλανε και όριο 5 τεμαχίων...είχε κάνει το Carrefour πριν πολύ καιρό 40%, που άξιζε..
tornado Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Επειδή μάλλον κάτι έχασα. Που έχει προσφορά Μερέντες και με τι exploit? ειναι και αργα και κανουν πουλακια τα ματια μου, αλλα διαβασα Μερσεντες και λεω μηπως περασαμε σε αλλη διασταση στις προσφορες.... 7
Razor_7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 ειναι και αργα και κανουν πουλακια τα ματια μου, αλλα διαβασα Μερσεντες και λεω μηπως περασαμε σε αλλη διασταση στις προσφορες.... αντιπροσφορα θα 'ταν αυτό με τους φόρους που θα πλήρωνες.
teopanta1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Έχω 2 κενές θέσεις για το cu πάρε να χεις οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει pm
nikolop Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά θα μας τρελάνουν πείρα τηλ στην ανοιχτη γραμμη επικοινωνίας και μου είπαν οτι ισχύει κανονικά ο διπλασιασμός την Τεταρτη και στα p&g δεν εχει γινει κάποια αλλαγή.... Τώρα τι να πω… 1
Papastratos76 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τι θα σου ελεγε οτι δεν ισχυει?σου λεει θα ερθει απο εδω ολο και κατι θα παρει 1
hara75gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αντί να κάνουμε όλοι υποθέσεις και να σπαταλάμε τσάμπα το χώρο του thread(και να τυρρανάμε τον matrixxx) μήπως είναι καλύτερο, ο πρώτος που θα θα πάει αύριο ΑΒ να ενημερώσει το thread? 4
vdeseris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αντί να κάνουμε όλοι υποθέσεις και να σπαταλάμε τσάμπα το χώρο του thread(και να τυρρανάμε τον matrixxx) μήπως είναι καλύτερο, ο πρώτος που θα θα πάει αύριο ΑΒ να ενημερώσει το thread? Θα πάω να την πέσω σήμερα με αντίσκηνο και θα ενημερώσω αύριο στις 08:10 2
kamousis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα. Πήρα πριν 1 λεπτό τηλέφωνο το 18202 στον ΑΒ και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι για αύριο , μου πρότειναν να αφήσω το τηλ. μου και να με ενημερώσουν αφού πρώτα μιλήσουν με το τμήμα μάρκετιγκ διότι μόνο αυτοί ξέρουν. Σε όλες μου τις ερωτήσεις δεν γνώριζε κάτι. Της απάντησα καλή ημέρα να έχει και τα λέμε αύριο. Όποιος πάει πρώτος ενημερώνει λοιπόν αύριο. Καλή ημέρα να έχουμε !!
Professor Xavier Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εγώ θα πάω πρωί πρωί και θα ενημερωσω κατά τις 9. Μη τους περνεται τηλέφωνο και αποφασίσουν τελευταία στιγμή να αλλάξουν το σύστημα! 12
kostass__ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Αντί να κάνουμε όλοι υποθέσεις και να σπαταλάμε τσάμπα το χώρο του thread(και να τυρρανάμε τον matrixxx) μήπως είναι καλύτερο, ο SKRUTZ που θα θα πάει αύριο πρωτος ΑΒ να ενημερώσει το thread? fixed γενικα παιδια ας κρατησουμε το θεμα καθαρο και μην γραφουμε τιποτα για αυριο... καλυτερα ετσι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις