paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Oσο δε βάζουν πολιτική όρθης αγοράς 3-4 τεμάχια ανα πελάτη (και οχι ανα αποδειξη) καλα μας κάνουν... Φταίω ομως και εσεις που δε τα βρισκετε που δε γραφετε ενα κωλοδελτιο παραπόνων που εχει στην είσοδο... 4
abc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Ναι λες κ δεν ξερουν... Κ αν δεν ξερουν αν κ δεν πηγα σιγουρα εγιναν τα ιδια κ με το μπειμπυ πλανετ την προηγουμενη φορα. 3
panosfl22 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εγω πειρα 2 εχθες το πρωι απο το ΑΒ Ελληνικου. Εκτος απο το σκιπ, βρηκα και δεμενες συσκευασιες 1+1 Cajoline 750ml στις οποιες γινονταν κανονικα η εκπτωση και μαζι με το κουπονι -1 ευρω μου ηρθε περιπου 40 λεπτα το ενα!!! 3
history Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Oσο δε βάζουν πολιτική όρθης αγοράς 3-4 τεμάχια ανα πελάτη (και οχι ανα αποδειξη) καλα μας κάνουν... Φταίω ομως και εσεις που δε τα βρισκετε που δε γραφετε ενα κωλοδελτιο παραπόνων που εχει στην είσοδο... καταρχάς, το έχω ξαναγράψει...θεωρώ ότι δεν είμαστε τόσοι πολλοί αυτοί που γνωρίζουμε-ψάχνουμε τις προσφορές...η πολιτική ορθής αγοράς είναι κάτι που δεν μπορεί να λειτουργήσει...δηλ. εγώ αν κάνω πάρτυ και θέλω να αγοράσω μπύρες και αναψυκτικά και έτυχε όταν θέλω να τα αγοράσω να έχουν προσφορά να "τιμωρηθώ" γιατί θέλω να αγοράσω αρκετά τεμάχια; και στην τελική ένας που είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει τις προσφορές και ζει στην αθήνα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί και περισσότερα του ενός καταστήματα και να κάνει τη δουλειά του...
kostass__ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 καλημερα. τα κουπονια livesmart ανανεωθηκαν μεχρι 31/10 και ειναι ξανα τα ιδια. skip cajoline κτλ ειναι μεσα. οσοι δεν προλαβαν ας ετοιμαστουν για την αλλη τεταρτη. (οσον αφορα τα σκιπ). τα μαλακτικα μπορουν απο σημερα να τα παρουν δεν εχουν να κανουν με τους ποντους. παντως ρωτησα μια υπαλληλο χτες για σκιπ και μου ειπε οτι σημερα θα εφερναν ξανα 2
dimigar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εγω πειρα 2 ...... βρηκα και δεμενες συσκευασιες 1+1 Cajoline 750ml στις οποιες γινονταν κανονικα η εκπτωση και μαζι με το κουπονι -1 ευρω μου ηρθε περιπου 40 λεπτα το ενα!!! Που είναι ο john654321? 4
makfil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Εγω πειρα 2 εχθες το πρωι απο το ΑΒ Ελληνικου. Εκτος απο το σκιπ, βρηκα και δεμενες συσκευασιες 1+1 Cajoline 750ml στις οποιες γινονταν κανονικα η εκπτωση και μαζι με το κουπονι -1 ευρω μου ηρθε περιπου 40 λεπτα το ενα!!! Μήπως πρόσεξες αν είχε και 1,5L δεμένα;
SKRUTZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 καταρχάς, το έχω ξαναγράψει...θεωρώ ότι δεν είμαστε τόσοι πολλοί αυτοί που γνωρίζουμε-ψάχνουμε τις προσφορές...η πολιτική ορθής αγοράς είναι κάτι που δεν μπορεί να λειτουργήσει...δηλ. εγώ αν κάνω πάρτυ και θέλω να αγοράσω μπύρες και αναψυκτικά και έτυχε όταν θέλω να τα αγοράσω να έχουν προσφορά να "τιμωρηθώ" γιατί θέλω να αγοράσω αρκετά τεμάχια; και στην τελική ένας που είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει τις προσφορές και ζει στην αθήνα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί και περισσότερα του ενός καταστήματα και να κάνει τη δουλειά του... Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Άλλο οι μπύρες άλλο τα απορυπαντικά. Η μπύρα δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης. Τα ρούχα σου θα τα πλένεις ότι και να γίνει.Μπύρες αντι να πιεις 10 θα πιεις 5 και τι έγινε. Ο κλασικός ο Έλληνας. <<Ρε εγώ να πάρω το μισό supermarket τσάμπα και ο άλλος ας πεθάνει της πείνας>> Χωρις πλάκα τώρα είναι η λογική του βοηθάμε ο ένας τον άλλον για να βοηθηθουμε όλοι στο τέλος. αν μπορούσες να πάρεις μόνο 5 τεμμάχια παράδειγμα, και θα εξυπηρετούνταν περισσότερος κόσμος και εσύ με 5 απορυπαντικά πλένεις για 2 χρόνια. Βέβαι η ποσότητα δεν θα πρέπει να είναι ίδια για όλα τα πράγματα.Δηλαδή μακαρόνια δεν μπορεί να έχει όριο 5-6 τεμμάχια.... κάπου στη μέση βρίσκεται η αλήθεια και το δίκαιο νομίζω. 4
sotiriadisc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 καλημέρα και καλο μήνα , χτες μετα απο τα μυνηματα για το dove 1+1 και axe 1+1πηγα στον βασιλοπουλο. Ειχε παρα πολλα και η ταμιας οταν αγορασα 1 dove & 1 axe ρωτησε πριντα περασει . Ειχε και αφρολουτρα lux 1+1 οποτε περα απο το skip εχει και καποια ακομα που αξιζει καποιος να αγορασει (εαν τα θελει φυσικα) σε πολυ καλη τιμη. Μην ειμαστε μονο οτι ειναι δωρεαν να λεμε υπαρχουν και μερικα αλλα πραγματακια που συμφέρουν 1
SKRUTZ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ΕΛΟΜΑΣ 1-3/10 https://www.youtube.com/watch?v=dzp3o938edU
panosfl22 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μήπως πρόσεξες αν είχε και 1,5L δεμένα; Οχι μεγαλα δεν ειχε 1+1, μονο μικρα 750ml. Kαι οποιος δεν προλαβε εχθες, εχει ξανα κουπονι σημερα το livesmart!!
JohnnyX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Όπως είχα πει και εγώ χτες και πολλοί άλλοι, ΔΕΝ υπήρχαν 1+1 dove αποσμητικα σε πολλά καταστήματα. Και υποψιάζομαι ενδεχομένως και παντού στην πολη Αποστολή από το JY-G4S με τη χρήση Insomnia App
tavlepw Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 καλημερα. τα κουπονια livesmart ανανεωθηκαν μεχρι 31/10 και ειναι ξανα τα ιδια. skip cajoline κτλ ειναι μεσα. οσοι δεν προλαβαν ας ετοιμαστουν για την αλλη τεταρτη. (οσον αφορα τα σκιπ). τα μαλακτικα μπορουν απο σημερα να τα παρουν δεν εχουν να κανουν με τους ποντους. παντως ρωτησα μια υπαλληλο χτες για σκιπ και μου ειπε οτι σημερα θα εφερναν ξανα Εβγαλε και το myplanet σήμερα τα κουπόνια του Οκτωβρίου.
trabakoulas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο. Η Vitus (μπίρα) που την έχει τώρα με έκπτωση ο ΑΒ ξέρει κανείς σε ποια καταστήματα υπάρχει προς νότια προάστια κατά προτίμηση (Καλλιθέα - Νέα Σμύρνη); Γιατί στα περισσότερα δεν τη φέρνουν καν. Πέρασα χθες από Μετς που είναι σχετικά μεγάλο και είχε μία
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο. Η Vitus (μπίρα) που την έχει τώρα με έκπτωση ο ΑΒ ξέρει κανείς σε ποια καταστήματα υπάρχει προς νότια προάστια κατά προτίμηση (Καλλιθέα - Νέα Σμύρνη); Γιατί στα περισσότερα δεν τη φέρνουν καν. Πέρασα χθες από Μετς που είναι σχετικά μεγάλο και είχε μία Αν δεν την έχει ο ΦΑΙΦΩΝ Σκίπη και Θησέως σην Καλλιθέα δεν θα την βρείς αλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις