Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλά 8 κομμάτια skip κάψουλες τώρα στο ΑΒ ΑΓ. Παρασκευής επί της Μεσογειων

ΑΒ Βέροιας είχε πάνω από 10 συσκευασίες skip κάψουλες, cajoline μεγάλα ούτε δείγμα, μικρά 20+

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά μου θυμίζετε τον χαρακτηριστικό τίτλο ειδήσεων "Δραματικές εξελιξεις" - Ανταποκριτές του insomnia μας ενημερώνουν ότι τα καταστήματα ΑΒ δέχονται επιθέσεις από αναγνώστες ενός κινήματος με όνομα όπως αυτοαποκαλείται "Προσφορές εκτός τεχνολογίες" . Ιδρυτής του κινήματος SKRUTZ και DOBRO - καθοδηγητής ΜΑΤΡΙΧ :P

• Like 4
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δελτίο τύπου - Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Αξιότιμοι καταναλωτές,

Η Βασιλόπουλος Α.Ε. λαμβάνοντας τον παλμό της κοινωνίας αλλά ταυτόχρονα έχοντας πλήρη γνώση των δύσκολων οικονομικών συγκυριών, σας ενημερώνει μετά λύπης την παύση της προωθητικής ενέργειας διπλασιασμού των πόντων που κερδίζετε κάθε ημέρα Τετάρτη λόγω περιστατικών υπερβάλλοντος ζήλου στην απόκτηση των προσφορών μας από καταναλωτές οι οποίοι είναι χρήστες γνωστού ηλεκτρονικού φόρουμ της Ελλάδας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Πηγή

:devil:  :devil:  :devil: 

• Like 12
Δημοσ.

Στο κατάστημα στο Γαλάτσι 19.30 ούτε άδειο ράφι ούτε ταμπελάκι για skip. Είχε μόνο τις συσκευασίες 10 και 16 τεμάχια.

Δημοσ.

Ισως να είναι ανάλογα και το κατάστημα, αλλά συνειδητοποίησα σήμερα ότι τα ξέρουν αυτά που κάνουμε και κάνουν τα στραβά μάτια.

Πως το κατάλαβα? Μαζι με τα σκιπ είχα εκτυπώσει και ένα κουπόνι για τις χλωρίνες για να πάρω μια, και είδα ότι είχε δεμένες δυο με ένα κωδικό όπου ήταν μια συν 50% έκπτωση στην δεύτερη (με το κλασικό ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση μόνο κλπ). Δινω στο ταμείο το κουπόνι ρωτώντας αν περνάει (ψιλομλκια γτ μπορεί να έτρωγα άκυρο) και η ταμίας πήγε στην προϊσταμένη και την ρώτησε, εκείνη το είδε, διάβασε τι έλεγε και είπε "κανονικά όχι αλλά δεν πειράζει πέρνα το" (τις άκουσα αν και μίλαγαν μεταξύ τους γτ ήταν κοντα).

Δημοσ.

Αν ενδιαφερει καποιους ο ΑΒ εχει τα ELVIVE 50%. Μπαίνοντας στο http://myelvive.lorealparis.gr/

απαντας σε καποιες ερωτήσεις και σου στέλνει στο email τέσσερα κουπόνια αξίας -3 ευρω για λάδι ,-1,2 για contitioner , -2,5 για μασκες και -1,5 για σαμπουαν. Τα χρησιμοποίησα σήμερα στο ΑΒ και πήρα τα τέσσερα προιόντα τελική τιμή 4,99 από 26,38 αρχική .

• Like 8
Δημοσ.

Δλδ για να καταλαβω η μπιζνα γινεται μονο με τον AB? Αλλιως με τους αλλους τπτ?

η μπιζνα γινοταν σημερα και την αλλη τεταρτη  (αν και απιθανο να εχει μεινει εστω δειγμα σκιπ) μονο στον αβ γιατι εκτος του κουπονιου ο βασιλοπουλος ειχε -9 ευρω τα συγκεκριμενα (150+150 ποντοι). οποτε με το 3ευρω κουπονι ερχοταν δωρεαν το σκιπ-32 καψουλες.

Δημοσ.

στο ΑΒ στη βουλιαγμένης στο μετς δεν είχε ούτε 1

στη Πλατεία της Νέας Σμύρνης πριν μισή ώρα είχε πάρα πολλά και από τα 2 σκιπ.

Πήρα 2 με 1 κουπόνι μια χαρά, πάντα τέτοια

επίσης από τις σοκολάτες του, έχει αυτή με blueberry και αμύγδαλα 1+1, σε όποιον αρέσουν οι πικρές την προτείνω!!!

Είσαι άτυχος γτ κατά τις 5:30 είχε κάμποσα.. Δεν τα είχε στο κανονικό του ράφι, εκείνο ήταν άδειο, είναι στα 2 μέτρα δίπλα στις άκρες που βάζουν διάφορα σε προσφορά (στη γωνία του μαγαζιού δλδ). Βέβαια όταν πήγα στο ταμείο με το 1 τεμάχιο που πήρα, στο δίπλα ήταν άλλος που είχε πάρει καμιά δεκαριά, άρα μάλλον εκεί έγινε η δουλειά.

Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ δύο skip από τον ΑΒ στο ΙΚΕΑ (Θεσσαλονίκη) το πρωί και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που πίσω από εμένα περίμεναν στο ταμείο 2 άτομα με γεμάτα από δύο καρότσια skip και καμιά δεκαριά κουπόνια livesmart στο χέρι ο καθένας και τους κακοφάνηκε που είχα αγοράσει και εγώ skip και τα χτύπησα σε δύο συναλλαγές, σε φάση που με ρώτησαν από ποιο μαγαζί είμαι και τι θα τις κάνω τόσες κάψουλες; Θα με πέρασαν για συνάδελφο φαίνεται.

Ακούγοντας στη συνέχεια να μιλάνε μεταξύ τους, έλεγαν "πραγματικά δεν με ενδιαφέρει που άδειασε το ράφι, ας ερχόντουσαν νωρίς να προλάβουν την προσφορά".

Επομένως θεωρώ απαραίτητο να μπει ένα όριο ανά πελάτη γιατί δεν θα αργήσει να εμφανιστεί στην πραγματικότητα το Δελτίο Τύπου του Questioner.
Επειδή ρωτήθηκε και προηγουμένως το συνολικό ποσό για να κερδίσεις του πόντους από την προσφορά για axe, dove κτλ υπολογίζεται στο ποσό πριν την αφαίρεση της αξίας των κουπονιών

Δημοσ.

Και εγω(Αττικη)ειδα εναν που ειχε παρει 2 καροτσια μονος του. Το ενα το ειχε στο ταμειο σε απιστευτου υψους στιβες κ το αλλο ηταν στο καροτσι γιατι απλα δεν χωραγε...

Επισης, αντιθετα με αλλο μελος εδω μου ζητησαν κ μενα ταυτοτητα...για 1 τεμαχιο

Δημοσ.

Aπο ψιλικατζιδικα, μινι μαρκετ και μπακαλικα ειναι οι τυποι και μετα τα μεταπωλουν στα 15-16 ευρω που ειναι η κανονικη τιμη.

Το περιεργο δε ειναι οτι αυτα που ειχε παει στο ταμειο ο τυπας αυτος δεν ξερω αν χωρουσαν στα ραφια ρε παιδια.. Μαζι με το ραφι των προσφορων..
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...