Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να ήταν έτσι και στα καταστήματα της Τούμπας αδερφέ. Πολύ μακριά πέφτει η Σταυρούπολη. Σήμερα θα πεταχτώ στην Περαία μια βόλτα, ίσως να βρω εκεί.

Στην τουμπα που πηγα στις 1:00 ειχε 4 skip , πηρα τα 3 εμεινε 1...Απο dove 1+1 αποσμητικα δεν ειχε ουτε ενα δεμενο

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά πήρα 2 σκιπ από περαία θεσ/νίκης και είχε άλλα 4-6 κομμάτια.

axe και dove δεν βρήκα πουθενά δεμένα.

Δημοσ.

Σωστός, αυτό το είχα ξεχάσει.

Τα πήρες τα dove,axe σου έδωσε κανονικά τους πόντους ; Ρωτάω επειδή αν αφαιρέσεις τα κουπόνια δεν είναι 8 ευρώ που λέει για να πάρεις τους πόντους. Δε ξέρω ποιο θεωρεί ποσό αγοράς το 8.08 ή το 6.08.

ποια ειναι τα dove 1+1 & ace 1+1 ΠΟυ λετε ? ποιο κουπονι του live smart ?

Δημοσ.

ποια ειναι τα dove 1+1 & ace 1+1 ΠΟυ λετε ? ποιο κουπονι του live smart ?

Pk0KXIr.jpg

Δε λέει ότι είναι για 1+1 αλλά μπορείς να τα εκμεταλευτείς με τα 1+1 που υποτίθεται ότι είχε ο αβ.

Δημοσ.

Εγω που πήγα στον ΑΒ Φιλοθέης (πάνω στην Κηφισίας) είχε αρκετά και από τα δύο χρώματα σε δύο μεριές κιόλας (είχαν φτιάξει ειδικό σημείο με μονο τέτοια)

Δημοσ.

Παω στο βιβλιοπωλειο και εκτυπωνω κανεναν εκτυπωτη βρειτε μου :D

¨οι δουλειες ανοιξαν και ετσι ειπα να ανοιξω ενα δευτερο βιβλιοπωλειο¨

βιβλιοπωλης john654321

post-93334-0-38570900-1443633034_thumb.jpg                                                                                                                                       :-D  :D  :P         

• Like 5
Δημοσ.

στο ΑΒ στη βουλιαγμένης στο μετς δεν είχε ούτε 1

στη Πλατεία της Νέας Σμύρνης πριν μισή ώρα είχε πάρα πολλά και από τα 2 σκιπ.

Πήρα 2 με 1 κουπόνι μια χαρά, πάντα τέτοια

επίσης από τις σοκολάτες του, έχει αυτή με blueberry και αμύγδαλα 1+1, σε όποιον αρέσουν οι πικρές την προτείνω!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...