sintalkas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά για πείτε καμιά καλή προσφορά για αύριο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά για πείτε καμιά καλή προσφορά για αύριο !! Υγρες καψουλες skip 32 τεμαχια 11.99 στον αβ και σου δινει 150 ποντους στην καρτα , επειδη αυριο ειναι τεταρτη και ειναι μερα διπλασιασμων ποντων σου δινει 150 x2 αρα 300 . Στο livesmart υπαρχει κουπονι -3 για το skip http://www.livesmart.gr/coupons αρα αμα αγορασεις 2 skip με 2 κουπονια σου βγαινει 11.99 + 11.99 τα 2 skip -3 + -3 απο δυο κουπονια 300 + 300 ποντους απο το καθε skip Συνολο εχεις πληρωσει 17.98 και θα παρεις 3 δωροεπιταγες των 6 ευρω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα ΑΒ Δουκ.Πλακεντιας εχει καμια 15αρια skip. Πήρα 6 κουτιά για να προλάβει να παρει και κανενας αλλος.νομιζω πως με τα 6 ειμαι καλυμενος κανενα χρονο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ωραιος ρε SKRUTZ. respect στην λογικη σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μα ετσι παει ρε παιδια.τι θα καταλαβω αν επερνα και τα 15 κουτια?θα ειχα να πλενω ρουχα για 2 χρονια και 2-3 συμφορουμητες θα τρεχανε να βρουνε απο εδω και απο εκει. εγω εχω μωρο παιδι και εψαχνα σαν τρελος να παρω 2 baby planet.σε 5 καταστηματα πηγα και δεν βρικα.καποιος που δεν εχει μωρο θα τα ειχε παρει για τα δικα του ρουχα.το σέβομαι αλλά πρέπει να μην είμαστε εγωιστές μέχρι και στις προσφορές.... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamousis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα. Στον ΑΒ Χολαργού πρίν 5 λεπτά πήρα 3 Σκίπ, δέχτηκαν κανονικά τα κουπόνια από ΛάιβΣμάρτ, ας γράφουν επάνω ότι δεν συνδυάζονται με άλλη προσφορά, αλλά έχει πρόβλημα το σύστημά τους και δεν μου εξέδωσε ούτε δωροεπιταγές ούτε μου διπλασιάστηκαν οι πόντοι. Πήρα 3Χ150= 450 πόντους και όχι 900 λόγω της Τετάρτης. Μπήκα στο σάιτ του ΑΒ με τον λογαριασμό που έχω εκεί και ούτε εκεί φαίνονται οι πόντοι. Πήρα και 2 σακκούλες απορριμάτων γίγας με 25 πόντους και ούτε αυτοί διπλασιάστηκαν. Πρέπει να έχει κολλήσει μάλλον το πληροφοριακό τους σύστημα, πιστεύω ότι θα επανέλθει κάποια στιγμή και θα μας δώσει τις δωροεπιταγές με τους διπλούς πόντους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εμενα μου εδωσαν κανονικα τις επιταγες.και περασα και 2 κουπονια σε ξεχωριστες αποδείξεις απο livesmart. Ωρα συναλλαγης 08:10 Να πω και για τα barilla που τα εχει ο ΑΒ -40%.περασα απο σκλαβεμιτη εχτες και τα ειχε και αυτος στην ιδια τιμη.0,63€ με 0,70€ το πακέτο.οπως και τα cajoline και οι 2 τα εχουν 1,89€ το 750ml. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Μα ετσι παει ρε παιδια.τι θα καταλαβω αν επερνα και τα 15 κουτια?θα ειχα να πλενω ρουχα για 2 χρονια και 2-3 συμφορουμητες θα τρεχανε να βρουνε απο εδω και απο εκει. εγω εχω μωρο παιδι και εψαχνα σαν τρελος να παρω 2 baby planet.σε 5 καταστηματα πηγα και δεν βρικα.καποιος που δεν εχει μωρο θα τα ειχε παρει για τα δικα του ρουχα.το σέβομαι αλλά πρέπει να μην είμαστε εγωιστές μέχρι και στις προσφορές.... Οχι δεν παει ετσι.Γιατι εσυ εχεις παιδια ο αλλος γερους και αλλος δεν ξερω γω τι αλλο.Θα πρεπει ολοι να εξυπηρετηθουν και να μην ειναι ο καθενας για την παρτυ του.Και για μενα στα προιοντα π τα σουπερ μαρκετ βλεπουν οτι οταν εχει τετοιες προσφορες εξαντλουνται αμεσως θα επρεπε να βαλουν πλαφον αγορας.Ωστε να αποφευγονται και φαινομενα εμποροι να πανε να αγοραζουν μεγαλες ποσοτητες και να τα μοσχοπουλανε(αλλη απατεωνια αυτη) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Η προσφορα με τους 150 ποντους στο skip ειναι μονο για τις καψουλες η και για την σκονη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
de_thymamai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Η προσφορα με τους 150 ποντους στο skip ειναι μονο για τις καψουλες η και για την σκονη; Μόνο για τις κάψουλες είναι Λευθέρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα ΑΒ Δουκ.Πλακεντιας εχει καμια 15αρια skip. Πήρα 6 κουτιά για να προλάβει να παρει και κανενας αλλος.νομιζω πως με τα 6 ειμαι καλυμενος κανενα χρονο. Μα ετσι παει ρε παιδια.τι θα καταλαβω αν επερνα και τα 15 κουτια?θα ειχα να πλενω ρουχα για 2 χρονια και 2-3 συμφορουμητες θα τρεχανε να βρουνε απο εδω και απο εκει. εγω εχω μωρο παιδι και εψαχνα σαν τρελος να παρω 2 baby planet.σε 5 καταστηματα πηγα και δεν βρικα.καποιος που δεν εχει μωρο θα τα ειχε παρει για τα δικα του ρουχα.το σέβομαι αλλά πρέπει να μην είμαστε εγωιστές μέχρι και στις προσφορές.... Φαντασου να επαιρνες μονο 1-2, πως θα εκανες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχουμε νέα από τον john654321. Μάλλον θα γυρίζει όλους τους Βασιλόπουλους των ΔΠ και περιχώρων τώρα για να προμηθευτεί για 8 χειμώνες και 8 καλοκαίρια. Πήρα 2 κομμάτια και εγώ. Τα πράσινα ήταν εξαφανισμένα. Μάλλον ξεστοκάρουν τα μπλε. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslol8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ΑΒ Πικερμίου, τίγκα σε μπλε και πράσινες κάψουλες, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanari Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ΚαλημέραΠέραν του αναβράζοντος σκιπ έχετε βρει κάτι άλλο που να αξίζει να αγοράσει κάνεις σήμερα από τα ΑΒ λόγω πόντων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα Πέραν του αναβράζοντος σκιπ έχετε βρει κάτι άλλο που να αξίζει να αγοράσει κάνεις σήμερα από τα ΑΒ λόγω πόντων; τα cajoline με το κουπονι απο livesmart που βγαινει 0,89 ευρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις