Georgegr3 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 δεν κατάλαβα? Απάντησα σε χρήστη παραπάνω που έλεγε ότι στα Α-Β θα έχει τους Nescafé -15% λόγω παγκόσμιας μέρας καφέ. Δεν ξέρω τι έγινε και εξαφανίστηκε το ποστ του..
Eyedentify Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας και εγινε αναφορα πριν για ελαια, προσοχη πολυ στα λαδια που αναγραφουν οτι ειναι αποτελουμενα απο εξευγενισμενα ελαιολαδα! Γνωστης του θεματος μου ειπε οτι η πραγματικη ποσοτητα ελαιολαδου ειναι 20% στα λαδια αυτα, και η υπολοιπη ποσοτητα ειναι διαφορα λαδια κατωτερης ποιοτητας! Η πλακα ειναι οτι κοστιζουν αρκετα, και ειναι κοντα στις τιμες του εξαιρετικα παρθενου ελαιολαδου! 1
abc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας και εγινε αναφορα πριν για ελαια, προσοχη πολυ στα λαδια που αναγραφουν οτι ειναι αποτελουμενα απο εξευγενισμενα ελαιολαδα! Γνωστης του θεματος μου ειπε οτι η πραγματικη ποσοτητα ελαιολαδου ειναι 20% στα λαδια αυτα, και η υπολοιπη ποσοτητα ειναι διαφορα λαδια κατωτερης ποιοτητας! Η πλακα ειναι οτι κοστιζουν αρκετα, και ειναι κοντα στις τιμες του εξαιρετικα παρθενου ελαιολαδου! Ουφ ακρη δεν βγαζω πια. Για το μαγειρεμα και μονο για το μαγειρεμα παρατησα το εξαιρετικα παρθενο ελαιολαδο, γιατι ακουσα οτι δεν ειναι ασφαλες να το χρησιμοποιουμε σε θερμοκρασιες ανω των 150 βαθμων κελσιου, γιατι γινεται καρκινογονο μετα... Και αρχισα να χρησιμοποιω κλασσικο(που εχει εξευγενισμενα)...κ δεν ειναι εφικτο να βαζεις παντα το λαδι στο τελος, γιατι πολλες φορες πρεπει να μπει πρωτο πρωτο... Τελικα τι ειναι ασφαλες ρε παιδια σε υψηλες θερμοκρασιες; ουτε το ενα ουτε το αλλο;
abc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ειναι φιλος μας, αλλα δεν ειχα βγαλει ακρη κ απο εκει. Αλλοι λενε το ενα κ αλλοι το αλλο.
saxos55 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Προτείνω να αλλάξει ο τίτλος του τόπικ σε "Προσφορές εκτός τεχνολογίας: ανά τέσσερις σελίδες κουβέντα για τα λάδια" Περιμένουμε τώρα να πει κάποιος για το λάδι απ'το χωριό, να του απαντήσουν για τα τυποποιημένα, κάποιος να ρωτήσει αν έχει κανένας γνωστό, έναν να απαντήσει ότι έχει τέτοιο γνωστό, περισσότερα σε pm και τον μοντ να τα σβήσει όλα 19
MikeJ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και δεν είδα να αναφέρεται κάπου, σήμερα στον ΑΒ στα ταμεία είδα τα ανταλλακτικά gillette - 4 ευρώ αν πάρετε 2 συσκευασίες. Δε ξέρω μέχρι πότε διαρκεί όμως.
trabakoulas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά στον ΑΒ κάθε Τετάρτη γράφει διπλούς πόντους στο σύνολο των αγορών.Σίγουρα ισχύει και για προιόντα που σου δίνουν πολλούς πόντους ο διπλασιασμός;Επειδή δεν έχει τύχει να πάω Τετάρτη ακόμα ρωτάω.
buuren Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά στον ΑΒ κάθε Τετάρτη γράφει διπλούς πόντους στο σύνολο των αγορών. Σίγουρα ισχύει και για προιόντα που σου δίνουν πολλούς πόντους ο διπλασιασμός; Επειδή δεν έχει τύχει να πάω Τετάρτη ακόμα ρωτάω. Ναι ισχυει. 1
trabakoulas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση!Εκτυπώνω μερικά κουπόνια και ετοιμάζομαι για αύριο κι εγώ τότε
phanispal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Να δω ποιος θα προλάβει αύριο.. Ελπίζω να μη βγει κανείς να πει ότι πήρε 20 τεμάχια.. 1
efkola Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 My Market 30/9 - 3/10 -Syoss σαμπουάν 750/500ml και conditioner 500ml 2,35€ -Pappy soft Jumbo ρολό κουζίνας λευκό 1kg 1,95€ -Λουξ πορτοκαλάδα μπλε, λεμονάδα, cola 330ml (5+1 δώρο) 1,70€/συσκευασία -Λεβέτι γραβιέρα αγελάδος 5,90€/κιλό Carrefour Μαρινόπουλος 30/9 - 1/10 -Χοιρινή μπριζόλα ή πανσέτα με κόκαλο(προέλευση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) 3,69€/κιλό -Λευκό τυρί Βίγλα Ελασσόνας 3,99€/κιλό -15% στο συμπυκνωμένο γάλα -30% σε κατεψυγμένα λαχανικά και θαλασσινά 2
Kenny McCormick Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση! Εκτυπώνω μερικά κουπόνια και ετοιμάζομαι για αύριο κι εγώ τότε Μπορείτε να με διαφωτίσετε στέλνοντας link;
de_thymamai Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως την έχω πέσει στο αυτοκίνητο σε ένα parking Βασιλόπουλου και περιμένω να ξημερώσει. Στις 08:00 μπουκάρω. Άντε καλό ξημέρωμα... 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις