Professor Xavier Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Να προσθέσω πως στον ΑΒ είχε πολλές σοκολάτες/σοκοφρέτες 1+1 δώρο. Συνήθως βάζουν σε προσφορά σοκολάτες που λήγουν σύντομα, αλλα τώρα είδα πως οι περισσότερες λήγουν μέσα στο 2016. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hpdra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Στο ΑΒ σήμερα μου είπαν οτι το 30% στα κατεψυγμένα που έχουν ήδη έκπτωση δεν μπαίνει προσθετικά, αλλά αντικαθιστά την αρχικη εκπτωση - η ταμειακή αυτό έκανε και οι υπαλληλοι το επιβεβαιωσαν. Εξεπλάγην είναι η αλήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Στο ΑΒ σήμερα μου είπαν οτι το 30% στα κατεψυγμένα που έχουν ήδη έκπτωση δεν μπαίνει προσθετικά, αλλά αντικαθιστά την αρχικη εκπτωση - η ταμειακή αυτό έκανε και οι υπαλληλοι το επιβεβαιωσαν. Εξεπλάγην είναι η αλήθεια... Έτσι είναι. Όταν στα προιόντα τυχαίνουν 2 εκπτώσεις, αφαιρείται η μεγαλύτερης αξίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το τελευταίο Σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου κάθε έτους (Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς) οι είσοδοι στα μουσεία , σε αρχαιολογικούς χώρους , οι ξεναγήσεις κτλ είναι δωρεάν ... 25-27/09/2015 ... Kάθε χρόνο η Παρασκευή (25η Σεπτεμβρίου 2015) είναι αφιερωμένη στα σχολεία , ενώ το Σαββατοκύριακο του εορτασμού η είσοδος στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους είναι ελεύθερη για το κοινό ... Δυστυχως ειναι ελλιπης η ενημερωση στο παραπανω ποστ, αλλα και σε αλλες πηγες σε ενημερωτικα sites που υπαρχει η "ειδηση"/ενημερωση. Και εξηγω: Στο μουσειο της Ακροπολης που εκατσα και το εψαξα τωρα, δεν ισχύει το παραπανω. Ελευθερη θα ειναι η εισοδος μονο 5-8 το απογευμα. Επομενως πιθανον να μην ισχυει μερικως ή ολικως και σε πολλες αλλες περιπτωσεις, προσεξτε το για να αποφυγετε ταλαιπωριες και νευρα που χωρις αυτη την "ημερα" δεν θα υπηρχε περιπτωση να περασετε. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. http://www.theacropolismuseum.gr/el/content/eyropaikes-imeres-politistikis-klironomias-kai-pagkosmia-imera-toyrismoy-2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχως ειναι ελλιπης η ενημερωση στο παραπανω ποστ, αλλα και σε αλλες πηγες σε ενημερωτικα sites που υπαρχει η "ειδηση"/ενημερωση. Και εξηγω: Στο μουσειο της Ακροπολης που εκατσα και το εψαξα τωρα, δεν ισχύει το παραπανω. Ελευθερη θα ειναι η εισοδος μονο 5-8 το απογευμα. Επομενως πιθανον να μην ισχυει μερικως ή ολικως και σε πολλες αλλες περιπτωσεις, προσεξτε το για να αποφυγετε ταλαιπωριες και νευρα που χωρις αυτη την "ημερα" δεν θα υπηρχε περιπτωση να περασετε. Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. http://www.theacropolismuseum.gr/el/content/eyropaikes-imeres-politistikis-klironomias-kai-pagkosmia-imera-toyrismoy-2015 Δυστυχώς δε μπορεί να γίνει σωστή ενημέρωση σε πέντε αράδες ... Ούτε καν σε δέκα σελίδες ... Η Ελλάδα έχει πολλά μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους . Σε κάποια μουσεία δεν ισχύουν ότι σε άλλα . Π.χ. το μουσείο Ακροπόλεως που αναφέρθηκες δεν υπάρχει ελεύθερη είσοδος την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα όπως ισχύει στα άλλα μουσεία της Ελλάδας . Ισχύει αυτό που είπες (ελεύθερη είσοδος για τους επισκέπτες από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.). Άλλα μουσεία επαρχιακά δε λειτουργούν Κυριακές . Κάποιοι αρχαιολογικοί χώροι μπορεί να μην έχουν καν φύλακες ή ξεναγούς και δε μπορούν να είναι επισκέψιμοι ... Ας πούμε αν ήθελα να πάω σήμερα στο Δίον που το έχω καημό , θα έπαιρνα και ένα τηλέφωνο μετά από τόσο νερό που έχει ρίξει ... Και αυτό πιστεύω ότι θα έκανε και ο καθένας ... Για εκδηλώσεις του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης έγραψα εδώ Δε μπορώ να ενημερώσω για τις εκδηλώσεις όλης της Ελλάδας , ούτε καν του νομού Θεσσαλονίκης , της πόλης , των περιοχών κτλ ... Είναι πολλά ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. Το αυτό, πήγα χτες και η δωρεάν είσοδος ίσχυε για ολόκληρο το μουσείο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γαλαξίας 28/9 - 3/10 -Dirollo classic φρατζόλα 14% λιπαρά 5,92€/κιλό -30% σε όλα τα τυποποιημένα γιαούρτια και τα επιδόρπια γιαουρτιού ΜΕΒΓΑΛ -Μινέρβα αραβοσιτέλαιο 1 λίτρου 2,19€ -Pampers baby dry oικονομικές συσκευασίες 8,20€ -Always σερβιέτες και σερβιετάκια οικονομικές συσκευασίες 2,40€ -Σαμπουάν Head&Shoulders 400ml 2,45€ -Προϊόντα Oral-B και ανδρικά-γυναικεία ξυριστικά Gillette (gel,αφροί,ξυριστικές μηχανές) 1+1 δώρο (εξαιρούνται τα ανταλλακτικά και οι συσκευασίες προσφοράς 1+1 δώρο) -Ariel σκόνη πλυντηρίου 50μεζ 7,70€ -40% στο υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου 48μεζ και στις κάψουλες 38τεμ Ariel Βερόπουλος 28/9 - 30/9 -Pampers baby dry oικονομικές συσκευασίες 8,19€ -30% σε όλα τα ψωμιά του τοστ Καραμολέγκος -Νωπό ελληνικό κοτόπουλο Αγροζωή 2,29€/κιλό Μασούτης 28/9 - 30/9 -Μαλακτικό Lenor 22μεζ 1,98€ -40% στις σερβιέτες και στις οικονομικές συσκευασίες σερβιετάκια EveryDay -40% στις πάνες ακράτειας Sani -Dixan σκόνη 50μεζ ή υγρό 48μεζ ή κάψουλες duo 36τεμ 7,90€ -Μπανάνες(εξαιρούνται οι Chiquita) 1,19€/κιλό ΑΒ 28/9 - 3/10 -50% στα δημητριακά και μπάρες Kellogg's Special K -35% στο ψωμί για τοστ -Mπούτι χοιρινό χωρίς κόκαλο 3,99€/κιλό -40% στα ζυμαρικά Barilla -Καφές Λουμίδης παραδοσιακός 340γρ 2,41€ -Oίνοι Ελληνικά κελάρια 1+1 δώρο -Αραβοσιτέλαιο Μινέρβα 5 λίτρων 9,75€ -Skip σκόνη 52-55μεζ ή υγρό 55μεζ 7,75€ -50% στα προϊόντα Elvive -40% στα προϊόντα Tena Pants ,Tena Lady ΑΒ 28/9 - 29/9 -Κοτόπουλο νωπό ελληνικό 1,99€/κιλό -Φιλέτο στήθος κοτόπουλου Μιμίκος 650γρ 4,99€ -20% στα πουλερικά Carrefour Μαρινόπουλος 28/9 - 29/9 -Σκληρό τυρί Όλυμπος 5,99€/κιλό -Πατάτες ελληνικές 0,49€/κιλό -25% στα συσκευασμένα λουκάνικα -30% σε μπαταρίες και λάμπες -25% στα μωρομάντηλα -Παστεριωμένο φρέσκο γάλα 1 λίτρου (7 ημέρες διάρκειας ζωής) 0,99€ (εξαιρούνται το Αμερικάνικης Γεωργικής σχολής,Φάρμα Κουκάκη,Δέλτα Advance).Αν αγοραστούν πάνω από 6 τεμάχια,από το 7ο θα υπάρχει χρέωση στην κανονική τιμή Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2015 από efkola 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς δε μπορεί να γίνει σωστή ενημέρωση σε πέντε αράδες ... Ούτε καν σε δέκα σελίδες ... Μια χαρα μπορει να γινει η σωστη ενημερωση - αρκει μιση αραδα στο αρχικο "ενημερωτικο" μηνυμα απο τις 20 που εγραψες τωρα αφου ηξερες - κατι οπως "προσεξτε γιατι δεν ισχυει για ολα". Γιατι μια χαρα γινεται οχι μονο η ενημερωση αλλα και η παραπληροφόρηση με 2 αραδες, κατι που "καλως" να γινεται απο διαφημιστες σε διαφημισεις και προωθητικες κινησεις διαφορων εταιριων αλλα απο τα μελη μας προσπαθουμε να το αποφευγουμε ωστε να μην λειτουργουμε εις βαρος της κοινοτητας . (κοινοτητα με την εννοια την κυριολεκτικη, των μελων και οχι του ιστοτοπου - αν δεν ειναι σαφες). (Προσωπικα να σε ευχαριστησω για την ελλιπη εστω ενημερωση ασχετα αν (δεν) μου φανηκε χρησιμη. Μια διορθωση και βοηθεια δωθηκε με την παρεμβαση μου, που κανεις δεν εδωσε 2 μερες τωρα. Αν δεν ειχα τον χρονο να το ψαξω την ωρα που ημουν ετοιμος να φυγω με 4 συγγενεις και βασιζομουν στις 4 αραδες θα την ειχα πατησει. Ετσι ενοιωσα την αναγκη για αλτρουισμο - να γραψω να προλαβω και αλλους. Δεν καταλαβα προς τι η αντιδραση και η αμυνα υπερ του λαθους.) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Η διευκρίνηση "προσέξτε γιατί δεν παίζει παντου" η ελεύθερη είσοδος ηταν απαραίτητη και χρήσιμη. Πήρα στο λαιμό μου ολόκληρο συνέδριο, ελπίζω να ίσχυε το free εκει που τους έστειλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hpdra Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά από την ενέργεια του ΑΒ στο facebook με το "ψάρεμα", περάστηκαν σε κανέναν οι πόντοι? Εμένα δεν μου περάστηκαν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρα μπορει να γινει η σωστη ενημερωση - αρκει μιση αραδα στο αρχικο "ενημερωτικο" μηνυμα απο τις 20 που εγραψες τωρα αφου ηξερες - κατι οπως "προσεξτε γιατι δεν ισχυει για ολα". Γιατι μια χαρα γινεται οχι μονο η ενημερωση αλλα και η παραπληροφόρηση με 2 αραδες, κατι που "καλως" να γινεται απο διαφημιστες σε διαφημισεις και προωθητικες κινησεις διαφορων εταιριων αλλα απο τα μελη μας προσπαθουμε να το αποφευγουμε ωστε να μην λειτουργουμε εις βαρος της κοινοτητας . (κοινοτητα με την εννοια την κυριολεκτικη, των μελων και οχι του ιστοτοπου - αν δεν ειναι σαφες). (Προσωπικα να σε ευχαριστησω για την ελλιπη εστω ενημερωση ασχετα αν (δεν) μου φανηκε χρησιμη. Μια διορθωση και βοηθεια δωθηκε με την παρεμβαση μου, που κανεις δεν εδωσε 2 μερες τωρα. Αν δεν ειχα τον χρονο να το ψαξω την ωρα που ημουν ετοιμος να φυγω με 4 συγγενεις και βασιζομουν στις 4 αραδες θα την ειχα πατησει. Ετσι ενοιωσα την αναγκη για αλτρουισμο - να γραψω να προλαβω και αλλους. Δεν καταλαβα προς τι η αντιδραση και η αμυνα υπερ του λαθους.) Η διευκρίνηση "προσέξτε γιατί δεν παίζει παντου" η ελεύθερη είσοδος ηταν απαραίτητη και χρήσιμη. Πήρα στο λαιμό μου ολόκληρο συνέδριο, ελπίζω να ίσχυε το free εκει που τους έστειλα. Λοιπόν: Ημέρες Ελευθέρας Εισόδου * 6 Μαρτίου - Μνήμη Μελίνας Μερκούρη. * 5 Ιουνίου - Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. * 18 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα Μνημείων. * 18 Μαΐου - Διεθνής Ημέρα Μουσείων. * Το τελευταίο Σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου κάθε έτους (Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς). * Οι Κυριακές κατά το διάστημα από 1 Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου. * Οι επίσημες αργίες του Κράτους. * Η πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, πλην των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου (όταν η πρώτη Κυριακή είναι αργία, ως ημέρα εισόδου καθορίζεται η δεύτερη Κυριακή). * 27 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια ημέρα Τουρισμού. http://www.yppo.gr/5/g5321.jsp?obj_id=88 Το μύνημα μου ήταν μια υπενθύμιση για το τι ισχύει στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς σύμφωνα με το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού ... Οι παρατηρήσεις στυλ "προσέξτε γιατί δεν παίζει παντου" , για το τι ισχύει και δεν ... στο ΥΠΠΟ και στο Ακροπόλεως ... Γιατί δε γουστάρω να με χρεώνουν ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Το μύνημα μου ήταν μια υπενθύμιση για το τι ισχύει στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς σύμφωνα με το υπουργείο πολιτισμού και αθλητισμού ... Οι παρατηρήσεις στυλ "προσέξτε γιατί δεν παίζει παντου" , για το τι ισχύει και δεν ... στο ΥΠΠΟ και στο Ακροπόλεως ... Γιατί δε γουστάρω να με χρεώνουν ... και ελπίζω να μη σβηστεί και αυτό το μύνημα ... "Παιδιά διάβασα πως έχουν δωρεάν είσοδο όλα τα μουσεία, το αναφέρω επειδή δεν γουστάρω να με χρεώνουν αλλά αν πάτε εκεί και δεν ισχύει δεν με νοιάζει, εσείς θα χάσετε το χρόνο σας όχι εγώ βρείτε τα με το μουσείο." Όπως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, έτσι και η ελιπής ενημέρωση μερικές φορές είναι χειρότερη της μη-ενημέρωσης. Θα πήγαινα στο Μουσείο Ακρόπολης Σάββατο πρωί βασιζόμενος στο συγκεκριμένο post, "ευτυχώς" κάτι μου έτυχε και δεν έχασα το πρωινό μου λόγω της έλειψης διευκρινίσεων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 makro 28/09-03/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 "Παιδιά διάβασα πως έχουν δωρεάν είσοδο όλα τα μουσεία, το αναφέρω επειδή δεν γουστάρω να με χρεώνουν αλλά αν πάτε εκεί και δεν ισχύει δεν με νοιάζει, εσείς θα χάσετε το χρόνο σας όχι εγώ βρείτε τα με το μουσείο." Όπως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, έτσι και η ελιπής ενημέρωση μερικές φορές είναι χειρότερη της μη-ενημέρωσης. Θα πήγαινα στο Μουσείο Ακρόπολης Σάββατο πρωί βασιζόμενος στο συγκεκριμένο post, "ευτυχώς" κάτι μου έτυχε και δεν έχασα το πρωινό μου λόγω της έλειψης διευκρινίσεων. Εγω απ'την άλλη αναρωτιεμαι, οταν διαβαζετε για μια προσφορα οτι πχ πουλιεται το ταδε στην ΤΑΔΕ τιμη, μη μου πειτε οτι το βαζετε κατευθειαν στο καλαθι χωρις καν να το διασταυρωσετε, οτι δε κανετε εναν ελεγχο απο μονοι σας....; Νομιζω μιλαμε για αυτονοητα πραγματα, που στη συγκεκριμενη ειναι ενα τηλεφωνημα στο ταδε μουσειο. Δε παιρνω το μερος κανενος απλά ρωταω τι κανετε σε αναλογες περιπτωσεις, που υποθετω πως ειναι αυτο που ανεφερα στη προηγουμενη προταση μου. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω απ'την άλλη αναρωτιεμαι, οταν διαβαζετε για μια προσφορα οτι πχ πουλιεται το ταδε στην ΤΑΔΕ τιμη, μη μου πειτε οτι το βαζετε κατευθειαν στο καλαθι χωρις καν να το διασταυρωσετε, οτι δε κανετε εναν ελεγχο απο μονοι σας....; Εγώ από την άλλη αναρωτιέμαι πόσο χρηστικό θα ήταν αυτό το θέμα αν για κάθε προσφορά θα έπρεπε να πάρουμε τηλ. για να ενημερωθούμε αν ισχύει ή οχι.... Γιατί αν πας, και διασταυρώσεις ότι δεν ισχύει η προσφορά, θα σου ανέβει η πίεση.... :mad: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις