Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την αλλη Τετάρτη πάμε για skip κάψουλες 32 τεμμαχια στα 11,99 με 150 ποντους αρα 300 την τεταρτη.

Dixan υγρο 48 μεζ. στα 13,99 με 150 ποντους δηλαδη 300 την τεταρτη.

Επομένως skip 3 ευρω τελικη και dixan 5ευρω τελική.

Δεν βρίσκω κάτι άλλο που να αξίζει στο φυλλάδιο.

Καλημέρα φιλε μου,

τα βαζεις καλάθι πας ταμειο και τα κάνει όλα η ταμειας ή πρέπει αν αναφερεις τιποτα?

Πας δλδ με 2 πακέτα καψουλες και πληρώνεις 6ευρο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα φιλε μου,

τα βαζεις καλάθι πας ταμειο και τα κάνει όλα η ταμειας ή πρέπει αν αναφερεις τιποτα?

Πας δλδ με 2 πακέτα καψουλες και πληρώνεις 6ευρο?

πας αβ, βγαζεις καρτα αβ για ποντουςκαι μετα πας ταμειο. τα πρωτα πακετα που θα δωσεις θα τα πληρωσεις κανονικα και μετα θα δινεις επιταγες. εκτος αν εχεις ηδη επιταγες στοκ οποτε εισαι οκ

πας αβ, βγαζεις καρτα αβ για ποντουςκαι μετα πας ταμειο. τα πρωτα πακετα που θα δωσεις θα τα πληρωσεις κανονικα και μετα θα δινεις επιταγες. εκτος αν εχεις ηδη επιταγες στοκ οποτε εισαι οκ

Ευχαριστω,

αρα παιρνεις το ενα πακέτο με το κουπονι -3 ευρω πληρωνεις τα 9 και μετα ενα ενα πακέτο με καθε επιταγη που βγιανει και ενα κουπονι σου εχρεται τσαμπα!

μια χαρα!

Ευχαριστω,

αρα παιρνεις το ενα πακέτο με το κουπονι -3 ευρω πληρωνεις τα 9 και μετα ενα ενα πακέτο με καθε επιταγη που βγιανει και ενα κουπονι σου εχρεται τσαμπα!

μια χαρα!

Δεν είναι έτσι .

Οι επιταγές είναι 6ευρώ για κάθε 200 πόντους οπότε για να πάρεις 3 επιταγές πρέπει αρχικά να πάρεις 2 τεμάχια skip και ΑΝ έχεις 2 κουπόνια  θα πληρώσεις στο ταμείο 18 ευρώ (και θα πάρεις πίσω 3 επιταγές των 6 ευρώ =18 ευρώ .)

Αν στη συνέχεια ξαναπάρεις 2 skip θα πρέπει να πληρώσεις 24 ευρώ-18 οι επιταγές=6 ευρώ και θα πάρεις ξανά τρεις 6 ευρες

Οπότε Χωρίς κουπόνι το κάθε skip κοστίζει τελικά 3 ευρώ και μόνο με κουπόνι έρχεται ''Τσάμπα''

• Like 1

Γαλαξίας 24-26 Σεπτεμβρίου

Επειδή πέρασα το πρωί, να ενημερώσω ότι:

α) Στα προϊόντα Παπουτσάνης είχε σαφώς μικρότερη ποικιλία απ'ότι δείχνει στη φωτογραφία!

β) Στα σαπούνια aromatics δεν είχε τις δεμένες συσκευασίες (3+1 δώρο) που υπάρχουν στα άλλα SM...

Καλησπέρα, δεν μπορώ να κανω λογαριασμο στο livesmart, γνωριζει κανεις το γιατι??

ευχαριστώ

Καλησπέρα, δεν μπορώ να κανω λογαριασμο στο livesmart, γνωριζει κανεις το γιατι??

ευχαριστώ

ολα καλα λυθηκε το θεμα..

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε για τα δεμένα (1+1) ανδρικά αποσμητικά dove και axe στον αβ με αγορές 8 ευρώ παίρνεις 40 πόντους (την τετάρτη 80)

dove και axe 3.88+4.20= 8.08 - 2 από κουπόνια livesmart = 6.08 - 2.40 από τους 80 πόντους αβ = 3,68 για 4 αποσμητικά!

• Like 1

Έχω την εντύπωση πως είναι όπως λες, αλλά είσαι σίγουρος ή υποθέτεις πως είναι έτσι; Δηλαδή τα κουπόνια αφαιρούνται μετά, άρα θεωρείται πως όντως συμπληρώνονται τα 8ε;

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε για τα δεμένα (1+1) ανδρικά αποσμητικά dove και axe στον αβ με αγορές 8 ευρώ παίρνεις 40 πόντους (την τετάρτη 80)

dove και axe 3.88+4.20= 8.08 - 2 από κουπόνια livesmart = 6.08 - 2.40 από τους 80 πόντους αβ = 3,68 για 4 αποσμητικά!

Έχω την εντύπωση πως είναι όπως λες, αλλά είσαι σίγουρος ή υποθέτεις πως είναι έτσι; Δηλαδή τα κουπόνια αφαιρούνται μετά, άρα θεωρείται πως όντως συμπληρώνονται τα 8ε;

Υπάρχει για αγορές 8 ευρώ ultex σαμπουάν δεμένο (1+1, 4.78 ευρώ) που μετά την αφαίρεση του κουπονιού ( 1.5 ευρώ) η αξία της αγοράς είναι 8.06 ευρώ, οπότε καλύπτονται τα 8 ευρώ : (4.78 Χ 2) - 2.40 (από το διπλασιασμό) - 1.50 (κουπόνι) = 5.66 ευρώ τα 4 τεμάχια ultrex.

( Το κουπόνι είναι για αγορά 2 σαμπουάν ultrex, στη περίπτωση του 1+1 αυτό θεωρείται ως 1 τεμάχιο έτσι; )

Υποθέτω... αυτοί υποτίθεται θα τα πάρουν τα λεφτά των κουπονιών απλά όχι από τους πελάτες.

Υπάρχει για αγορές 8 ευρώ ultex σαμπουάν δεμένο (1+1, 4.78 ευρώ) που μετά την αφαίρεση του κουπονιού ( 1.5 ευρώ) η αξία της αγοράς είναι 8.06 ευρώ, οπότε καλύπτονται τα 8 ευρώ : (4.78 Χ 2) - 2.40 (από το διπλασιασμό) - 1.50 (κουπόνι) = 5.66 ευρώ τα 4 τεμάχια ultrex.

( Το κουπόνι είναι για αγορά 2 σαμπουάν ultrex, στη περίπτωση του 1+1 αυτό θεωρείται ως 1 τεμάχιο έτσι; )

Το δεμένο λογικά θα μετράει σαν ένα τεμάχιο γι' αυτό και δεν το έβαλα σε συνδυασμό.

Καλημέρα, δεν ξέρω αν ειπώθηκε πουθενά, αν οχι το σημειώνω εδώ, ΑΒ αττικής, ισθμός, κιάτο και κορίνθου,μέχρι και 26/9  

ARIEL ΣΚΟΝΗ, ARIEL ΥΓΡΟ, ARIEL PODS, ARIEL ΥΓΡΕΣ ΚΑΨΟΥΛΕΣ -40%, μόνο για αυτά τα καταστήματα.

Επίσης τη Τετάρτη 30/9 θα έχει ΑΒ Λαυράκι -20%

Στο λιντλ έχει ροδια (καβαλας) -40κατι%

περίπου 2,69 το κιλό

Χανιά

οι ρυζογκοφρετες που έχει στο φυλλάδιο το "ινκα" έχουν και κουπόνι -40σεντ απο το pockee και βγαίνουν 80κάτι σεντ.

Δηλαδή σχεδον -50%.

Νομίζω οτι τις είδα στο Carrefour 1,77 κάπου εκεί θα έχουν και στο ινκα.

Έχει και στο κουβαδακι ταχίνι Ελομας -20% νομίζω.

Ακόμα είχε στον Χαλκιαδάκη σιδερωστρα vilenta από 40φεύγα που την έχουν οι άλλοι στα 22κάτι ευρώ, πολύ καλή τιμή αλλά δεν ξέρω ακόμα αν παίζει.

Στα 34 ειχε στα λιντλ του ίδιου περίπου μεγέθους με πρίζα απο κάτω και μια "antenna" όρθια που περνάει το καλώδιο για να μην μπλέκεται στην επιφάνεια σιδερωματος και να "πέφτει" από ψηλά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...