Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την αλλη Τετάρτη πάμε για skip κάψουλες 32 τεμμαχια στα 11,99 με 150 ποντους αρα 300 την τεταρτη.

Dixan υγρο 48 μεζ. στα 13,99 με 150 ποντους δηλαδη 300 την τεταρτη.

Επομένως skip 3 ευρω τελικη και dixan 5ευρω τελική.

Δεν βρίσκω κάτι άλλο που να αξίζει στο φυλλάδιο.

Αναφέρθηκε για το skip ότι υπάρχει κουπόνι 3 ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά τωρα που εριξα και μια ματια στο livesmart θα γινει πολεμος την αλλη τεταρτη.εχει κουπονι για τις κάψουλεςskip -3ευρω.οποτε ερχονται τσαμπα οι καψουλες παιδιά.

Και κατι αλλο που ειδα στο φυλλαδιο ειναι οτι εχει το cajoline μαλακτικο 750ml από 3,15 -40% και παει 1,89 ευρω και με κουπόνι -1ευρω απο livesmart βγαίνει τελική στα 0,89ευρώ το μπουκάλι.αυτά φίλοι μου.

• Like 5

Τωρα γύρισα από ΑΒ Νομισματοκοπείου. Είχε πολλά baby planet.

Πήρα ένα για δοκιμή με την κάρτα ΑΒ και είχα και το κουπόνι των 3.20Ε από myplanetcoupon.

Τελικά πλ΄ρωσα 13.40-3.20=10.70 ευρώ και πήρα μόλις 8 πόντους στην κάρτα (4 χ 2).

Τί έκανα λάθος και δεν πήρα τις δύο 6ευρες όπως αναφέρεται σε προηγούμενα posts ?

Ισχυει.Στο συγκεκριμενο δεν ειχαν αλλες επιταγες να δωσουν,τις ειχε παρει ο Λαφαζανης ολες μου ειπαν.

Εντωμεταξυ για colgate δε το συζηταμε, ειχε κανει τα κουμαντα του ο john654321 και φορτωνε ενα σκανια απ εξω συνεχεια.

• Like 6

Μη ξεχασετε να εκτυπωσετε το κουπονι απο livesmart -3 ευρω, που ισχυει μεχρι τη τεταρτη 30/9.

καλα που το ειδες το νεο φυλλαδιο; Στην εφαρμογη δε το βγαλαν ακομα

Το εχω μπροστα μου :)

Στα μαγαζιά υπάρχουν τα αυριανά φυλλάδια . Συνηθως στην υποδοχη τα εχουν σε δεσμιδες και προς το απογευμα τα βγαζουν στα ταμεία.

Να προσθεσω οτι με το skip υγρες καψουλες εχει κουπονι το livesmart 3e

δλδ 11,99(τιμη) - 3 (livesmart) - 9 (2χ150 ποντοι) = -0.01 ευρω

Αντε να ερθει η επομενη Τεταρτη

• Like 1

Καλά τωρα που εριξα και μια ματια στο livesmart θα γινει πολεμος την αλλη τεταρτη.εχει κουπονι για τις κάψουλεςskip -3ευρω.οποτε ερχονται τσαμπα οι καψουλες παιδιά.

Και κατι αλλο που ειδα στο φυλλαδιο ειναι οτι εχει το cajoline μαλακτικο 750ml από 3,15 -40% και παει 1,89 ευρω και με κουπόνι -1ευρω απο livesmart βγαίνει τελική στα 0,89ευρώ το μπουκάλι.αυτά φίλοι μου.

Καλησπέρα. Το θέμα είναι ότι στο λάιβ σμάρτ κουπόνι γράφει επάνω

ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά. Το γράφει μεν, το εννοεί δε; Εδώ είναι η απορία !!!

Γιατί και το Baby Planet επάνω στο κουπόνι έγραφε δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά,

και τελικά συνδυάστηκε κανονικά. Όπως στο πόκι που λέει στους όρους ότι δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά 

στα βούτυρα χωριό, αλλά στην πράξη συνδυάζεται κανονικά.

Μασούτης 24/9 - 26/9

ΚΙΜΑΣ ΒΟΕΙΟΥ νεαρού ζώου Γερμανίας (από στήθος) μόνο 5,99€ το κιλό
φυσικός χυμός LIFE πορτοκάλι 1λίτ. M.Δ. (-0,45€) 20% φθηνότερα με τη mas card από 1,24€ μόνο 0,99€
λουκάνικα τ. Φρανκφούρτης ΕΔΕΣΜΑ 200γρ. 50% φθηνότερα με τη mas card από 2,31€ μόνο 1,16€
ΟΛΕΣ οι ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΩΤΗΣ 30% φθηνότερα με τη mas card
χαρτί υγείας KLEENEX capitonne 12τεμ. (10τεμ.+2τεμ. δώρο) 35% φθηνότερα με τη mas card από 7,98 μόνο 5,19€

Ισχυει.Στο συγκεκριμενο δεν ειχαν αλλες επιταγες να δωσουν,τις ειχε παρει ο Λαφαζανης ολες μου ειπαν.

Εντωμεταξυ για colgate δε το συζηταμε, ειχε κανει τα κουμαντα του ο john654321 και φορτωνε ενα σκανια απ εξω συνεχεια.

επος

ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά. Το γράφει μεν, το εννοεί δε; Εδώ είναι η απορία !!!

Γιατί και το Baby Planet επάνω στο κουπόνι έγραφε δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλη προσφορά,

και τελικά συνδυάστηκε κανονικά. Όπως στο πόκι που λέει στους όρους ότι δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά 

στον ΑΒ τα δεχονται κανονικα τα κουπονια.... μονο να ειναι εχρωμα!!!

στον ΑΒ τα δεχονται κανονικα τα κουπονια.... μονο να ειναι εχρωμα!!!

και καλοτυπωμενα!

εμενα μια ταμιας σε εγχρωμο αλλα οχι καλο τυπωμα δεν μου το πηρε παρολο το σαματα που εκανα....

Mε το skip μηπως υπαρξει λογιστικο προβλημα? γιατι πρεπει να επιστραφει 0,01€ πραγμα που δε γινεται

επειδη το φυλλαδιο ειναι μεχρι 10/10 και επειδη τα κουπονια ανανεωνονται για το livesmart 1/10 (η καπου εκει) θα υπαρξει και 2η τεταρτη ;)

Αν θυμάμαι καλά, τα κουπόνια, γενικά, γράφουν ότι δεν συνδυάζονται με άλλο κουπόνι ή προσφορά, εννοώντας ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 κουπόνια ή προσφορές της κατασκευάστριας εταιρείας για την αγορά ενός προιόντος της.

Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, καθώς και σε άλλες παρόμοιες, συνδυάζουμε αφενός κουπόνι της κατασκευάστριας εταιρείας, αφετέρου προσφορά του sm (πόντοι), που αποτελούν 2 διαφορετικές προωθητικές ενέργειες, για το ίδιο (συγκεκριμένο) προιόν, από διαφορετικούς επιχειρηματίες.

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...