Vassilis_24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ο john654321 πέρασε και από το ΑΒ Ελληνικού. Πάντως είναι εύκολο να τον καταλάβεις, αν κάποιος σου κάνει ποτέ δώρο οδοντόκρεμες, θα ξέρεις ότι είναι αυτός... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα γύρισα από ΑΒ Νομισματοκοπείου. Είχε πολλά baby planet. Πήρα ένα για δοκιμή με την κάρτα ΑΒ και είχα και το κουπόνι των 3.20Ε από myplanetcoupon. Τελικά πλ΄ρωσα 13.40-3.20=10.70 ευρώ και πήρα μόλις 8 πόντους στην κάρτα (4 χ 2). Τί έκανα λάθος και δεν πήρα τις δύο 6ευρες όπως αναφέρεται σε προηγούμενα posts ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Eίσαι σίγουρος ότι πήρες το σωστό προϊόν. Το προϊόν της προσφοράς πρώτα πρώτα έχει αρχική τιμή 15.20.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι πήρε τη σκόνη και όχι το υγρό. Νομίζω αυτή έχει αρχική 13.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα γύρισα από ΑΒ Νομισματοκοπείου. Είχε πολλά baby planet. Πήρα ένα για δοκιμή με την κάρτα ΑΒ και είχα και το κουπόνι των 3.20Ε από myplanetcoupon. Τελικά πλ΄ρωσα 13.40-3.20=10.70 ευρώ και πήρα μόλις 8 πόντους στην κάρτα (4 χ 2). Τί έκανα λάθος και δεν πήρα τις δύο 6ευρες όπως αναφέρεται σε προηγούμενα posts ? Μήπως πήρες το μαλακτικό ρούχων και όχι το υγρό πλυντηρίου; Το πρώτο έχει βιδωτό καπάκι ενώ το 2ο μια μπάλα (μεζούρα) πάνω από το καπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Eίσαι σίγουρος ότι πήρες το σωστό προϊόν. Το προϊόν της προσφοράς πρώτα πρώτα έχει αρχική τιμή 15.20.... Μέσα στη βιασύνη μου πήρα το σκόνη (και χάρηκα που το βρήκα κιόλας! Είχα κουπόνι και για το υγρό και για το σκόνη , από τύχη φαίνεται έδωσα αυτό για τη σκόνη. Η ταμίας το πήρε και όλα ΟΚ ! μόνο που δεν έκανα τη ...δουλειά μου. Τεσπα. πήρα κάτι με κουπόνι και πήρα και 2πλάσιους πόντους σύνολο 8..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 λοιπον τα φυλλαδια τα εχουν σε αλλα καταστηματα κλειστα ακομα ενω σε αλλα τα εχουν ετοιμα στην υποδοχη. πηγα σε αρκετους αβ και τπτ ουτε baby ουτε colgate. το τελειο ομως ηταν που πετυχα insomniac στις οδοντοκρεμες! insomniac spoiler---->βουτηγμενος στις οδοντοκρεμες ακεφαλος μηπως βρει καμια της προσφορας!!! πραγματικα γελουσα ωρα! περιττο να πω οτι φευγοντας εκανα ακριβως την ακριβως ιδια βουτια με αποτελεσμα να βρω μονο μια (εξου και η απελπιδα με αναπνευστηρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα λες ρε; Γιατί κι εγώ μόνο μία βρήκα μετά από ψάξιμο :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ελα ρε χαχαχαχα λες να συναντηθηκαμε τυχαια??? χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Προσφορα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ προς τους insomniacs: μπορειτε να περνατε απ ευθειας στην υποδοχη καταστηματος και λεγοντας το συνθηματικο " Προσφορές εκτός τεχνολογίας " να παιρνετε 20 ευρω μετρητα και να φευγετε.!!! Ευχαριστουμε πολυ για την προτιμηση σας 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 χαρας το κουραγιο σας βρε μπαγασηδες να γυρνατε ολη την αττικη μπας και ξετρυπωσετε κανα κουτι με απορυπαντικο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 χαρας το κουραγιο σας βρε μπαγασηδες να γυρνατε ολη την αττικη μπας και ξετρυπωσετε κανα κουτι με απορυπαντικο... απλα γυρνωντας απο δουλεια πχ περνας απο οσα ειναι πλησιον σου και ταυτοχρονα ενημερωνεις κιολας! αν και αξιζει και κανονικη εξορμηση κατι τετοιο, αν παρεις απορρυπαντικο για κανα διχρονο τι να πει μια βολτιτσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το φυλλάδιο το πηρα και εγω απο Βριλήσσια στις 20:00. Τα βαζανε στα ταμεία για αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το φυλλάδιο του ΑΒ ανέβηκε στη σελίδα τους, οπότε μπείτε να το δείτε όσοι δεν το πήρατε σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Την αλλη Τετάρτη πάμε για skip κάψουλες 32 τεμμαχια στα 11,99 με 150 ποντους αρα 300 την τεταρτη. Dixan υγρο 48 μεζ. στα 13,99 με 150 ποντους δηλαδη 300 την τεταρτη. Επομένως skip 3 ευρω τελικη και dixan 5ευρω τελική. Δεν βρίσκω κάτι άλλο που να αξίζει στο φυλλάδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις