Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οδοντόκρεμες είχε αρκετές στις 11 το πρωί στον ΑΒ στην αρχή (αρχη) της Βουλιαγμένης (Ν. Κόσμος-Μετς). Την προηγοΰμενη Τετάρτη δεν είχε. Τώρα πήρα 4 αλλά ηταν γεμάτο το ράφι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανοιγεις μαγαζι?    :-D

οχι,2 χρονια εχουμε μεχρι να ληξουνε.. ;ρ

4 το ατομα ειμαστε στην οικογενεια , κανεις και μερικες δωρο και εισαι μια χαρα!!

Ααα επισης στον αβ νικαιας(πανω απο την πλατεια κρηνης στην ελλησποντου) δεν εχει ουτε my planet ουτε colgate..

Έχουν και οι οδοντόκρεμες ημερομηνία λήξης να ξέρετε....  :-D  (αλήθεια το λέω, καλά δεν θα πεθάνει κανείς, αλλά ενδεχομένως να ελαττώνεται η δραστικότητά της.)

Εντάξει τότε το μόνο κακό είναι να τύχει να μην σου αρέσουν πχ, γιατί εμένα μου τυχαίνει κάποιες οδοντόκρεμες να μην μου αρέσουν, είτε λόγω γεύσης, είτε για άλλους λόγους , οπότε καλό είναι να δοκιμάζετε πριν στοκάρετε...  :-D

• Like 1

Εγώ αυτές που αγόρασα έκαναν 3,25 η μια...max white men 75ml...θα χρησιμοποιηθούν πάντως...και τις sensodyne που είχαν πάλι πολλούς πόντους και τις είχα αγοράσει...μας τελείωσαν...

ΑΒ Δουκισης Πλακεντιας καθολου baby planet.

Βρηκα 6 τελευταίες οδοντόκρεμες και τις πήρα.

ΑΒ Πικέρμι δεν εχει τίποτα.

ΑΒ Λ.Μαραθώνος Παλληνη επισης τιποτα

ΑΒ Κηφισου,village Ρεντη,Κειριαδων τπτ απο οδοντοκρεμες.ουτε baby planet.στα ταμεια που εκανα παραπονο,μου ειπαν οτι απο το πρωι ειχαν κ οτι την αλλη Τεταρτη ερχεται καλυτερη προσφορα σε απορρυπαντικα.SKIP 32 τεμαχια 11,99 και 150 ποντοι,δλδ 300 την Τεταρτη.

κ οτι την αλλη Τεταρτη ερχεται καλυτερη προσφορα σε απορρυπαντικα.SKIP 32 τεμαχια 11,99 και 150 ποντοι,δλδ 300 την Τεταρτη.

και επιπλεον Dixan υγρο πλυντηριου ρουχων 48μεζουρες 13,99 και 150 ποντους. Δλδ 300 την αλλη Τεταρτη

Επισης ξεχωρισα απο το νεο φυλλαδιο 24/09 - 10/10 και τη μορταδελλα ΑΒ 220γρ 1,99 και 20 ποντους. Δλδ την αλλη τεταρτη θα κοστιζει 1,99-1,2= 0.79ε η συσκευασια.

ΑΒ Κηφισου,village Ρεντη,Κειριαδων τπτ απο οδοντοκρεμες.ουτε baby planet.στα ταμεια που εκανα παραπονο,μου ειπαν οτι απο το πρωι ειχαν κ οτι την αλλη Τεταρτη ερχεται καλυτερη προσφορα σε απορρυπαντικα.SKIP 32 τεμαχια 11,99 και 150 ποντοι,δλδ 300 την Τεταρτη.

Μη ξεχασετε να εκτυπωσετε το κουπονι απο livesmart -3 ευρω, που ισχυει μεχρι τη τεταρτη 30/9.

και επιπλεον Dixan υγρο πλυντηριου ρουχων 48μεζουρες 13,99 και 150 ποντους. Δλδ 300 την αλλη Τεταρτη

Επισης ξεχωρισα απο το νεο φυλλαδιο 24/09 - 10/10 και τη μορταδελλα ΑΒ 220γρ 1,99 και 20 ποντους. Δλδ την αλλη τεταρτη θα κοστιζει 1,99-1,2= 0.79ε η συσκευασια.

καλα που το ειδες το νεο φυλλαδιο; Στην εφαρμογη δε το βγαλαν ακομα

• Like 3

Μη ξεχασετε να εκτυπωσετε το κουπονι απο livesmart -3 ευρω, που ισχυει μεχρι τη τεταρτη 30/9.

καλα που το ειδες το νεο φυλλαδιο; Στην εφαρμογη δε το βγαλαν ακομα

Θα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε το κουπονι απο livesmart;συνδυαζεται;
Στα καταστηματα ειχαν τα φυλλαδια αλλα δεν τα μοιραζαν ακομη.

Σιγά την προσφορά για ιδιωτική ετικέτα. Έχει βάλει στο φυλλάδιο και ο Μαρινοπουλος την μορταδελλα κρετα φαρμ 200γρ με 0,97(ή 0,94) σεντ αν θυμαμαι καλα. Δεν θα επαιρνα το ρισκο για ιδιωτικης ετικετας αλλαντικων για τετοια τιμη(καλα βεβαια εγω ιδιωτικης ετικετας αλλαντικο δεν ψωνιζω κ τζαμπα να ειναι αλλα τεσπα)...

Τελικά το φυλλάδιο πού το βρήκες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...