gkarabid Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει καποια σελιδα για να δουμε ποια προιοντα δινουν ποντους και ειναι σε προσφορες ΑΒ? Αυριο στον ΑΒ ποιο ειναι το σουπερ ντιλ σε αγορες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Η σελίδα του ΑΒ εχει όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας, εχει και το τρέχον φυλλάδιο που δείχνει το planet baby με μεγάλα γράμματα και τονίζει τους πόντους. Αν το βρείτε αύριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
de_thymamai Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 3 planet baby x (15.20-3.20)=36 ευρώ. Μπορώ να πληρώσω με 6 x 6ευρες που έχω από την προηγούμενη εβδομάδα και μετά να μου τις ξαναδώσει πίσω? Γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Βεβαίως, γίνεται, αλλά, για να μην τα χάσει η κοπέλα, καλό είναι να τα περάσεις με διαφορετικές συναλλαγές, πχ α) δύο, για να δώσεις 5 6ευρες και 0,40 και να πάρεις 4 6ευρες και β) ένα για να δώσεις 2 6ευρες και 3,20 και να πάρεις 2 6ευρες. Αν έχεις και κουπόνια από το Planet, δεν πληρώνεις τα 3,20€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
de_thymamai Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Βεβαίως, γίνεται, αλλά, για να μην τα χάσει η κοπέλα, καλό είναι να τα περάσεις με διαφορετικές συναλλαγές, πχ α) δύο, για να δώσεις 5 6ευρες και 0,40 και να πάρεις 4 6ευρες και β) ένα για να δώσεις 2 6ευρες και 3,20 και να πάρεις 2 6ευρες. Αν έχεις και κουπόνια από το Planet, δεν πληρώνεις τα 3,20€ Νομίζω κάτι λες λάθος. Η τιμή του ουσιαστικά είναι 12 ευρώ με το κουπόνι και όχι 15.20 ευρώ και έτσι δεν χρειάζεται να δώσεις τίποτα. Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ να αγοράσω μόνο με 6ευρες χωρίς να δώσω χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ να αγοράσω μόνο με 6ευρες χωρίς να δώσω χρήματα. παλιοτερα το ειχα κανονικα παιρνοντας παλι επιταγες ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω κάτι λες λάθος. Η τιμή του ουσιαστικά είναι 12 ευρώ με το κουπόνι και όχι 15.20 ευρώ και έτσι δεν χρειάζεται να δώσεις τίποτα. Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ να αγοράσω μόνο με 6ευρες χωρίς να δώσω χρήματα. Δεν πρόσεξα ότι είχες γράψει 15,20-3,20 και γι' αυτό έγραψα ότι "αν έχεις κουπόνια δεν πληρώνεις τα 3,20. Αφού έχεις τα κουπόνια (και βρεις τα ζητούμενα) μπορείς να τα αγοράσεις με τις κάρτες που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σε 3 ΑΒ που πηγα σημερα μου ειπαν οτι εχουν να δουν baby planet κανα 2 βδομαδες Κραχτης ηταν... Βεβαια δεν πηγε χαμενη η βολτα...πηρα 10 aim expert fresh(δεμενες 1+1 δωρο) προς 74 λεπτα την μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Σε 3 ΑΒ που πηγα σημερα μου ειπαν οτι εχουν να δουν baby planet κανα 2 βδομαδες Κραχτης ηταν... Βεβαια δεν πηγε χαμενη η βολτα...πηρα 10 aim expert fresh(δεμενες 1+1 δωρο) προς 74 λεπτα την μια Χρήσιμο θα ήταν να έλεγες σε ποια καταστήματα δεν βρήκες τα Baby Planet, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν άλλοι συμφορουμίτες ψάχνοντας σ' αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Χρήσιμο θα ήταν να έλεγες σε ποια καταστήματα δεν βρήκες τα Baby Planet, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν άλλοι συμφορουμίτες ψάχνοντας σ' αυτά. Δεν ειχε στο ΑΒ στη λυκοβρυση, στην πευκη και σε αυτο που ειναι παραπλευρως της κυμης(ψηλα κοντα στην οδο πλαπουτα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimath Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που ρωτάω είναι αν μπορώ να αγοράσω μόνο με 6ευρες χωρίς να δώσω χρήματα. Πριν από μερικούς μήνες είχα πάρει κάτι που έκανε 6 ευρώ ακριβώς και έδωσα μια 6ευρη. Το σύστημα δεν το δεχόταν όσο κι αν προσπάθησε η κοπέλα στο ταμείο. Τελικά πήρα και μια σοκοφρέτα ώστε να βγει 6 και κάτι και να χρησιμοποιήσω την 6ευρη. Δεν ξέρω τι γίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση που υπάρχουν και τα κουπόνια ή αν έπεσα στην περίπτωση, αλλά καλού κακού κράτα και κανένα ευρώ πάνω σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειχε στο ΑΒ στη λυκοβρυση, στην πευκη και σε αυτο που ειναι παραπλευρως της κυμης(ψηλα κοντα στην οδο πλαπουτα) στο Ίλιον δεν έχει, επίσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε στο Ράδιο Σίτυ στη Πατησίων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν από μερικούς μήνες είχα πάρει κάτι που έκανε 6 ευρώ ακριβώς και έδωσα μια 6ευρη. Το σύστημα δεν το δεχόταν όσο κι αν προσπάθησε η κοπέλα στο ταμείο. Τελικά πήρα και μια σοκοφρέτα ώστε να βγει 6 και κάτι και να χρησιμοποιήσω την 6ευρη. Δεν ξέρω τι γίνεται στην συγκεκριμένη περίπτωση που υπάρχουν και τα κουπόνια ή αν έπεσα στην περίπτωση, αλλά καλού κακού κράτα και κανένα ευρώ πάνω σου. Σε εμενα στο ιδιο ΑΒ εγιναν και τα 2 σε μια μερα. Η μια η ταμιας ειπε κατι μπουρδες οπως φανηκαν στη πορεια και δεν το δεχτηκε και μετα απο 30 λεπτα η αλλη το δεχτηκε. Η ηθελε να μου την πει με τον τροπο της η δεν ηξερε τι να κανει.. Παντως αν την πετυχω αυριο στην κυριολεξια θα παρω το σταντ της colgate και θα παω στο ταμειο της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει περιορισμός στα τεμάχια που μπορεί να πάρει κάποιος ανά κάρτα ή συναλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις