Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στη πεθερά μου μια φορά έτυχε ένα γιαούρτι τοτάλ με μούχλα

Εμείς οι υπόλοιποι πάλι με την δικιά μας πεθερά, που τέτοια τύχη...

• Like 26
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραιες οι τσιπουρες του ΑΒ σημερα, δεν το περιμενα. 5,95 το κιλο, τις εψησα πριν λιγο σε γκριλ. Ειδα επισης λαβρακια 6,95 το κιλο και γαριδες 4,95.

Κριμα που την πατησα το προηγ. σαββατο στο lidl και τις πηρα 8,9 το κιλο (epic fail το lidl).

• Like 1

παιδια να κανω μι αασχετη ερωτηση?Απο τα λιγα που καταλαβα pockee se windows phone (lumia 640 xl εν προκειμενω) δεν παιζει ή κανω λαθος?

Android & IOS μόνο, δεν υπάρχει έκδοση για windows phone

• Like 1

να σημειωσω μονο να δωσετε προσοχη στο τι αρωμα θα παρετε απο τα lenor 28μεζ! γιατι εγω πηρα 3 οσα και τα κουπονια που μου ειχε αλλα το ενα δεν το περνει και μαλλον την πατησα γιατι στο κουπονι που λεει τα διαφορα αρωματα δεν εχει αυτο που πηρα! δεν φανταστηκα οτι μεσα σε ολα αυτα υπαρχει κ καποιο που δεν περναει! το αρωμα ειναι amber flower! 

εκτος και αν εχει κολησει η εφαρμογη και δεν το δεχεται αλλα δεν νομιζω...

Δεν έχει κολλήσει η εφαρμογή.

Σκανάρισα τα διαθέσιμα αρώματα (ήταν αρκετά στο κατάστημα Άνω Γλυφάδας), είδα ότι δεν δέχεται το κίτρινο και πήρα άλλο.

Ευχαριστώ τον Professor Xavier για την υπόδειξη της (σημερινής) προσφοράς (συνδυασμός My market+ pockee).

Σιγουρα το γνωρίζετε κάποιοι αλλά εγω τωρα το έμαθα και με ενόχλησε πολύ.

Τα παγωτινια που πουλανε τα ζαχαροπλαστεία στην πλειονότητα δεν ειναι δικια τους παραγωγή αλλά εταιριών όπως nestle algida κλπ.

Δεν αναφέρομαι μόνο για Αθήνα αλλα για όλη την χώρα.

Και δεν αναφέρομαι σε ξεχασμένα ζαχαροπλαστεία αλλά ακόμα και σε αυτα που το θεωρείτε αδύνατο να συμβαίνει αυτο γιατί τα προϊόντα τους είναι άψογα και ξεχωριστα

Ναι και είναι απολύτως φυσιολογικό, οπως πχ και οι σφολιάτες σε φουρνους κλπ. Υπαρχουν εταιριες που φτιάχνουν κμαι έχουν μεγάλη ποικιλια και ο κάθε ένας παραγγέλνει. Και τα donuts ειναι έτσι και πάρα πολλα΄ακόμα που τα βλέπεις ίδια σε πολλά καταστήματα.

παιδια εγω δεν τα καταφερα με το λενορ, πηγα στην ανω γλυφαδα στο καταστημα και νω σκαναρα το λενορ μου ελεγε δεν ειναι σωστος ο κωδικος οταν το διαλεγα απο την λιστα το λενορ να το περασω ... οταν εβαλα να σκαναρει το προιον να δω εαν εχει κουπονι μου το εβγαλε σε προσφορα μαζι με ταμπλετες λενορ εαν θυμαμε καλα οποτε δεν το πηρα .. ειχε κανεις το ιδιο θεμα ? πρωτη φορα εκανα χρηση του ποκιε και δεν το εχω ακομα ουτε ημουν τοσο ανετος να το παρω σπιτι και μετα να κανω δοκιμη , δοκιμασα εχει πανω απο 10 μπουκαλια αλλα δεν περναγε ουτε ενα !!!

Προφανώς, δεν έκανες τα σωστά βήματα.

Ένας σίγουρος τρόπος, που έχει αναφερθεί εδώ, είναι να επιλέξεις το κουπόνι που θέλεις, να το σκανάρεις, για να σιγουρευτείς ότι το δέχεται (αν δεν το δέχεται, όπως στην περίπτωση του κίτρινου Lenor, τα κουπόνια δεν μειώνονται), περνάς από το ταμείο και τα υπόλοιπα τα κάνεις στο σπίτι.

Είναι κρίμα που έχασες την ευκαιρία γιατί είχε πολλά lenor το μαγαζί.

αυτο ειναι το θεμα , ενω ειχα επιλεξει το κουπονι μου λεει σκαναρε εστω 1 πριν το check out το εβαζα και ελεγε δεν υπαρχει κουπονι για αυτο τον κωδικο ... οποτε μηπως ηταν θεμα κωδικου ? εαν το εβαζα σκετο να το σκαναρι μου το εβγαζει σε πακετο με ενα ακομα και ελεγε scanned 1/2

αυτο ειναι το θεμα , ενω ειχα επιλεξει το κουπονι μου λεει σκαναρε εστω 1 πριν το check out το εβαζα και ελεγε δεν υπαρχει κουπονι για αυτο τον κωδικο ... οποτε μηπως ηταν θεμα κωδικου ? εαν το εβαζα σκετο να το σκαναρι μου το εβγαζει σε πακετο με ενα ακομα και ελεγε scanned 1/2

Καλησπερα σας.

Να σας ενημερώσω και εγω απο την εμπειρια μου με το pockee και το Lenor,δεν ειναι οτι δεν το δεχεται απλα γεμίζει δεδομένα το κινητό και απλα χρειαζετε καθαρισμος δεδομενων της εφαρμογης ΄ή απλά επανεγκατασταση της εφαρμογης.

παιδια εγω δεν τα καταφερα με το λενορ, πηγα στην ανω γλυφαδα στο καταστημα και νω σκαναρα το λενορ μου ελεγε δεν ειναι σωστος ο κωδικος οταν το διαλεγα απο την λιστα το λενορ να το περασω ... οταν εβαλα να σκαναρει το προιον να δω εαν εχει κουπονι μου το εβγαλε σε προσφορα μαζι με ταμπλετες λενορ εαν θυμαμε καλα οποτε δεν το πηρα .. ειχε κανεις το ιδιο θεμα ? πρωτη φορα εκανα χρηση του ποκιε και δεν το εχω ακομα ουτε ημουν τοσο ανετος να το παρω σπιτι και μετα να κανω δοκιμη , δοκιμασα εχει πανω απο 10 μπουκαλια αλλα δεν περναγε ουτε ενα !!!

υπήρχε κουπόνι για το λενορ μαζί με ταμπλέτες (-4,50€).

Οταν σκάναρα το μαλακτικό, το Pockee με εμφάνιζε δύο επιλογές, Μαλακτικο με ταμπλέτες(4,50€) ή μόνο μαλακτικο (1,00€).

Φυσικά επέλεγα το Μαλακτίκο μόνο του.

Εσένα δεν σου τις έβγαζε αυτές τις δύο επιλογές?

Μήπως επελεξες καταλάθος το μαλακτικό & ταμπλέτες και περίμενε το προγραμμα να του σκανάρεις και τις ταμπλέτες? (εξού και το 1/2 που σου έβγαζε)

• Like 1

Και μενα μου εκανε ακριβως το ιδιο.ειχα πατησει προσθηκη του κουπονιου και μπηκε στο καλαθι.οταν πηγα να κανω checkout μου ζητησε να σκαναρω το προιον,και οταν το εκανα μου ελεγε οτι δεν αντιστοιχει σε καποιο κουπονι.μετα,το διεγραψα και πηγα στην αρχικη οθονη της εφαρμογης και σκαναρα απο κει το προιον.εκει μου εβγαλε το κουπονι με το 1 ευρω κανονικα.

Το έχουμε ξαναπεί παιδιά, μην επιλέγετε το κουπόνι για να μπει στο καλάθι.

Πάντα να σκανάρετε το barcode από την αρχική οθόνη της εφαρμογής που φαίνονται όλα τα κουπόνια (μέσα στο market, ακόμη κι αν δεν έχετε σύνδεση internet εκείνη τη στιγμή). Μόνο έτσι είστε σίγουροι ότι αντιστοιχεί σε προϊόν που έχει έκπτωση...

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...