Tzimmys Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω καιρό να δω ελαιόλαδο ρε παιδιά! Δεν παίζει τίποτα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασε να τυπώσεις όποιο κουπόνι άλλο θες και το λέει στις οδηγίες προς το κατάστημα. Το διάβασα εδώ και τύπωσα και εγώ δοκιμαστικά ένα που δεν με ενδιέφερε για να το διαπιστώσω. Είναι αλήθεια... Άλλαξαν εντός του μήνα, ενώ στην αρχή του μήνα είχα τυπώσει και δεν είχαν αυτόν τον όρο. Ωχ, έχεις δίκιο. Προχθές αγόρασα δυο αφρόλουτρα Dove από τον ΑΒ (-50%) και έδωσα κουπόνια -€1,00 και τα δέχτηκε η δύσμοιρη ταμίας... Μάλλον δεν ενημερώθηκαν ακόμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanari Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ωχ, έχεις δίκιο. Προχθές αγόρασα δυο αφρόλουτρα Dove από τον ΑΒ (-50%) και έδωσα κουπόνια -€1,00 και τα δέχτηκε η δύσμοιρη ταμίας... Μάλλον δεν ενημερώθηκαν ακόμη. Αν δεν μπορείς να συνδυάσεις τα κουπόνια με άλλες εκπτώσεις ουσιαστικά το Livesmart πέθανε !! Τι να κανω πχ το κουπόνι 3 € για το σκιπ αν ισχύει μόνο όταν αυτό έχει 16 € ? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attanasio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν μπορείς να συνδυάσεις τα κουπόνια με άλλες εκπτώσεις ουσιαστικά το Livesmart πέθανε !! Τι να κανω πχ το κουπόνι 3 € για το σκιπ αν ισχύει μόνο όταν αυτό έχει 16 € ? Έχω την εντύπωση πως οι όποιες αλλαγές στους όρους του Livesmart αφορούν τις προσφορές των εταιρειών όπου έως τώρα ήταν λιγό θολό το τοπίο για τον αν ίσχυαν ταυτόχρονα και τα κουπόνια (προϊόντα με sticker, δεμένα πακέτα 1+1 κλπ) και όχι τις προσφορές 30-40-50% που κάνει η εκάστοτε αλυσίδα. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά θα δούμε στην πορεία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν μπορείς να συνδυάσεις τα κουπόνια με άλλες εκπτώσεις ουσιαστικά το Livesmart πέθανε !! Τι να κανω πχ το κουπόνι 3 € για το σκιπ αν ισχύει μόνο όταν αυτό έχει 16 € ? Να θυμίσω ότι την ΤΡ+ ΤΕ υπήρχε προβληματισμός αν ο ΑΒ δεχόταν το κουπόνι του Planet στην προσφορά με τους πόντους και το διπλασιασμό τους την ΤΕ και αποδείχτηκε ότι δέχτηκαν τα κουπόνια οι ταμίες, χωρίς προβληματισμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν κανω λάθος και την προηγούμενη εβδομάδα που έπαιξε διπλη προσφορά με χυμούς Όλυμπος, δεν τους ενδιέφερε γιατί τα χρήματα το μαγαζί θα τα έπαιρνε απο τον "Όλυμπο". Ανεξάρτητα αν στον καταναλωτή έβγαινε σχεδον τζάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trok-trok Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτησω το γιαουρτι Γαλπο του κιλου που βαζει το Lidl αρκετα συχνα γυρω στο 1,70e αξιζει τιποτα ή ειναι μαπα εντελως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω καιρό να δω ελαιόλαδο ρε παιδιά! Δεν παίζει τίποτα?Δεν έχει βγει εδώ και μήνες για τα λάδια. Εδώ σε αρκετά σούπερ μάρκετ δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα και ποικιλία, δεν ξέρω τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eyedentify Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτησω το γιαουρτι Γαλπο του κιλου που βαζει το Lidl αρκετα συχνα γυρω στο 1,70e αξιζει τιποτα ή ειναι μαπα εντελως; Προσοχή με την Γαλπο... (αν και δενα φορα το γιαουρτι που ρωτας) http://voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/38477-2015-09-17-12-53-36.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτησω το γιαουρτι Γαλπο του κιλου που βαζει το Lidl αρκετα συχνα γυρω στο 1,70e αξιζει τιποτα ή ειναι μαπα εντελως; Μια χαρά είναι φίλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 μια χαρα χαλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trok-trok Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 μια χαρα χαλια Απο αποψη ποιοτητας ή γευσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα..Μολις γυρισα απο Σκλαβενιτη οπου βρηκα τα Fitness Dark Chocolate 375γρ στα 1.85e τα Fitness με φρουτα 375γρ στα 1.85e και τα Fitness Νιφαδες Σιτου 375γρ στα 1.53e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 μια χαρα χαλια Γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει τρελλά, ανώτερο από άλλα επώνυμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω καιρό να δω ελαιόλαδο ρε παιδιά! Δεν παίζει τίποτα? Aπο οκτωβρη-νοεμβρη ολο και κατι θα παιξει σιγουρα Ωχ, έχεις δίκιο. Προχθές αγόρασα δυο αφρόλουτρα Dove από τον ΑΒ (-50%) και έδωσα κουπόνια -€1,00 και τα δέχτηκε η δύσμοιρη ταμίας... Μάλλον δεν ενημερώθηκαν ακόμη.. Και γω μια απο τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις