Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτύπησα κι εγώ 2 baby planet.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολιτική των καταστημάτων είναι να μην δέχονται ασπρόμαυρα κουπόνια. Εγώ είχα προνοήσει να βγάλω ένα screenshot από την ιστοσελίδα του planet που αναφέρει ότι μπορείς να τα εκτυπώσεις ακόμα και ασπρόμαυρα. Έτσι μόνο όταν τους το έδειξα το δέχτηκαν δειλά δειλά.

το screenshot:

9lXurUs.png

Επεξ/σία από matrixxx
θυμιζω, τις εικονες παντα σε σποιλερ στο παρον τοπικ με μια λεζαντα απο εξω.
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι πολιτική των κατ/των να μην δέχονται τα κουπόνια ασπρόμαυρα.

Τι την νοιάζει την ταμία ή τον διευθυντή αν είναι έγχρωμο ή ασπρόμαυρό?

Πολιτική των εταιρειών είναι εφόσον μόνο έτσι τους τα κάνουν δεκτά.

Εαν η ταμίας πάρει απο λάθος ασπρόμαυρο κουπόνι, απλά μετά το πληρώνει απ την τσέπη της έλλειμα.

Ε είναι πολύ κρίμα ....

Τώρα όσο αφορά το κουπόνι του planet .....δεν γνωρίζω.

• Moderators

Τώρα όσο αφορά το κουπόνι του planet .....δεν γνωρίζω.

Τι σημαινει δεν "γνωριζω"; Ακριβως απο πανω υπαρχει και η φωτογραφια (αν δεν εχει κανει καποιος ενα κλικ στις "συχνές ερωτήσεις" για να μαθει) απο το σαιτ της εταιριας του κουπονιου οπου δηλωνει ρητα οτι και ασπρομαυρο ειναι 100% αποδεκτο και μοναδικη προϋποθεση ειναι να φαινεται καθαρα το barcode (για να μπορει να σκαναριστει).

Μια χαρά περνάει το κουπόνι για το πλάνετ με τελική 0ε (201 πόντοι σε μένα κ όχι 205), δυστυχως η έτερη εξαιρετικη προσφορά δεν υπήρχε στο κατάστημα, μου είπαν ότι θα υπάρχει την επόμενη Τετάρτη-οπότε κ θα σας την μαρτυρήσω αν όντως την πετύχω :X , το ρυζάκι 4*125γρ με τελική 0,17 μια χαρά υπήρχε, το μπέικον είναι άθλιο κ φυσικά μετάνιωσα που το πήρα, όπως σωστά έγραψε ο ματριξ παρόμοια τιμή κιλού σε προσφορά παίζουν από άλλες ιδιωτικές ετικέτες με σαφώς καλύτερο προιόν (σε συσκευασμένο μου έρχεται στο μυαλό το "αγροικία" για παράδειγμα), οι δύο μικρές συσκευασίες ψωμί του τοστ ΑΒ για σήμερα επιστρέφουν 0,40 λεπτά με κουπόνι touchpoint ή πληρώνεις 0,50 χωρίς αυτό, τα petit beurre αλλατίνη βγαίνουν τελική 0,18 κ τα γεμιστά σοκολάτα στα 0,40, δυο σφουγγαράκια scotch brite sta 0,07 με κουπόνι touchpoint. Επίσης και η τσιπουρίτσα της προσφοράς με τελική/άτομο όσο το να παραγγείλεις σουβλάκια είναι αρκετά ενδιαφέρουσα μιας που είναι φρέσκιες-υδατοκαλλιέργειας βέβαια- ενώ τις καθαρίζουν κιόλας.

Σε ποιο κατάστημα ΑΒ πέρασε το κουπόνι για το Baby Planet;

Επίσης, αν θέλω να πάρω περισσότερα τεμάχια, πρέπει να έχω εκτυπώσει και περισσότερα κουπόνια;

Baby Planet είχε πολλά  στο ΑΒ στα Κάτω Πατήσια (Καλλάρη) και στη Λυκόβρυση. Οδοντόκρεμες όμως πουθενά,ούτε στο μεγάλο ΑΒ Περισσού ούτε στη Κυψέλη (Επτανήσου), ούτε στη Πατησίων (Καλουτά). Ένας υπάλληλος μου είπε μόνο στα μεγάλα ΑΒ υπάρχουν (Κηφισό, Ελληνικό), τρέχα γύρευε δηλαδή. Που να βρώ βρε παιδιά την άλλη Τετάρτη; Βοηθείστε...

Στο ΑΒ Γλυφάδας (Λαζαράκη) βρήκα τα 2 τελευταία Planet Baby, που με τα κουπόνια του Planet βγήκαν τσάμπα, και αρκετές Colgate Max One for Men σε ξεχωριστό stand και όχι μαζί με τις άλλες Max One και με τιμή 3,25/τεμ και όχι 4/τεμ, όπως γράφει στο φυλλάδιο, οι οποίες βγήκαν 0,25/τεμ

Στο Ελληνικό μέχρι πριν λίγο είχε καμιά 20αριά ακόμα. Τσίμπησα τρία, μαζί με τα κουπόνια μου βγήκαν απολύτως τσάμπα.

Τσίμπησα και τις τελευταίες οδοντόκρεμες, .25€/τεμάχιο, not bat at all. Τώρα τι λέει σαν οδοντόκρεμα δεν ξέρω, αυτές τις και καλά λευκαντικές δεν τις πολυσυμπαθώ γενικά, αλλά όταν παίρνεις τέσσερις (επώνυμες-ακριβές) με 1€, δε λες και πολλά.

Η ταμίας με κοίταζε κάπως απορημένη, αλλά νταξ. Την ταλαιπώρησα κι εγώ, έκανα πέντε συναλλαγές συνολικά.

Για όσους έχουν δει εκπομπές με extreme couponing στην Αμερική, όπου κάνουν ψώνια $1000 και πληρώνουν κάτι cents, απ' τη μία, ευτυχώς που εδώ ελάχιστοι ασχολούνται.

Φαντάσου να γνώριζε ο πολύς κόσμος τι προσφορές μπορείς να βρεις κατά καιρούς. Δε θα βρίσκαμε ούτε τα αναποδογυρισμένα καρτελάκια στα ράφια.

• Like 3

Γιατί να πάω σε άλλο ταμείο ή να ξαναστηθώ στην ουρά;

Στην πρώτη πέρασα το πρώτο απορρυπαντικό, μου βγάζει 2 6ευρες, της λέω κράτα τες για την επόμενη. Ακολούθως μέχρι και το τρίτο απορρυπαντικό. Συνέχισα με τις οδοντόκεμες που πλήρωσα με τις 6ευρες από το τρίτο απορρυπαντικό (+1€) και στο τέλος κάτι άλλα ψώνια που είχα κάνει, τα οποία πλήρωσα με τις 6ευρες από τις οδοντόκρεμες.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...