ekkli Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αμφιβάλλω για το ότι δεν είναι λάθη/απροσεξίες, ενδεικτικά σου αναφέρω οτι ειδικά από το εν λόγω σούπερ, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουμε τσιμπήσει τσάμπα ή ακόμη και με επιστροφή, απορρυπαντικά σε κάψουλες, σε πανίσχυρα υγρά, διάφορα μαλακτικά ανά καιρούς, είδη διατροφής, και μάλιστα πολλές φορές χωρίς συνδυασμό "εξωτερικών" προσφορών. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα λάθους θα μπορούσε να ήταν και η οδοντόκρεμα που αναφέρει το παραπάνω "προφίλ" . Η οποία "θα έρθει" την επόμενη εβδομάδα(?), ή πχ το ψωμί τοστ ΑΒ που με κουπόνι που βρίσκεις από τους ίδιους, οι δύο συσκευασίες επιστρέφουν 0,40. Μάλιστα αν δεν επρόκειτο περί λάθους, το πιθανότερο είναι να τα ξαναβλέπαμε σύντομα σε προσφορά μιας που ξεπουλούσαν (όπως πχ τα soupline που ανά δεύτερο φυλλάδιο συνήθως έβγαιναν σε προσφορά, αλλά μετά τον πανικό με τα fruity έχουμε καιρό να τα βρούμε δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν). Το ίδιο και με το skip... Προφανώς για το καλό μας, ελπίζω να πέφτω έξω και να έχεις εσύ δίκιο και γω είχα πάρει τσάμπα το σκιπ και τις κάψουλες και αυτό χρησιμοποιώ ακόμα, αλλά εκείνα ήταν συνδυασμός κουπονιών και πόντων ΑΒ. Αυτό που εννοώ, και δεν εξήγησα σωστά πιο πάνω, είναι ότι αμφιβάλλω για το αν το ΑΒ δεν ξέρει ότι θα μπει μέσα σε κάποια προϊόντα, απλά ποντάρει στην καταναλωτική πίστη μας, ότι δηλαδή θα πάρουμε και άλλα πράγματα από εκεί και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε να αγοράζουμε και ότι δεν θα είναι πολλοί οι καταναλωτές σαν εμένα που πήγα σήμερα και έδωσα ~40€ σε μετρητά και πήρα πίσω 6 επιταγές των 6€, αγοράζοντας μόνο προϊόντα που δίναν πόντους και κάνοντας δύο περάσματα από το ταμείο. Από τα δε κουπόνια, πληρώνεται από τις εκάστοτε εταιρίες που τα εκδίδουν. Για όλα τα lurpak και αυτά που δεν είναι σε σκαφάκια; δεν θυμάμαι, νομίζω για όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
history Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχε σε στοκ τις οδοντοκρεμες; Ναι, είχε μπόλικες...σκέφτομαι να ξαναπεράσω να στοκάρω... και γω είχα πάρει τσάμπα το σκιπ και τις κάψουλες και αυτό χρησιμοποιώ ακόμα, αλλά εκείνα ήταν συνδυασμός κουπονιών και πόντων ΑΒ. Αυτό που εννοώ, και δεν εξήγησα σωστά πιο πάνω, είναι ότι αμφιβάλλω για το αν το ΑΒ δεν ξέρει ότι θα μπει μέσα σε κάποια προϊόντα, απλά ποντάρει στην καταναλωτική πίστη μας, ότι δηλαδή θα πάρουμε και άλλα πράγματα από εκεί και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε να αγοράζουμε και ότι δεν θα είναι πολλοί οι καταναλωτές σαν εμένα που πήγα σήμερα και έδωσα ~40€ σε μετρητά και πήρα πίσω 6 επιταγές των 6€, αγοράζοντας μόνο προϊόντα που δίναν πόντους και κάνοντας δύο περάσματα από το ταμείο. Από τα δε κουπόνια, πληρώνεται από τις εκάστοτε εταιρίες που τα εκδίδουν. δεν θυμάμαι, νομίζω για όλα έχω την αίσθηση ότι είναι λίγοι αυτοί που μπαίνουν σε λογική συνδυασμών (εκπτώσεων, πόντων, touch point, διπλασιασμών), όπως -καλή ώρα-εμείς εδώ...οι περισσότεροι κινούνται στη λογική των προσφορών που διαφημίζονται στην τηλεόραση...και δεν μιλάω για τους πιο ηλικιωμένους -που εύλογα δεν μπορείς να απαιτείς να παρακολουθούν όλα αυτά- αλλά και σε πιο μικρές ηλικίες...για παράδειγμα, προχθές πριν από μενα στο ταμείο ήταν ζευγάρι γύρω στα 40 με ένα παιδάκι..είχαν φορτωμένο καρότσι...πλήρωσαν 150 μετρητοίς...από περιέργεια κοιτούσα τις αγορές τους...δεν μπορώ να πω ότι σχετίζονταν με προιοντα σε προσφορά... Και επειδή έχει γίνει συζήτηση για το διπλασιασμό πόντων κάθε Τετάρτη στον ΑΒ....να υπενθυμίσω ότι με κάρτα ΑΒ plus χρεωστική της Πειραιώς (15 ευρώ τον χρόνο το κόστος της) ισχύει ο διπλασιασμός των πόντων σε κάθε συναλλαγή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Για πεστε τιποτα με 10 (20) ποντους ρε παιδια να φτασω τους 200 να παρω την επιταγη, Μονο εγω δεν βλεπω ευκολα ποια προιοντα δινουν ποντους; Παιδιά έχει pepsi max ή την απλή ( 6Χ330 ), 2.24 ευρώ + 10 πόντους ( 20 με το διπλασιασμό ), οπότε βγαίνει 1.64 ευρώ. Και μπαγκέτα σίτου ( 2Χ100 γρ. ), 0.96 ευρώ + 10 πόντους ( 20 με το διπλασιασμό ), οπότε βγαίνει 0.36 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selbststandig Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 πηρα 5 απορυπαντικα planet εδωσα 60ε και τα κουπονια και τωρα εχω φτιαξει τραπουλα απο δωροεπιταγες!! 10 των 6ε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 να καθαριζαν και καλα τα planet στο δικο μας πλυντηριο τουλαχιστον εαν ειναι κανενας μαρκαδορος η φαγητο δεν φευγει ευκολα με τα planet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 πηρα 5 απορυπαντικα planet εδωσα 60ε και τα κουπονια και τωρα εχω φτιαξει τραπουλα απο δωροεπιταγες!! 10 των 6ε!!! Λυπαμαι που θα στο πω(αν και την πατησα κ εγω ετσι με μια σουπερ προσφορα που ειχε το χειμωνα περυσι και ετσι εβγαλα καρτα), αλλα δεν ηταν αναγκη να πληρωσεις 60 ευρω. Αν ειχες υπομονη να το σπασεις σε περισσοτερς συναλλαγες θα μπορουσες να πληρωνεις καθε επομενο πλανετ με τις δωροεπιταγες του προηγουμενου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Λυπαμαι που θα στο πω(αν και την πατησα κ εγω ετσι με μια σουπερ προσφορα που ειχε το χειμωνα περυσι και ετσι εβγαλα καρτα), αλλα δεν ηταν αναγκη να πληρωσεις 60 ευρω. Αν ειχες υπομονη να το σπασεις σε περισσοτερς συναλλαγες θα μπορουσες να πληρωνεις καθε επομενο πλανετ με τις δωροεπιταγες του προηγουμενου.... το ιδιο πραγμα ειναι γιατι στην ουσια ειναι μετρητα οι επιταγες.αν δηλαδη καποιος ψωνιζει απο το αβ συχνα ,ειναι το ιδιο ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 το ιδιο πραγμα ειναι γιατι στην ουσια ειναι μετρητα οι επιταγες.αν δηλαδη καποιος ψωνιζει απο το αβ συχνα ,ειναι το ιδιο ακριβωςΕγω ψωνιζω ψιλοευκαιριακα γιατι δεν ειναι διπλα μου, οποτε οταν το συνειδητοποιησα ψιλονευριασα που δεν εκανα τον κοπο να ρωτησω εξ αρχης. Επισης δεν ξερω για αλλους, αλλα οσον αφορα εμενα εχω παρατηρησει μια ασυνειδητη ταση να θελω να τις ξεφορτωνομαι το γρηγοροτερο δυνατον(επειδη δεν εχουν την αισθηση του πραγματικου χρηματος) και επειδη μετα μπαινεις στο τρυπακι να ψαξεις για αλλα πραγματα που πρεπει να αγορασεις, καμια φορα παρασερνεσαι κ παιρνεις διαφορα αλλα που δεν ειχες στο μυαλο σου. Για αυτο προτιμω να σπαω τις συναλλαγες μου κ να ψωνιζω κυριως αυτα που θα αγοραζα σιγουρα.Επισης παιδια προσοχη. Συνηθως ειναι μεχρι 5 τεμαχια ανα συναλλαγη αυτες οι προσφορες. Το ποσα ειναι το γραφει κατω κατω στο ποστερ που κρεμανε στο τζαμι του καταστηματος.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ψωνιζω ψιλοευκαιριακα γιατι δεν ειναι διπλα μου, οποτε οταν το συνειδητοποιησα ψιλονευριασα που δεν εκανα τον κοπο να ρωτησω εξ αρχης. Επισης δεν ξερω για αλλους, αλλα οσον αφορα εμενα εχω παρατηρησει μια ασυνειδητη ταση να θελω να τις ξεφορτωνομαι το γρηγοροτερο δυνατον(επειδη δεν εχουν την αισθηση του πραγματικου χρηματος) και επειδη μετα μπαινεις στο τρυπακι να ψαξεις για αλλα πραγματα που πρεπει να αγορασεις, καμια φορα παρασερνεσαι κ παιρνεις διαφορα αλλα που δεν ειχες στο μυαλο σου. Για αυτο προτιμω να σπαω τις συναλλαγες μου κ να ψωνιζω κυριως αυτα που θα αγοραζα σιγουρα. αυτο εχει σιγουρα μια βαση.αρκει παντα να αγοραζεις με βαση αυτα που χρειαζεσαι-θελεις βεβαια ουτε οι καρτες (χρεωστικες-πιστωτικες) εχουν την αισθηση πραγματικου χρηματος αλλα ειναι χρημα και μαλιστα πιο μετρητο και απο το μετρητο επισης με τις 10 επιταγες απο σημερα μπορει καποιος να ξαναπαει την αλλη τεταρτη και να κανει τα ψωνια της βδομαδας παλι ,κερδιζοντας ποντους κτλ οδοντοκρεμες σαμπουαν απορυπαντικα ,δεν χαλανε και ειναι ακριβα οποτε αξιζει να παιρνει καποιος με τετοιες κομπινες και να μενουν στο ντουλαπι γιατι χρησιμοποιεις σταθερα συγκεκριμενη ποσοτητα απο την αλλη αν επειδη ειναι προσφορα οι σοκολατες και τα αναψυκτικα και τα παιρνουμε ολοι με τη σεσουλα και παθουμε διαβητη δεν ειναι και πολυ εξυπνο ,αφου οι περισοτεροι αν δεν ειχαμε σοκολατες σπιτι δεν θα τις τρωγαμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor1999 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ηθελα να ρωτησω αν στα προιοντα που δεν γραφει πληροφοριες οπως πχ στα αλλατινη μπισκοτα σε καθε πακετο δινουν ξεχωριστα ποντους ή με κάθε απόδειξη περνάει πόντους μόνο σε ένα πακέτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
history Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ξαναπέρασα από το ίδιο Αβ, για να στοκάρω οδοντόκρεμες, αλλά λόγω έλλειψης είχαν βγάλει τα ταμπελακια των προσφορών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πού μπορούμε να δούμε πόσους πόντους δίνει κάθε προιόν στον ΑΒ;Απορία το έχω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 πηρα 5 απορυπαντικα planet εδωσα 60ε και τα κουπονια και τωρα εχω φτιαξει τραπουλα απο δωροεπιταγες!! 10 των 6ε!!! Πηγα και γω αλλά δεν ειχε. Περασε κανονικα το κουπονι; Πού μπορούμε να δούμε πόσους πόντους δίνει κάθε προιόν στον ΑΒ; Απορία το έχω... Στα φυλλαδια ή στο καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ πήγα σε δύο ΑΒ και τα baby planet άφαντα!! Έψαξα και προσφορές για οδοντόκρεμες και δεν έλεγε τίποτα. Αποχώρησα με ένα χυμό και κάτι σφουγγαράκια που είχε κουπόνια από touch.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Και επειδή έχει γίνει συζήτηση για το διπλασιασμό πόντων κάθε Τετάρτη στον ΑΒ....να υπενθυμίσω ότι με κάρτα ΑΒ plus χρεωστική της Πειραιώς (15 ευρώ τον χρόνο το κόστος της) ισχύει ο διπλασιασμός των πόντων σε κάθε συναλλαγή...Πρώτα από όλα ευχαριστούμε για την υπενθύμιση.Για εξήγησε λιγο καλύτερα γιατί αποκτά ενδιαφέρον, δηλαδή καθε μέρα ειναι Τετάρτη? Τι θα συνέβαινε σημερα αν αγόραζες planet με την κάρτα αυτή και τι αύριο? Να πω ότι αγόρασα και εγω planet αλλά colgate στα Χανιά δεν βρηκα. Συγκεκριμένα δεν υπήρχε ούτε ταμπελακι αρα πιθανόν δεν μπορεί να παραγγείλει και το κατάστημα απόθεμα. Ένας ακόμα λόγος που φαίνεται οτι ειναι προσφορά φάντασμα τουλάχιστον εδώ ειναι οτι ενω είχε μπει ειδικό σταντ colgate δεν υπήρχε ούτε εκεί ενω ειναι καινούργιο προϊόν. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2015 από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις