Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια χαρά περνάει το κουπόνι για το πλάνετ με τελική 0ε (201 πόντοι σε μένα κ όχι 205), δυστυχως η έτερη εξαιρετικη προσφορά δεν υπήρχε στο κατάστημα, μου είπαν ότι θα υπάρχει την επόμενη Τετάρτη-οπότε κ θα σας την μαρτυρήσω αν όντως την πετύχω :X , το ρυζάκι 4*125γρ με τελική 0,17 μια χαρά υπήρχε, το μπέικον είναι άθλιο κ φυσικά μετάνιωσα που το πήρα, όπως σωστά έγραψε ο ματριξ παρόμοια τιμή κιλού σε προσφορά παίζουν από άλλες ιδιωτικές ετικέτες με σαφώς καλύτερο προιόν (σε συσκευασμένο μου έρχεται στο μυαλό το "αγροικία" για παράδειγμα), οι δύο μικρές συσκευασίες ψωμί του τοστ ΑΒ για σήμερα επιστρέφουν 0,40 λεπτά με κουπόνι touchpoint ή πληρώνεις 0,50 χωρίς αυτό, τα petit beurre αλλατίνη βγαίνουν τελική 0,18 κ τα γεμιστά σοκολάτα στα 0,40, δυο σφουγγαράκια scotch brite sta 0,07 με κουπόνι touchpoint. Επίσης και η τσιπουρίτσα της προσφοράς με τελική/άτομο όσο το να παραγγείλεις σουβλάκια είναι αρκετά ενδιαφέρουσα μιας που είναι φρέσκιες-υδατοκαλλιέργειας βέβαια- ενώ τις καθαρίζουν κιόλας.

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου, να πω πως γνώμη μου είναι, ότι τις εξώφθαλμες προσφορές-λάθη του φυλλαδίου θα ήταν καλύτερα να τις δημοσιοποιούμε/σχολιάζουμε "άμα τη εμφανίσει τους" και όχι προκαταβολικά ξερωγω μια βδομάδα πριν, προκειμένου να προλάβουμε τη διόρθωσή τους από πλευράς εταιρείας...  :devil: 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά περνάει το κουπόνι για το πλάνετ με τελική 0ε (201 πόντοι σε μένα κ όχι 205), δυστυχως η έτερη εξαιρετικη προσφορά δεν υπήρχε στο κατάστημα, μου είπαν ότι θα υπάρχει την επόμενη Τετάρτη-οπότε κ θα σας την μαρτυρήσω αν όντως την πετύχω :X , το ρυζάκι 4*125γρ με τελική 0,17 μια χαρά υπήρχε, το μπέικον είναι άθλιο κ φυσικά μετάνιωσα που το πήρα, όπως σωστά έγραψε ο ματριξ παρόμοια τιμή κιλού σε προσφορά παίζουν από άλλες ιδιωτικές ετικέτες με σαφώς καλύτερο προιόν (σε συσκευασμένο μου έρχεται στο μυαλό το "αγροικία" για παράδειγμα), οι δύο μικρές συσκευασίες ψωμί του τοστ ΑΒ για σήμερα επιστρέφουν 0,40 λεπτά με κουπόνι touchpoint ή πληρώνεις 0,50 χωρίς αυτό, τα petit beurre αλλατίνη βγαίνουν τελική 0,18 κ τα γεμιστά σοκολάτα στα 0,40, δυο σφουγγαράκια scotch brite sta 0,07 με κουπόνι touchpoint. Επίσης και η τσιπουρίτσα της προσφοράς με τελική/άτομο όσο το να παραγγείλεις σουβλάκια είναι αρκετά ενδιαφέρουσα μιας που είναι φρέσκιες-υδατοκαλλιέργειας βέβαια- ενώ τις καθαρίζουν κιόλας.

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου, να πω πως γνώμη μου είναι, ότι τις εξώφθαλμες προσφορές-λάθη του φυλλαδίου θα ήταν καλύτερα να τις δημοσιοποιούμε/σχολιάζουμε "άμα τη εμφανίσει τους" και όχι προκαταβολικά ξερωγω μια βδομάδα πριν, προκειμένου να προλάβουμε τη διόρθωσή τους από πλευράς εταιρείας...  :devil:

πραγματικά, δε νομίζω ότι εταιρίες επιπέδου ΑΒ κάνουν «λάθη».

Λάθη ή χακεριές από μέρους μας γίνονται μόνο όταν συνδυάζουμε διαφορετικές προσφορές, πχ επιθυμίες ή πόκη με προσφορά σούπερ μάρκετ.

Αλλά αυτές οι προσφορές που γίνονται μόνο από τα σούπερ μάρκετ δεν υπάρχει περίπτωση να εμπεριέχουν «λάθη».

Επειδή στο site δεν αναφέρεται το baby, ποιο είναι και τι χωρητικότητα έχει η συσκευασία;

από αυτά που φαίνονται εδώ

http://www.mybabyplanet.com.gr/gr/products/

το δεύτερο υγρό.

60 40 μεζούρες.

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου, να πω πως γνώμη μου είναι, ότι τις εξώφθαλμες προσφορές-λάθη του φυλλαδίου θα ήταν καλύτερα να τις δημοσιοποιούμε/σχολιάζουμε "άμα τη εμφανίσει τους" και όχι προκαταβολικά ξερωγω μια βδομάδα πριν, προκειμένου να προλάβουμε τη διόρθωσή τους από πλευράς εταιρείας... :devil:

Έτσι για να στην σπάσω, colgate max white expert white 2 τεμαχια τις Τεταρτες με τον διπλασιασμο βγαινει τζαμπα. Οποιος βρει απόθεμα ας ενημερώσει γιατί δεν υπάρχει ουτε για δειγμα στο δικο μου αβ

πραγματικά, δε νομίζω ότι εταιρίες επιπέδου ΑΒ κάνουν «λάθη».

Λάθη ή χακεριές από μέρους μας γίνονται μόνο όταν συνδυάζουμε διαφορετικές προσφορές, πχ επιθυμίες ή πόκη με προσφορά σούπερ μάρκετ.

Αλλά αυτές οι προσφορές που γίνονται μόνο από τα σούπερ μάρκετ δεν υπάρχει περίπτωση να εμπεριέχουν «λάθη».

από αυτά που φαίνονται εδώ

http://www.mybabyplanet.com.gr/gr/products/

το δεύτερο υγρό.

60 40 μεζούρες.

Αμφιβάλλω για το ότι δεν είναι λάθη/απροσεξίες, ενδεικτικά σου αναφέρω οτι ειδικά από το εν λόγω σούπερ, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουμε τσιμπήσει τσάμπα ή ακόμη και με επιστροφή, απορρυπαντικά σε κάψουλες, σε πανίσχυρα υγρά, διάφορα μαλακτικά ανά καιρούς, είδη διατροφής, και μάλιστα πολλές φορές χωρίς συνδυασμό "εξωτερικών" προσφορών. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα λάθους θα μπορούσε να ήταν και η οδοντόκρεμα που αναφέρει το παραπάνω "προφίλ" :-D . Η οποία "θα έρθει" την επόμενη εβδομάδα(?), ή πχ το ψωμί τοστ ΑΒ που με κουπόνι που βρίσκεις από τους ίδιους, οι δύο συσκευασίες επιστρέφουν 0,40.

Μάλιστα αν δεν επρόκειτο περί λάθους, το πιθανότερο είναι να τα ξαναβλέπαμε σύντομα σε προσφορά μιας που ξεπουλούσαν (όπως πχ τα soupline που ανά δεύτερο φυλλάδιο συνήθως έβγαιναν σε προσφορά, αλλά μετά τον πανικό με τα fruity έχουμε καιρό να τα βρούμε δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν). Το ίδιο και με το skip... Προφανώς για το καλό μας, ελπίζω να πέφτω έξω και να έχεις εσύ δίκιο :)

Έτσι για να στην σπάσω, colgate max white expert white 2 τεμαχια τις Τεταρτες με τον διπλασιασμο βγαινει τζαμπα. Οποιος βρει απόθεμα ας ενημερώσει γιατί δεν υπάρχει ουτε για δειγμα στο δικο μου αβ

απααααα μου έκανες τα μούτρα κιμά τώρα :-D, btw δεν τα υπολόγισες καλά, δεν βγαίνει απλώς τσάμπα, αλλά σου επιστρέφουν κιόλας κάποια λεπτά, αρκεί βέβαια να τις βρεις κάπου...

• Like 1

Μόλις γύρισα από ΑΒ, αρκετά ψώνια, όλα με το διπλασιασμό πόντων.

Να πω μόνο, ότι το απορρυπαντικό Planet, με το οποίο ξεκίνησα, δίνει 205 πόντους και με τον διπλασιασμό 410.

Δείτε αν μπαίνει και κουπόνι και θα βγάζουμε 60 σεντς (σε πόντους κάρτας βέβαια) με κάθε αγορά.

έντιτινκ: το lurpak το πέτυχα και με 10% έκτπωση -> τιμή τεμαχίου 2,56€

-> τα δύο 5,12€ και 80 πόντοι στην κάρτα ή 2,4€ -> 2,72€ τα δύο -> 1,36€ τιμή τεμαχίου.

Για όλα τα lurpak και αυτά που δεν είναι σε σκαφάκια;

Μια πιθανόν "χαζή" ερώτηση (γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ).

Αν πχ φτάσεις τους 600 πόντους σε μία συναλλαγή,θα πάρεις άμεσα τρεις επιταγές των 6 ευρώ;

Για πεστε τιποτα με 10 (20) ποντους ρε παιδια να φτασω τους 200 να παρω την επιταγη,

Μονο εγω δεν βλεπω ευκολα ποια προιοντα δινουν ποντους;

Αλλατινη μπισκότα, πτιμπερ και γεμιστά
  • Like 1

Μια πιθανόν "χαζή" ερώτηση (γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ).

Αν πχ φτάσεις τους 600 πόντους σε μία συναλλαγή,θα πάρεις άμεσα τρεις επιταγές των 6 ευρώ;

Τις παίρνεις άμεσα...για παράδειγμα σήμερα είχα 700 πόντους κερδισμένους και μου έδωσαν άμεσα 3 δωροεπιταγές...

όσο για άλλες συμφέρουσες προσφορές...με δύο τεμάχια οδοντόκρεμες colgate max one men κερδίζεις 100 πόντους...για σήμερα λόγω διπλασιασμού κερδίζεις 200 πόντους...επομένως, αρχική τιμή 3,25*2=6,50 - 6 ευρώ δωροεπιταγή...έρχεται 0,25 η οδοντόκρεμα...

• Like 1

Πείτε μου αν κατάλαβα καλά:

Η δωροεπιταγή βγαίνει επιτόπου και αφαιρείται από τα υπόλοιπα προϊόντα στην ίδια απόδειξη; Ή πρέπει να τα χτυπήσω σε άλλη απόδειξη;

Η δωροεπιταγή βγαίνει επιτόπου και αφαιρείται από τα υπόλοιπα προϊόντα στην ίδια απόδειξη; Ή πρέπει να τα χτυπήσω σε άλλη απόδειξη;

την παίρνεις αφού πληρώσεις τη συναλλαγή...άρα, την χρησιμοποιείς στην επόμενη συναλλαγή σου...

Τις παίρνεις άμεσα...για παράδειγμα σήμερα είχα 700 πόντους κερδισμένους και μου έδωσαν άμεσα 3 δωροεπιταγές...

όσο για άλλες συμφέρουσες προσφορές...με δύο τεμάχια οδοντόκρεμες colgate max one men κερδίζεις 100 πόντους...για σήμερα λόγω διπλασιασμού κερδίζεις 200 πόντους...επομένως, αρχική τιμή 3,25*2=6,50 - 6 ευρώ δωροεπιταγή...έρχεται 0,25 η οδοντόκρεμα...

Ειχε σε στοκ τις οδοντοκρεμες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...