Questioner Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Offtopic αλλά ίσως βοηθήσει όταν δεν είσαι σίγουρος. Όπως έχω αναφέρει και στο σχετικό Site: topic , μπορείς να βεβαιωθείς αν για ένα προϊόν ισχύει το κουπόνι στο Pockee σκανάροντας το barcode επιτόπου στο κατάστημα, ακόμη και αν δεν έχεις σύνδεση internet τη δεδομένη στιγμή. Εγώ ποτέ δεν "διαλέγω" το κουπόνι που θα μπει στο καλάθι, πάντα το αφήνω να γίνεται αυτόματα σκανάροντας το προϊόν. Ακριβώς αυτό κάνω και εγώ. Έχω τσεκάρει τα προϊόντα που έχω να ψωνίσω και τα σκανάρω εκεί απευθείας. Το άβολο της υπόθεσης είναι που σε κοιτούν σαν εξωγήινο. Τις προάλλες με είδε μια κυρία να το κάνω αυτό και με ρώτησε "που έχουμε τις μαργαρίνες". Σαφώς και την βοήθησα γιατί ήξερα! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 makro προσφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Έκπτωση 25% σε όλα τα αθλητικά ανεξαιρέτως μάρκας ή προηγούμενης έκπτωσης από το myshoe.gr βάζοντας τον κωδικό:SEPT25 [Επίσης σημαντικό: έχει δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες.] Ισχύει μέχρι το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Έκπτωση 25% σε όλα τα αθλητικά ανεξαιρέτως μάρκας ή προηγούμενης έκπτωσης από το myshoe.gr βάζοντας τον κωδικό:SEPT25 [Επίσης σημαντικό: έχει δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες.] Ισχύει μέχρι το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου Ειναι τοσο γελοιωδως τσιμπημενες οι αρχικες του τιμες που μονο μια εκπτωση της ταξης του 60% και ανω μπορει να συνιστα προσφορα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ακριβώς αυτό κάνω και εγώ. Έχω τσεκάρει τα προϊόντα που έχω να ψωνίσω και τα σκανάρω εκεί απευθείας. Το άβολο της υπόθεσης είναι που σε κοιτούν σαν εξωγήινο. Τις προάλλες με είδε μια κυρία να το κάνω αυτό και με ρώτησε "που έχουμε τις μαργαρίνες". Σαφώς και την βοήθησα γιατί ήξερα! Βγάζω selfy πες της 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
surf80 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Α-Β βασιλοπούλας εχει το υγρό απορρυπαντικό για παιδια baby planet 200 πόντους.αυριο ημέρα Τετάρτη με το διπλασιασμό εχει 400 πόντους. Εχει αρχική 15,20 -12(επιταγές) =3,20 Το θέμα μου ειναι οτι όταν αγοράσω το πρώτο υγρό οι πόντοι πιστώνονται επιτόπου ώστε να πάρω το δεύτερο ,το τρίτο,το τέταρτο με 3,20 και τις 2 επιταγές , η πιστώνονται αργότερα??? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 εκτός απροόπτου, άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να υπάρχουν και κουπόνια planet, oπότε η τιμή θα πέφτει ακόμα πιο πολύ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να υπάρχουν και κουπόνια planet, oπότε η τιμή θα πέφτει ακόμα πιο πολύ... Στα κουπόνια πάνω γράφει ότι δεν συνδυάζεται με άλλη προωθητική ενέργεια. Για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να υπάρχουν και κουπόνια planet, oπότε η τιμή θα πέφτει ακόμα πιο πολύ... Υπάρχει κουπόνι -3,20€ για το planet baby. Κάτι που σημαίνει ότι βγαίνει δωρεάν. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα του planet γράφει: Μπορούν τα κουπόνια να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά με κάποια άλλη έκπτωση; - Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά που ισχύει στο super market της στιγμή της αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 και που ειναι το κουπονι ρε παιδιά το καλύτερο δεν λέτε. edit: http://www.myplanetcoupon.gr/prosfores/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 στο site της planet http://www.myplanet.com.gr/ δες και στην πρωτη σελιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Oι πόντοι στην κάρτα, δεν θεωρώ ότι αφορούν έκπτωση ή προσφορά... προφανώς ούτε και ο διπλασιασμός τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 το εκανε καποιος; ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις γύρισα από ΑΒ, αρκετά ψώνια, όλα με το διπλασιασμό πόντων. Να πω μόνο, ότι το απορρυπαντικό Planet, με το οποίο ξεκίνησα, δίνει 205 πόντους και με τον διπλασιασμό 410. Δείτε αν μπαίνει και κουπόνι και θα βγάζουμε 60 σεντς (σε πόντους κάρτας βέβαια) με κάθε αγορά. έντιτινκ: το lurpak το πέτυχα και με 10% έκτπωση -> τιμή τεμαχίου 2,56€ -> τα δύο 5,12€ και 80 πόντοι στην κάρτα ή 2,4€ -> 2,72€ τα δύο -> 1,36€ τιμή τεμαχίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις