Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειστε λιγο οφτοπικ kamousis+dimos.  Για κουβέντες σχετικες με κουπόνια χωρις να αφορουν προσφορα (αποριες, παρατηρήσεις κλπ), υπαρχει ειδικο τοπικ στην ενοτητα του ιντερνετ.

Να εστιασουμε σε προσφορες παρακαλω; :)

Χαίρεται. Είμαι από τους χρήστες του φόρουμ που σχεδόν όλα μου τα πόστ εστιάζουν σε προσφορές. Μόνο όταν

συμβεί κάτι απρόοπτο θα γράψω οφ-τόπικ, και το θέμα των κουπονιών είναι άμεσα συνδεδεμένο πιστεύω με τις προσφορές.

Συγνώμη αν θεωρείτε ότι είμαστε όφ-τόπικ, δεν έγινε επίτηδες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαίρεται. Σήμερα θα εστιάσουμε στις προσφορές.

Κυκλοφόρησε το νέο φυλλάδιο του ΑΒ Βασιλόπουλος και του πουλιού το γάλα, σήμερα.

Όσοι συμφορουμίτες λοιπόν θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις προσφορές

του ΑΒ, τότε ας περιμένουν μέχρι την Τετάρτη. Γιατί; Μα είναι γνωστό, ότι τις Τετάρτες

διπλασιάζονται οι πόντοι. Έχουμε λοιπόν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ τις παρακατω τιμες:

1) Κρέμα Γάλακτος Άρλα 200ml (2+1 δώρο) = 2,36 € μείον 30 πόντοι Χ 2 = 0,56 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ(Τζάμπα !!!!)

2) Λουκάνικα Φρανκφούρτης ΑΒ 380γρ. = 2,58 € μείον 25 πόντοι Χ 2= 1,08 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ!!! (εξαιρετική )

3) Μπέικον καπνιστό ΑΒ 130 γρ. = 1,55 € μείον 15 πόντοι Χ 2= 0,65 ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ (Τζάμπα )

4) Μπαγκέτα Σίτου 2 Χ 100 γρ. = 0,96 € μείον 10 πόντοι Χ 2 = 0,36 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ (Τζάμπα)

5) Κριτσίνια με ηλιόσπορους ΑΒ 250γρ. = 2,25 € μείον 40 πόντοι Χ 2 αν πάρεις 2 τεμάχια = 2,10 € τελική τιμή τα δύο κριτσίνια

Αυτές τις προσφορές ξεχώρισα από το νέο φυλλάδιο του ΑΒ. Προσοχή, ψωνίζουμε αυστηρά μόνο ημέρα Τετάρτη για διπλασιασμό των πόντων (10 πόντοι = 0,30 €)

Και να προσθέσω την έκδοση εξαευρης επιταγής επιτόπου, αφού με τις συγκεκριμένες προσφορές και τον διπλασιασμό των πόντων λόγω Τετάρτης μαζεύονται 200+ πόντοι.

Τέλεια...

• Like 1

Χαίρεται. Σήμερα θα εστιάσουμε στις προσφορές.

Κυκλοφόρησε το νέο φυλλάδιο του ΑΒ Βασιλόπουλος και του πουλιού το γάλα, σήμερα.

Όσοι συμφορουμίτες λοιπόν θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις προσφορές

του ΑΒ, τότε ας περιμένουν μέχρι την Τετάρτη. Γιατί; Μα είναι γνωστό, ότι τις Τετάρτες 

διπλασιάζονται οι πόντοι. Έχουμε λοιπόν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ τις παρακατω τιμες:

1) Κρέμα Γάλακτος Άρλα 200ml (2+1 δώρο) = 2,36 € μείον 30 πόντοι Χ 2 =  0,56 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ(Τζάμπα !!!!)

2) Λουκάνικα Φρανκφούρτης ΑΒ 380γρ. = 2,58 € μείον 25 πόντοι Χ 2= 1,08 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ!!! (εξαιρετική )

3) Μπέικον καπνιστό ΑΒ 130 γρ. = 1,55 € μείον 15 πόντοι Χ 2= 0,65 ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ (Τζάμπα )

4) Μπαγκέτα Σίτου 2 Χ 100 γρ. = 0,96 € μείον 10 πόντοι Χ 2 = 0,36 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ (Τζάμπα)

5) Κριτσίνια με ηλιόσπορους ΑΒ 250γρ.  = 2,25 € μείον 40 πόντοι Χ 2 αν πάρεις 2 τεμάχια = 2,10 € τελική τιμή τα δύο κριτσίνια 

Αυτές τις προσφορές ξεχώρισα από το νέο φυλλάδιο του ΑΒ. Προσοχή, ψωνίζουμε αυστηρά μόνο ημέρα Τετάρτη για διπλασιασμό των πόντων (10 πόντοι = 0,30 €)

Σου ξέφυγε η καλύτερη (μακράν) αλλά επειδή είναι νωρίς ακόμη :X , προτείνω πρώτα να την επιβεβαιώσουμε Τετάρτη πρωί κ μετά τη σφυράμε κ δω, για ευνόητους -ελπίζω- λόγους :P

• Like 1

Βασιλόπουλος 11 και 12 Σεπτεβρίου

8828119744542.png

8828119941150.png

8828120137758.png

8828120334366.png

8828133638174.png

Kάποτε είχε την Τετάρτη ως μέρα ψαριού, που έκανε τις εκπτώσεις του, τώρα με τον διπλασιασμό πόντων το άλλαξε κι αυτό;

Kάποτε είχε την Τετάρτη ως μέρα ψαριού, που έκανε τις εκπτώσεις του, τώρα με τον διπλασιασμό πόντων το άλλαξε κι αυτό;

Δεν ξέρω για τις Τετάρτες και τα ψάρια. Πάντως ο διπλασιασμός των πόντων τελειώνει κάπου ή αρχές ή μέση Νοεμβρίου αν δεν απατώμαι(στους όρους στην ιστοσελίδα το είχα δει)

Θεωρώ μεγάλη κοροϊδία να υπάρχει σε φυλλάδιο "προσφορά" ένα προϊόν και το προϊόν όχι μόνο να μην υπάρχει σε απόθεμα αλλά να έχει καταργηθεί σαν κωδικός.Μιλώ για το προϊόν Vikos Cola από το Mymarket που το έχει σε προσφορά, και αφού 3 μέρες δεν το έβρισκα πήγα και ρώτησα και μου είπαν δεν υπάρχει ούτε σαν κωδικός, το φυλλάδιο ισχύει μέχρι 15 του μήνα και σήμερα είναι 11

• Like 1

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, ο ΑΒ έχει το ψωμί κριςκρις τοστιμο 0,80€ το μικρο και 1,40€ το μεγαλο. Δεν ξέρω μέχρι ποτε αλλά μου φαίνεται οτι κάτι είδα στο νεο φυλλαδιο

Θεωρώ μεγάλη κοροϊδία να υπάρχει σε φυλλάδιο "προσφορά" ένα προϊόν και το προϊόν όχι μόνο να μην υπάρχει σε απόθεμα αλλά να έχει καταργηθεί σαν κωδικός.Μιλώ για το προϊόν Vikos Cola από το Mymarket που το έχει σε προσφορά, και αφού 3 μέρες δεν το έβρισκα πήγα και ρώτησα και μου είπαν δεν υπάρχει ούτε σαν κωδικός, το φυλλάδιο ισχύει μέχρι 15 του μήνα και σήμερα είναι 11

γειά σου.Τον Ιούνιο που μας πέρασε είχα πάθει το ίδιο στο Μπαζάρ.

Είχε 50% προσφορά φυλλαδίου την Green-Cola του 1,5 lt.

Πήγα την 1η μέρα της προσφοράς, πήρα 8 μπουκάλια, κι έκτοτε,

μέχρι να λήξει η προσφορά του φυλλαδίου (περίπου 20 μέρες) 

δεν ξαναέφεραν στο κατάστημα την Green-Cola του 1,5 lt.

Επικαλούνται έλλειψη και καθαρίζουν, το γράφει στο φυλλάδιο με μικρά γράμματα,

είναι σου λέει μέχρι εξάντλησης του αποθέματος.

καλή συνέχεια

• Like 1

Ηλία,έχει πάντα 1+1 κάποια κρασιά στα μεγάλα καταστήματα Σκλαβενίτη...χθες ας πούμε είδα σίγουρα 1+1 στο κατάστημα του Κερατσινίου αλλά δε δίνω σημασία επειδή δεν πίνω αλκοόλ.Μάλιστα τα συγκεκριμένα ήταν στην κάτω άκρη του μαγαζιού σε ξεχωριστό stand αλλά λογικά θα υπήρχαν και στα ράφια με τα υπόλοιπα κρασιά τα οποία βρίσκονται αμέσως μόλις μπαίνεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...