DRIFT_KING Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά ισχύει ακόμα το 48 ευρώ γιατί βλέπω στο σαιτ πήγε 69. http://yava.gr/offers/purchase/annual/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά ισχύει ακόμα το 48 ευρώ γιατί βλέπω στο σαιτ πήγε 69. http://yava.gr/offers/purchase/annual/ Scrollαρε λιγο πιο κάτω τη σελίδα και θα λάβεις μόνος σου την απάντηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί τόση γκρίνια ρε παιδιά; Εγώ ήθελα να πάω σε άλλο γνωστό στους Αμπελόκηπους, δεν έβγαινα οικονομικά και τελικά γράφτηκα στα Yava να δω τι θα φέρει ως αποτέλεσμα, on-line δεν δούλευε το βράδυ, είχαν πέσει όλοι πάνω του, ξύπνησα το πρωί, έκανα ένα τσεκ, έβαλα την κάρτα (μαστερ εθνικής) και τα πήρε ολα κανονικά, στα 69 μεν αλλά θαρρώ και πάλι προσφορά είναι, χωρίς να ταλαιπωρούμαι. Φαντάζομαι θα έχει πολύ κόσμο πάντα, σε όποιο κι αν πας, αλλά μην τρελαθούμε και δέκα-είκοσι φορές το χρόνο να πας τα έβγαλε τα λεφτά του. Το πιο αστείο είναι ότι έχουμε συνυφασμένη την ελληνική επιχειρηματικότητα τόσο πολύ με τη λαμογιά που αμέσως περιμένουμε να μας κλέψουν, αφήστε να δούμε. Ακόμα και να μη βαρέσει κανόνι, κάτι που έχει συμβεί σε άλλες αλυσίδες στο πρόσφατο παρελθόν, λαμογιά είναι, γιατί παρέχει κάτι το οποίο δεν μπορεί να προσφέρει. Το να πάνε 500 άτομα και να περιμένουν να βρουν όργανα, να κάνουν ένα ομαδικό κοκ, απλά δε γίνεται, οι μισοί τουλάχιστον, ακόμα και να είχαν όλη την καλή πρόθεση να πάνε, θα σταματήσουν την προσπάθεια γιατί δε θα έχει αποτέλεσμα. Είναι η διαφορά του να έχεις σε μία τάξη 5 παιδιά και να έχεις σε ένα αμφιθέατρο 500 παιδιά... Ο κόσμος πάει στο γυμναστήριο για να γυμναστεί, να περάσει καλά και να κερδίσει χρόνο! Το τελευταίο λοιπόν ακυρώνεται κατευθείαν και μην περιμένεις να βρεις γυμναστή κοντά σου, εκτός κι αν κάνει επιπλέον προσλήψεις, οπότε και θα είμαι ο πρώτος που θα τους συγχαρώ. Προσφορές όλοι κάνουν, και τα πλάνετ έχουν συνδρομή στα 100Ε και αυτό που είναι κοντά σου http://centralfitnessgym.gr/ στα 140 κοκ. Το σημαντικό είναι όχι απλά να βρεις μια χαμηλή τιμή αλλά να βρεις την εξυπηρέτηση για αυτό που θες. Γιατί από τη μία λες ότι ήθελες να πας αλλού αλλά δεν έβγαινες οικονομικά, από την άλλη λες και να πετάξω τα 70Ε, τι έγινε, αυτοακυρώνεσαι... Ο καθένας μπορεί να δίνει τα χρήματά του όπου κρίνει, εγώ πάντως σε γυμναστήριο, τα δίνω μόνο εκεί που με σέβονται ως πελάτη και που μπορώ να εξυπηρετηθώ όποτε κι αν πάω, εκμεταλλευόμενος όλο το χρόνο μου εκεί... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALekzUnder Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα και να μη βαρέσει κανόνι, κάτι που έχει συμβεί σε άλλες αλυσίδες στο πρόσφατο παρελθόν, λαμογιά είναι, γιατί παρέχει κάτι το οποίο δεν μπορεί να προσφέρει. Το να πάνε 500 άτομα και να περιμένουν να βρουν όργανα, να κάνουν ένα ομαδικό κοκ, απλά δε γίνεται, οι μισοί τουλάχιστον, ακόμα και να είχαν όλη την καλή πρόθεση να πάνε, θα σταματήσουν την προσπάθεια γιατί δε θα έχει αποτέλεσμα. Είναι η διαφορά του να έχεις σε μία τάξη 5 παιδιά και να έχεις σε ένα αμφιθέατρο 500 παιδιά... Ο κόσμος πάει στο γυμναστήριο για να γυμναστεί, να περάσει καλά και να κερδίσει χρόνο! Το τελευταίο λοιπόν ακυρώνεται κατευθείαν και μην περιμένεις να βρεις γυμναστή κοντά σου, εκτός κι αν κάνει επιπλέον προσλήψεις, οπότε και θα είμαι ο πρώτος που θα τους συγχαρώ. Προσφορές όλοι κάνουν, και τα πλάνετ έχουν συνδρομή στα 100Ε και αυτό που είναι κοντά σου http://centralfitnessgym.gr/ στα 140 κοκ. Το σημαντικό είναι όχι απλά να βρεις μια χαμηλή τιμή αλλά να βρεις την εξυπηρέτηση για αυτό που θες. Γιατί από τη μία λες ότι ήθελες να πας αλλού αλλά δεν έβγαινες οικονομικά, από την άλλη λες και να πετάξω τα 70Ε, τι έγινε, αυτοακυρώνεσαι... Ο καθένας μπορεί να δίνει τα χρήματά του όπου κρίνει, εγώ πάντως σε γυμναστήριο, τα δίνω μόνο εκεί που με σέβονται ως πελάτη και που μπορώ να εξυπηρετηθώ όποτε κι αν πάω, εκμεταλλευόμενος όλο το χρόνο μου εκεί... Δεκτά όλα αυτά, αυτό που λέω είναι γιατί πρέπει να είμαστε μίζεροι και να λέμε ότι σίγουρα δεν θα μπορέσουν να μας εξυπηρετήσουν; Επίσης φαντάζομαι το ότι τα 70 από τα 140 απέχουν πολύ το καταλαβαίνουμε όλοι. Η γενική απόρία μου είναι λοιπόν πως καταλήξαμε ήδη ότι δεν μας σέβονται κτλ΄κτλ όταν δεν έχει δει κανείς αν και πως μπορούν να εξυπηρετήσουν. Δεν το λέω με κακή διάθεση, απλά μου φαίνεται ότι μια ζωή ψάχνουμε τον αρνητισμό σε όλα. Οι γνωστοί μου μέχρι τώρα που έχουν πάει στα εν λόγω γυμναστήρια με προέτρεψαν κιόλας λέγοντας ότι είναι καλά. Τώρα αν κάποιος έχει κακή εμπειρία θα ήθελα να την μοιραστεί μαζί μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 alekzunder έχεις πάει ποτέ γυμναστήριο? φαντάζεσαι λίγο πως θα είναι αυτό? ένας χαμός θα γίνεται. πολλά άτομα που θα περιμένουν στη σειρά να κάνουν τα σετ τους και θα γκρινιάζουν γιατί κάποιος καθυστερεί. στα αποδυτήρια ούτε ντουλαπάκι δεν θα βρίσκουν. διάδρομος ούτε για πλάκα. και στο τέλος το φθηνό βγαίνει ακριβό. γιατί πολλοί θα αγανακτήσουν και δεν θα ξαναπατήσουν, ή θα ψάχνουν τις πιο περίεργες ώρες μήπως και μπορέσουν να βρουν μηχάνημα άδειο. και φυσικά οι πιο παραπονεμένοι θα είναι αυτοί που πλήρωσαν κανονική συνδρομή πριν την "προσφορά" γιατί και θα έχουν πληρώσει πιο ακριβά από τους άλλους αλλά και θα περιμένουν την ουρά πάνω από τα μηχανήματα ή τα ελεύθερα βάρη. κάποιες φορές πρέπει να κοιτάμε την ποιότητα από την χαμηλότερη τιμή στην αγορά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κουραστηκα να διαβαζω για το γυμναστηριο που να ειχα παει να κανω και γυμναστικη. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALekzUnder Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 malmsteen1984 Και εγώ αυτό που ρώτησα ήταν αν κανείς έχει κακή εμπειρία από τα συγκεκριμένα γυμναστήρια να τη μοιραστεί μαζί μας. Πχ εγώ από το Palestra που θεωρείται καλό δεν ενθουσιάστηκα ποτέ, άλλοι ήταν ενθουσιασμένοι. Το πάθος ανθρώπων ότι είναι κακό ήδη μου κάνει εντύπωση. Αν το βάζαμε και σε θέμα ποιότητας θα έπρεπε να μαζέψω χρήματα να πάω στα Holmes και να μην ασχολούμαι με τέτοια καθόλου. Δεν θέλω να πείσω κανέναν, απλά με στεναχωρεί πολύ αυτή η μιζέρια ότι όλοι θέλουν το κακό μας και μας μισούν και το κάνουν για να καταστρέψουν την εκγύμναση μας και την επιχείρηση τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kloze Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ σήμερα ξύπνησα 06.00 γιατί είχα κάποια δουλειά,για πλάκα μπήκα να δω στο σάιτ τους αν είχαν ανοίξει online αγορά,βλέπω ότι ήταν ανοιχτό και σε 3' έκανα εγγραφή,εύκολα και άνετα ίσως από ότι διάβασα λόγω της ώρας ,τώρα αν θα έχει κόσμο μπορεί και να έχει εγώ δεν είμαι φανατικός γυμναστηρίου αν καταφέρω να πάω όμως δυο φορές την εβδομάδα για διάδρομο οκ,είδα ότι έχουν στο Ν.ψυχικο παρά πολλούς η προσφορά πάντως δεν υπάρχει σε δελεάζει και ας μην είμαστε αρνητικοί για 4 ευρώ το μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Απο τα 500 ατόμα (τυχαίο νούμερο) ούτε καν 100 δεν θα ειναι τακτικοί.... Ο Έλληνας είναι τις τελευταία στιγμής και σε αυτό το θέμα.... Βαριά βαριά το 1ο μήνα απο ενθουσιασμό και μετά πάλι απο Ιούνιο πριν τις διακοπές... Η συνδρομή τω 50 ευρώ είναι του στύλ άστη να υπάρχει και όποτε πάμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ακριβως, βασικα απ τους 500 οι 225 θα πανε 10 φορες ολο το χρονο, οι αλλοι 225 θα πανε τον 1ο μηνα και μετα μην τους ειδατε, αντε κ ενα 50αρι θα πηγαινει που και που Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση killertomato Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως και μόνο για ντούς να πηγαίνεις συμφέρει... ζεστό νερό κάθε μέρα μέρα με 4€ το μήνα δεν έχει ούτε στην κόλαση.. 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.creteplus.gr/news/thema-creteplusgr-sunostismos-ekso-apo-gnosto-gumnastirio-sto-irakleio-gia-mia-eggrafi-vid-140182.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.sport24.gr/Paraxena/olonyktia-gia-ta-yava.3650712.html Ο τίτλος όλα τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού το ξεσκίσατε το θέμα σε λίγο θα σας στείλω το πρόγραμμα που κάνω στο δικό μου γυμναστήριο, μετά θα ανεβάσω ένα βίντεο από ουρές στα ατμ και θα σας πω και τι όνειρο είδα μήπως μπορεί κανείς να το ερμηνεύσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αν θελετε να σας προσγειωσω στις κλασικες σουπερ-μαρκετικες τρολοσφορες,παιζουν στα carefour oral b pro expert οδοντοκρεμες στα 3,60ε η μια+μια δωρο και αφου δεν ειναι δεμενες περναει κανονικα το κουπουνι pockee -1.5ε στην καθεμια .οποτε παιρνεις 30 λεπτα το τεμαχιο Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2015 από skatopaido 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις