Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω το αγορασα απο τον μασουτη στην ανω πολη.ειναι κοντα σε μια εκκλησια αγιοι αναργυροι

Και στον Μασούτη στη Μαρτίου & Β.Όλγας είχε χτες αρκετά

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω το αγορασα απο τον μασουτη στην ανω πολη.ειναι κοντα σε μια εκκλησια αγιοι αναργυροι

Και στον Μασούτη στη Μαρτίου & Β.Όλγας είχε χτες αρκετά

Ευχαριστω! Μηπως ξερετε μεχρι ποτε ειναι η προσφορα;

Δημοσ.

Στο KILLDEAL γραφει οτι η προσφορα 30% για το GILLETTE FUSION PROGLIDE στον Μασουτη

ειναι απο 13/03/13 μεχρι 08/04/13

http://www.killdeal.gr/gillette/gillette-fusion-proglide/detailsPage.aspx?id=51671

Μεχρι σημερα ειναι το 40% στα ORALB και Head & Shoulders προιοντα

Δημοσ.

Προσφορά

οι εσπρέσο που έχετε, συνήθως πόσων ήμερων καβουρδισμένοι θα είναι?

στη συσκευασία θα αναγράφεται η ημερομηνία καβουρντίσματος?

Δημοσ.

παιζει να εξαντληθηκαν τα κουπονια απο τις επιθυμιες??(για οραλ-β & gillete proglide)

δεν νομίζω, πριν 20 λεπτά τύπωσα

Δημοσ.

Προσφορά

φιλε αποστολη

1 καφες φιλτου 500γρ.

4,95e

μεταφορικα 

4e

αντικαταβολη

3e

12 ευρω (4100 απο τις παλιες δραγμες!!!) για μισο kg καφε?  :shock:

basta... 

Δημοσ.

λέει να παραγγείλεις  Σοκολάτες και Δημητριακά από amazon.uk? μου φαίνονται καλούτσικες οι τιμές... φυσικά μιλάω για μεγάλες ποσότητες αλλά who cares φαγητό είναι θα φαγωθεί...

Δημοσ.

φιλε αποστολη

1 καφες φιλτου 500γρ.

4,95e

μεταφορικα 

4e

αντικαταβολη

3e

basta... 

1ον 1 κιλό καφέ θα πάρεις λόγω της προσφοράς

2ον εννοείται για μικροποσότητες δε συμφέρει αν είναι να δώσεις τα διπλά για μεταφορικά/αντικαταβολή

• Like 1
Δημοσ.

οι εσπρέσο που έχετε, συνήθως πόσων ήμερων καβουρδισμένοι θα είναι?στη συσκευασία θα αναγράφεται η ημερομηνία καβουρντίσματος?

Το γεγονος οτι καβουρδιζουμε στην Ελλαδα μας επιτρεπει να προσφερουμε παντα στους πελατες μας φρεσκοκαβουρδισμενους καφεδες. Δεν στοκαρουμε καφεδες. Καβουρδιζουμε τοσο οσο χρειαζομαστε για τις επομενες μερες. Ο espresso καβουρδιζεται και μενει οσο καιρο χρειαζεται να βγαλει τα αρωματα του και επειτα συσκευαζεται. Το ποσο φρεσκος ειναι ο καφες μας θα το διαπιστωσεις και μονος σου με το που θα ανοιξεις τη συσκευασια!

φιλε αποστολη

1 καφες φιλτου 500γρ.

4,95e

μεταφορικα 

4e

αντικαταβολη

3e

basta... 

Καλησπέρα. Θα ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα.

1.Η περίπτωση της αντικαταβολής είναι επιλογή σου. Δηλαδή μπορείς να μην επιλέξεις αντικαταβολή επομένως να μην χρεωθείς 3 ευρω επιπλέον.

2. Πήρες για παράδειγμα το φθηνότερο προιόν του site. Τα μεταφορικά είναι 4 ευρώ είτε πάρεις 1/2 κιλό φίλτρου είτε πάρεις 2 κιλά espresso είτε αγοράσεις μηχανή. Πίστεψέ με πως απο τα μεταφορικά όχι μόνο δεν βγάζουμε τίποτα αλλά μας κοστίζουν και πολύ παραπάνω στις περισσότερες περιπτώσεις!

3. Σε λίγο καιρό θα μπει και επιλογή "παραλαβή απο το κατάστημα" όπου θα μπορεί όποιος θέλει να έρχεται από το κατάστημά μας και παραλαμβάνει τον καφέ του , στην περίπτωση που δεν θέλει να χρεωθεί μεταφορικά. Μέχρι τότε όποιος θέλει έχει την επιλογή να κάνει τηλεφωνική παραγγελία και να περάσει να πάρει τον καφέ του από το κατάστημα μας.

Ελπίζω να σε κάλυψα. Για οτιδήποτε άλλο θελήσεις είμαι στη διάθεσή σου!

apostolis_82, οι espresso σας τι ποικιλία είναι και από που τους φέρνετε?

Οι espresso μας αποτελλούνται από πολλές διαφορεικές ποικιλές του κόσμου. Βραζιλία, Αιθιοπία, Κόστα ρικα, Γουατεμαλα,Κενυα, Ινδία και πολλές πολλές άλλες. Αν θέλεις κάνε μου πιο συγκεκριμένη την ερώτηση για να μπορέσω να σου απαντήσω.

Σε ευχαριστώ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...