coyote2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Στον Μασούτη οι συσκευασίες παγωτών Carte d'or με -3€ έκπτωση έχουν αρχική τιμη 1€ μικρότερη από εκείνη του Carrefour, οπότε με +1€ από τη παραπάνω τιμή του Βαζααρ, παίρνεις παγωτό 1.8λίτρων, διπλάσιας ποσότητας.Ναι αλλα το μπαζαρ έχει παγωτό Ραβανί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aklostr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Βασιλόπουλος 27-28 Ιουλίου Βασιλόπουλος 27 Ιουλίου - 1 Αυγούστου ^Θυμίζω το κουπόνι -3€ από livesmart για το skip (τελική 4,85)Βεροπουλος Δευτέρα - Τετάρτη Μαρινόπουλος Δευτέρα - Τετάρτη Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2015 από aklostr 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μήπως παίζει καμιά προσφορά σε ουίσκι πουθενά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREENLAND Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Το Market-in ανήκσει στο συναιτερισμό σούπερ μάρκετ ελομάς. Οχι δεν ανηκει. Τα 35 μελη του ειναι αυτα http://www.elomas.gr/index.php/meli και δεν υπαρxει πουθενα το market-in 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Παιδια να ρωτησω.. Θελω να παρω πχ πουρακια caprice.. Βλεπω εδω http://www.timimas.gr/ και εδω http://supermarkets.xo.gr/Search/Products?terms=caprice αλλες τιμες. Υπαρχει καποιο σιτε που να ξερω οτι ειναι ετσι? Γιατι μου βγαζει πχ διαφορα στο carfur εδω μεχρι και 50 λεπτα (απο 3.20 σε 2.80) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodlessz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Για όποιον ενδιαφέρεται... Ισχύει σίγουρα μέχρι την Τετάρτη 29/7/2015 αλλά ίσως πάρει και παράταση Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2015 από bloodlessz 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται... Ισχύει σίγουρα μέχρι την Τετάρτη 29/7/2015 αλλά ίσως πάρει και παράταση epipleon 30% oulter.jpg Και ήμουν στην περιοχή σήμερα.... Κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σε λάδι ελαιόλαδο έχει δει το μάτι σας καμιά προσφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μπα κοίταζα κ εγώ δν βρήκα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Καιρό έχει να βγάλει σε ελαιόλαδο κάτι, το παρακολουθώ το θέμα. Μέσα στην χρονιά ιδίως το καρφουρ 1-2 φορές τον μήνα έβγαζε ένα -20%... Τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σε λάδι ελαιόλαδο έχει δει το μάτι σας καμιά προσφορά? Παιδιά χωρίς παρεξήγηση, γιατί δεν ψάχνετε να πάρετε απο κάποιο παραγωγό? Τιμές καταστημάτων δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι περσινό λάδι (που έχει μείνει) πάει 1,5-2 ευρώ το κιλό (τόσο το παίρνω εγώ) και το φρέσκο 3,5. Άν τώρα στα σουπερ μαρκετ είναι πιο φτηνό δεν το συζητάω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Σιγά μην είναι πιο φθηνό, κάτω από 21€/5lt aka 4.20€/lt, δύσκολο να βρεις. Και ~20€ έχουν τα 5λιτρα του εκάστοτε super market. Τα επώνυμα έχουν πάνω από 23€ και συνήθως γύρω στα 25€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παιδιά χωρίς παρεξήγηση, γιατί δεν ψάχνετε να πάρετε απο κάποιο παραγωγό? Τιμές καταστημάτων δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι περσινό λάδι (που έχει μείνει) πάει 1,5-2 ευρώ το κιλό (τόσο το παίρνω εγώ) και το φρέσκο 3,5. Άν τώρα στα σουπερ μαρκετ είναι πιο φτηνό δεν το συζητάω. Και που θα βρούμε παραγωγό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Και που θα βρούμε παραγωγό; Βλέπω είσαι Θεσσαλονίκη, τι να σου πω είμαι μακρυά (Νότια) . Ρώτα φίλους κ.α, κάπου εκεί κοντά θα έχετε ελιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 για το θεο ρε παιδιά, μην αρχίσουμε παλι την κουβεντα για τους παραγωγούς και τα λάδια... εχει κορεστεί πιο πολύ και απο το ελαιολαδο αυτο καθαυτό... εαν εχετε να πειτε κάτι πμ, αγγελίες ή νεο θέμα στο μπλαμπλα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις