LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Να πας και αυριο και αν σου που οχι παρε τηλεφωνο την αστυνομια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Στο Βερόπουλο ισχύει κανονικά από Πέμπτη έως Σάββατο η επιστροφή 15€ για αγορές 100€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Να διευκρινίσω επειδή ίσως δεν ήμουν σαφής και Δεν θέλω να δημιουργήσω κλίμα. Η χρεωστική μου μια χαρά δουλεύει στο εσωτερικό. Απλά σήμερα έμαθα ότι Δεν μπορώ να κάνω αγορές από εξωτερικό. Κι εγώ το ίδιο έπαθα σήμερα. Δεν μπορούσα να κάνω αγορά από εξωτερικό με χρεωστική κάρτα (μέσω PayPal) και ας είχα λεφτά μέσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μα αφού το διάβασα σε σάιτ και το άκουσα στην ΕΡΤ αφου... Σοβαρες πηγες μου ανεφερες,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Το ειδα χθες αυτοπροσωπως. Για το εσωτερικο δεν τιθεται θεμα γιατι μπορουν να γινουν μεταφορες κεφαλαιων (αλλα οχι εκταμιευσεις). Απλα καποιοι για την ευκολια τους θελουν μετρητα. Καποιες καρτες ενδεχομενως να εχουν θεμα αλλα οχι ολες. Κι εγώ το ίδιο έπαθα σήμερα. Δεν μπορούσα να κάνω αγορά από εξωτερικό με χρεωστική κάρτα (μέσω PayPal) και ας είχα λεφτά μέσα! Me paypal συναλλαγη γινεται μονο αν εχεις υπολοιπο στο balance.Αλλιως δε γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Βρε @Louben ειρωνικά το είπα! Πάντως το paypal απέρριψε την AMEX και δέχτηκε Mastercard την Δευτέρα (ή Τρίτη) για μικρό ποσό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Βρε @Louben ειρωνικά το είπα! δεν το καταλαβα mybad.............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Πάντως το paypal απέρριψε την AMEX και δέχτηκε Mastercard την Δευτέρα (ή Τρίτη) για μικρό ποσό. Τι ποσό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Τι ποσό; 1,5 δολ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
history Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Να ρωτήσω κάτι; αυτές τις μέρες χρησιμοποιώντας χρεωστική σε supermarket μπορούμε να κάνουμε αγορές ανεξαρτήτου ορίου...δηλ. Και πάνω από 60 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Σε φυσικό χρήμα υπάρχει το control, όχι από κάρτες η' μεταφορες-πληρωμές μέσω ebanking 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 εχθες super market 100 euro με χρεωστική. Οι κάρτες παίζουν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) πήρα από την προσφορά -30% στα κατεψυγμένα στο καρεφουρ.φασολάκι πλατύ Μπάρμπα Στάθη 450gr από 2,65€ αρχική - 30% = 1,85€ - 1€ pockee = 0.85€ το τεμάχιοαρακά μπάρμπα Στάθη 450gr 2,45€ - 30% = 1,71€ - 1€ pockee = 0.71€ τελική το τεμάχιο.not bad at all. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2015 από p_under 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 οι κάρτες επιβεβαιώνω παίζουν κανονικά σε Σκλαβενίτη και Carefour που πήγα. Δεν γνωρίζω για τους άλλους. Σε εγχώρια γνωστά μαγαζιά όμως για διαδυκτιακές αγορές κάποιοι δεν δέχονται τις πιστωτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Carrefour Μαρινόπουλος 3/7 - 4/7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ισχύει ακόμη αυτή η προσφορά όλων των ειδών οι φέτες στα 5€/κ το Σάββατο στον Καρφούρη ή θυμάμαι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις