nickmanak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Παρε φετα, τι το θες το λευκο τυρι; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Παρε φετα, τι το θες το λευκο τυρι; συνήθως είναι πολυ φθηνοτερο κι είναι αποδεκτό στη γεύση... ...1 κιλό φέτας μπορώ να το ξεπαστρε΄ψω σε μερικές μέρες μόνος μου, ειδικά αν είναι Δωδώνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis888 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 η δωδωνη του Μασουτη αξιζει; υπαρχουν πουθενα κουπονια για τα planet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Φετα= προβατο+γιδα Λευκο= αγελαδα Το Δωδωνη εχει ψιλοχαλασει, και αναφερομαι σε αυτο του συνεταιρισμου (με το σημα). Αν βρειτε Δωδωνης απο μικρο-παραγωγο θα τρομαξετε απο την τελεια γευση. Το Ηπειρος αρχισε να κερδιζει ποντους τελευταια. Πολυ μαλακο στο δοντι και ηπιο στην ξινιλα, αλλα πολυ νοστιμο. Το εχω βρει στις 5ευρες προσφορες του καρφουρ, αλλα μονο επαρχια σε μικρες πολεις. Θεσ/νικη ποτέ δε βρηκα καλη μαρκα στα 5ευρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Βαλμα Νο1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis888 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 ρωτησα για τη Δωδωνη σαν τιμη σε σχεση με αλλους, γιατι με 3,31 τα 400γρ, το κιλο βγαινει 8,27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nelanela Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 η δωδωνη του Μασουτη αξιζει; υπαρχουν πουθενα κουπονια για τα planet; Υπάρχουν κουπόνια planet στο επίσημο site τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREENLAND Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Επιβεβαιώνω πως στα MyMarket υπάρχει και η Colgate Plax 1+1 συσκευασία στα €3,60. Στο κατάστημα που πήγα δεν υπήρχε Max White One σε 1+1, μόνο η απλή συσκευασία στην κανονική τιμή. Μία αυτή η προσφορά, μία αυτή των ΑΒ προ μηνών με την Listerine στα €2,00, καθαρίσαμε από στοματικό διάλυμα για τον επόμενο χρόνο Tι γινεται ρε παιδια μονο εκει που παω εγω δεν υπαρχει;Ολα τα αλλα προιοντα που εχει το φυλλαδιο υπηρχαν εκτος απο αυτο. Χωρις πλακα υπηρχε στα ΑΒ listerine με 2 ευρω;των 500 ml; Απο 7 ευρω χωρις καρτες κουπονια και απο φυλλαδιο και δεν το πηρα πρεφα; Γραφτηκε εδω στο φορουμ; Εγω ειχα δει μονο μια προσφορα oral b των 500 1+1 δωρο με 4.70 στο γαλαξια δυο φορες στο φυλλαδιο αλλα πηρα μονο μια γιατι μετα ειδα οτι εχει parabens. Tελος παντων επειδη λεμε για προσφορες εκτος φυλλαδιων ειδα πριν 2-3 μερες στο βεροπουλο καφε παπαγαλο λουμιδη τον πρασινο με μειον 80 λεπτα στα 340 γρ και στο mymarket το ιδιο και επιπλεον τα 490 γρ με μειον 1 ευρω και τα δυο με στικερ απο την εταιρια. Ηθελα να δω χθες και σε αβ και καρφουρ και το ξεχασα αλλα αφου υπαρχει σε δυο θα υπαρχει και σε αλλα σμ. Το γραφω γιατι ο λουμιδης δεν κανει συχνα προσφορες οπως ο bravo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Φετα= προβατο+γιδα Λευκο= αγελαδα Το Δωδωνη εχει ψιλοχαλασει, και αναφερομαι σε αυτο του συνεταιρισμου (με το σημα). Αν βρειτε Δωδωνης απο μικρο-παραγωγο θα τρομαξετε απο την τελεια γευση. Το Ηπειρος αρχισε να κερδιζει ποντους τελευταια. Πολυ μαλακο στο δοντι και ηπιο στην ξινιλα, αλλα πολυ νοστιμο. Το εχω βρει στις 5ευρες προσφορες του καρφουρ, αλλα μονο επαρχια σε μικρες πολεις. Θεσ/νικη ποτέ δε βρηκα καλη μαρκα στα 5ευρα. Η Δωδώνη δεν είναι πλέον συναιτερισμος Δεν υπάρχει άλλη Δωδώνη παρά μόνο η εταιρεία των Ρώσων και πράγματι έχει χαλάσει πολύ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δωρεάν 1 pizza fan με την ενεργοποίηση του email bill από την wind Ισχύει για συνδρομητές της wind. Ενεργοποίηση από εδώ. Όροι συμμετοχής εδώ. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν το κάνω αν θα σταματήσει να έρχεται και ο έντυπος λογαριασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι θα σταματησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σε άλλες εταιρίες απο τη στιγμή που θα ενεργοποιήσεις e-bill σταματάνε να σου στέλνουν το λογαριασμό σε έντυπη μορφή, τώρα για τη συγκεκριμένη δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HitmanGr4 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εμενα η wind με είχε κεράσει παλιότερα μια π**τσα περίπου 300 ευρώ για χρήση ίντερνετ στο εξωτερικο δε θέλω άλλη!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι θα σταματησει. Κι αν ενεργοποιηθεί δεν αναιρείται μετά ποτέ? Επίσης, μήπως σταματάει να έρχεται λογαριασμός έτσι κι αλλιώς αν έχεις λογαριασμό στην υπηρεσία ebill? Γιατί πριν λίγο καιρό ανανέωσα την υπηρεσία ebill και δεν θέλω να σταματήσουν οι έντυποι λογαριασμοί. Θέλω όμως να έχω και δυνατότητα online εποπτείας τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Η πιτσα ειναι σε ανταλλαγμα των εξοδων εκτυπωσης και ταχυδρομικων, καθε μηνα. Εμενα μου τα ειχε πρηξει η Cosmote με π@π@ριες του τυπου, "σωζεις το περιβαλλον, αρχειοθετεις καλυτερα" και αλλες τετοιες μ@λ@κιες. Ολα, για να γλυτωσουν τα εξοδα και να κανουν τη δουλεια τους με ενα email και μονο. Στο τελος εκνευριστηκα και αντ' αυτου, ζητησα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ αναλυτικο λογαριασμο. Πλεον μου ερχεται ενας φακελος Α4 τιγκα στο χαρτι. Με μενα, πολλαπλασιασε τα εξοδα της !! Αν ηταν τιμιοι και μου ελεγαν την αληθεια, οτι το κανουν για να γλυτωσουν εξοδα ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΡΠΩΝΟΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ, θα το δεχομουν. Τις κουτοπονηριες, τις σιχαινομαι. Και, ΝΑΙ, οποιος το ενεργοποιησει, παπαλα ο εντυπος λογαριασμος !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις