dimigar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Συνδιάζονται.. Πήρα πρόσφατα Mr. Proper καθαριστικό από Bazaar αρχική €1.70 μείον €1,00 κουπόνι επιθυμιών και μείον €1,00 κουπόνι pockee, δηλ. μου δώσαν και λεφτά που το αγόρασα!!! Το €1,00 του pockee μου το πίστωσαν ήδη.. Edit: Δυστυχώς δεν.. (από τη σελίδα τους): Εκτυπώνοντας ένα κουπόνι από το epithimies.gr δεν το χάνετε από το Pockee. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε, σε ξεχωριστή αγορά και όχι συνδυαστικά. Πάντως εμένα μου το πιστώσανε το €1.. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2015 από dimigar
gregdel Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Πιθανότατα συνδυάζονται ακόμα και τώρα... Την τελευταία φορά που το έκανα ήταν πριν αναγγείλει η pockee ότι πλέον έχει και τα κουπόνια από τις "επιθυμίες". Βέβαια από τη στιγμή που έχει γίνει αυτή η αναγγελία ίσως είναι λίγο "unfair" να χρηστιμοποιεί κάποιος 2 κουπόνια ταυτόχρονα! 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν υπαρχει θεμα unfair ή fair, από τη στιγμη που το ανακοινωσαν είναι προφανες και λογικο να ΜΗΝ ισχυει πλεον ο συνδυασμος. Είναι δικο τους θεμα/πρόβλημα/επιλογη αν το αφηνουν που δεν το νομιζω. Εδώ όμως δεν ειμαστε για να συζητάμε τις πολιτικες και τα προμοσιον των κουπονοπαραγωγων, αλλα για συγκεκριμενες προσφορες. Αν καποιος παντως πιστωθεί τελικα τις επομενες μερες σε αγορες Ιουνιου και το ποσο από το ποκ, ας το γραψει απλα με ένα ποστ να το γνωριζουν οι συμφορουμιτες.
efkola Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) My Market 4/6 -6/6 Γαλαξίας 4/6 - 6/6 ΕΛΟΜΑΣ 4/6 - 6/6 Carrefour Μαρινόπουλος 4/6 - 6/6 Μασούτης 4/6 - 6/6 -30% στο ημίσκληρο τυρί Τρικαλινό ΦΑΓΕ και στο λευκό τυρί χύμα Δελφοί Τσελιγκάτο (με τη mas card) -40% σε όλες τις βρεφικές κρέμες Nutricia (με τη mas card) -40% σε όλες τις πάνες jumbo,duo packs και σε όλα τα μωρομάντηλα Libero (με τη mas card) -40% στο υγρό 1,5 λίτρου και στο μαλακτικό 1,5 λίτρου Αρκάδι (με τη mas card) -35% σε όλα τα προϊόντα Lenor,Fairy,Mr.Proper (με τη mas card) -40% σε όλα τα προϊόντα ΑΙΜ (με τη mas card)(με τη mas card) -40% σε όλα τα προϊόντα Τeza,Vapona Βερόπουλος 4/6 - 6/6 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από efkola 3
GREENLAND Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Στα φυλλαδια των διαφορων s/m υπαρχει ενα τμημα με τις προσφορες της colgate palmolive που αφορα διαφορα προιοντα τους οπως colgate palmolive azax soupline. Πανω κατω εχουν τις ιδιες προσφορες και τις ιδιες τιμες 5 10 λεπτα πανω κατω με μια εξαιρεση, τα στοματικα διαλυματα colgate plax. Ολα τα παρακατω αφορουν δεμενες προσφορες. Eχουμε λοιπον τα εξης.Στο φυλλαδιο carrefour 1+1 δωρο 250ml 3.74 που δεν ειναι προσφορα.Στο μασουτη 1+1 δωρο τα 250ml 3.71 επισης δεν ειναι προσφορα.Στο γαλαξια λεει 250/500 ml 1+1 δωρο 6.49 με την που κι αυτο δεν ειναι προσφορα.Στο βασιλοπουλο λεει 250 η 500 ml 1+1 δωρο 3.70 που αν αναφερεται στα 500 ειναι ενω στα 250 οχι.Και το καλο στο τελος ,στα mymarket 500 ml 1+1 δωρο 3.60 που ειναι προσφορα.Το προβλημα ειναι οτι 2 φορες που πηγα στα mymarket δεν βρηκα δεμενες συσκευασιες 1+1 ,αλλα η τιμη των 500 ειναι πραγματι 3.60. Αν τα βρει καποιος σημαινει οτι δεν ειναι τυπογραφικο λαθος. Bασικα ειναι προσφορες ολα, αλλα για μενα που παιρνω με 2 ευρω τα 500 ml μαρκας lidl ειναι μονο το τελευταιο γιατι ειναι ακομα φθηνοτερο κι απο αυτο. Στο mymarket δεν ειναι μεσα στο 15μερο φυλλαδιο αλλα σε ξεχωριστο μονοφυλλο γι αυτο και το εγραψα γιατι δεν βρισκεται στο ιντερνετ ,στα αλλα s/m υπαρχουν στα τωρινα τους φυλλαδια οποτε τα βλεπετε και μονοι σας και βγαζετε συμπερασμα. Η ληξη της προσφορας στα mymarket ειναι στις 9/6 και στα αλλα λιγες μερες αργοτερα.
JohnnyX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ξέρεις υποθέτω ότι τα στοματικα διαλυματα ΔΕΝ τα συνιστούν οι οδοντιατροι. Επίσης έχεις ακούσει ότι είναι ύποπτα για καρκινογεννεσεις (για αυτό συμβαίνει το πρωτο). Υπό αυτό το πρίσμα συζητας για στομ. διαλυματα lidl; και τα συγκρινεις με τα ήδη προβληματικά επώνυμα; Εγώ ήδη φαντάζομαι τι υγρό είναι αυτό. Αποστολή από το JY-G4S με τη χρήση Insomnia App 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ... Εγώ ήδη φαντάζομαι τι υγρό είναι αυτό. Παραφλου; Αποβλητα της Μερκελ ή μαλλον του Σοιμπλε για την Ελληνικη αγορα; Τι; Πες μας γιατι μπορούμε να σκεφτουμε τα πιο απιθανα ετσι όπως μας το "σερβιρες". 2
germants Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μια και η κουβέντα πήγε στα στοματικα διαλύματα και εγώ έκανα πολύ συχνή χρήση αυτών, να αναφέρω μια συμβουλή από συγγενικό μου πρόσωπο οδοντιατρο: να γίνεται χρήση αυτών των διαλυμάτων μόνο αφού γίνει πρόσμιξη με νερο και να αποφεύγονται αυτά που περιέχουν αλκοόλ (η συντριπτική τους πλειοψηφία δηλαδή). Τώρα αν θα την βγάλω καθαρή μετα απο χρήση χρόνων... θα το μάθετε!
teodor_ch Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Οδοντόβουρτσα και νήμα 99% καθαρισμός διαλύματα και οδοντόπαστα 1% καθαρισμός αποφασίστε πού θα ξοδέψετε χρόνο και χρήμα 1
Eyedentify Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 https://www.skroutz.gr/c/604/axesouar-stomatikhs-ygieinhs.html?keyphrase=Optima+Aloe+Dent+Mouthwash Χωρίς σακχαρίνη και αλκοόλ, φτιαγμένο από 100% πιστοποιημένη Αλόη και αιθέρια έλαια, παρέχει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση, προστατεύει τα δόντια και δροσίζει την αναπνοή. Ο συνδυασμός βιταμινών και βοτάνων που περιέχει, προάγει την καλή υγεία των δοντιών και των ούλων. 1
dimath Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express!Ελάτε σήμερα Πέμπτη 04.06, από τις 15:30 έως και το κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης:-20% στα λάδια*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Τήνο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων καθώς και τα καταστήματα Carrefour Express σε Πετρούπολη, Π.Φάληρο, Φιλαδέλφεια, Άστρος Κυνουρίας, Αταλάντη, Σάμο, Λαύριο, Μεγαλόπολη, Βόλο, Άλιμο και Πέραμα*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε. 2
besddimo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Κωδικός 50% από Huggler για 1 άτομο. Επειδή έχω πολύ καιρό να μπω στο σάιτ τους, μου στείλανε μέιλ που λέει "Stay With Us and Enjoy 50% Off Your Next Order - Offer Expires in 7 Days". Θα στείλω τον κωδικό σε όποιον στείλει πρώτος pm. (Ελπίζω να μην είναι μόνο για το δικό μου λογαριασμό στο Huggler). Δεν είναι τόσο καλή προσφορά όσο το παρακάτω που βγαίνει κατά καιρούς αλλά αν κάποιος το βιάζεται.. Προσφορά από Huggler σήμερα, έως τα μεσάνυχτα, για 50 Page Square Softcover Photo Book 20CM X 20CM με 8 £ (+3,99 £ έξοδα αποστολής τουλάχιστον) από 23.99 £ αρχική τιμή (66% έκπτωση): For 12 Hours Only Save £15.9950 Page Square Softcover Photo Book τιμή: £23.99 £8.00 μεταφορικά: £3,99 (αυξήθηκαν από 3 £ που είχε παλιά) και για κάθε επιπλέον Photo Book (στην ίδια παραγγελία) + £1 link προσφοράς: Τρόπος αγοράς προσφοράς: Αγοράζουμε το Voucher και έχουμε προθεσμία 1 χρόνο για να το χρησιμοποιήσουμε Κωδικός προσφοράς: PANDA Χαρακτηριστικά άλμπουμ: Dimensions: 20cm x 20cm Pages: 50 - 100 pages Price per extra page: £0.95 Style: Perfect bound gloss-finish softcover Paper: 300gsm gloss paper Page Layout: 1 - 20 photos per page Book Themes: Range of themes with a choice of 6 colour covers Creation Time: 30 - 60 minutes
Προτεινόμενες αναρτήσεις