drdedus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Σημερα το πηρα χαμπαρι και ισχυει μεχρι 20/3. Καθαρα Δευτερα ερχεται ολοι-να υποθεσω- χαλβα τρωμε/τρωτε. Ο μακεδονικος χαλβας(σοκολατα-βανιλια, βανιλα, βανιλια-αμυγδαλο) συσκευασμενος 1κιλό 8,60 στο βασιλοπουλο. Πολυ καλη τιμη (2 κιλα πηρα! ), μιας και σε άλλο σουπερ που πηγα ειχαν το χυμα μακεδονικο 10,20!!! Καλή είναι αλλά φαντάσου ότι πέρυσι αγόρασα τον Μακεδονικό με μέλι 1,47 το μισό κιλό (από 5 παρά κάτι) απο τα lidl όπου πήγαινα επίσκεψη έδενα και με μια κορδέλα και 3-4 χαλβάδες αντί να πάρω τούρτες κλπ Έχω κλάσει στον χαλβά, δεν χαλάει δεν θέλει ψυγείο ήταν και η κρίση ... αν πω πόσους αγόρασα θα γελάτε
louben Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Σημερα το πηρα χαμπαρι και ισχυει μεχρι 20/3. Καθαρα Δευτερα ερχεται ολοι-να υποθεσω- χαλβα τρωμε/τρωτε. Ο μακεδονικος χαλβας(σοκολατα-βανιλια, βανιλα, βανιλια-αμυγδαλο) συσκευασμενος 1κιλό 8,60 στο βασιλοπουλο. Πολυ καλη τιμη (2 κιλα πηρα! ), μιας και σε άλλο σουπερ που πηγα ειχαν το χυμα μακεδονικο 10,20!!! ΠΑντου 7.5/8.5 ευρω το κιλο εχει ο ΜΑκεδονικος.Πηρα απο το CARREFOUR 8.5 ι μπαστουνι(κιλο).Κομμενο τον ειχαν φτηνοτερο 7.5 ευρω).Και αλλου τοσο τον ειδα.Ασε που καθαρα δευτερα πολλοι τον ξεφτιλιζουν οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.
dimigar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Γενικά ο ΑΒ Βασιλόπουλος είναι φαρμακερός στις τιμές όπως και ο Βερόπουλος. Ο Μαρινόπουλος έχει τον τελευταίο καιρό τρομερές προσφορές..
mary Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Ωωω επεσε τοσο ε; Καλε την ιδια μερα που πηγα βασιλοπουλο, ειχα παει νωριτερα μασουτη και ειχαν τον χυμα στα 10 περιπου, οποτε το 8,6 μου φανηκε πολυ καλη τιμη. @drdedus χαχαχαχα!για πες, ποσους δλδ; σε καθε σπιτι απο 3; καμια 4-5 επισκεψεις, δλδ 15?!?!?!?!?!
drdedus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Εγώ έχω ακόμα το στοκ από πέρυσι ... θα προτιμούσα βέβαια να είναι με κακάο αλλά τι να κάνουμε μην τα θέλουμε και όλα αγόρασα 35 πακέτα.. θα έπαιρνα και άλλους όμως δεν είχαν παραπάνω 2 καταστήματα που είχα πάει Σε επισκέψεις έδωσα 15 ..έφαγα 10 ..και μένουν άλλοι 10 (καμια συνταγη με χαλβα? ) Δεν μπόρεσα να δώσω παραπάνω γιατί είχα και κάτι τηγάνια (Tefal για όλες της εστίες!! )πάλι από το carrefur πριν 1,1/2 χρόνο Μπορεί να φαίνεται κάπως αλλά είναι πολύ καλύτερα από της τούρτες, που για να είναι καλές και εμφανίσιμες πρέπει να φύγει το 20αρικο Άσε που όλοι γλυκά φέρνουν.. Μηπως να πω και πόσα παστέλια είχα πάρει...!!!
mary Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Εγώ έχω ακόμα το στοκ από πέρυσι ... θα προτιμούσα βέβαια να είναι με κακάο αλλά τι να κάνουμε μην τα θέλουμε και όλα αγόρασα 35 πακέτα.. θα έπαιρνα και άλλους όμως δεν είχαν παραπάνω 2 καταστήματα που είχα πάει Σε επισκέψεις έδωσα 15 ..έφαγα 10 ..και μένουν άλλοι 10 (καμια συνταγη με χαλβα? ) Δεν μπόρεσα να δώσω παραπάνω γιατί είχα και κάτι τηγάνια (Tefal για όλες της εστίες!! )πάλι από το carrefur πριν 1,1/2 χρόνο Μπορεί να φαίνεται κάπως αλλά είναι πολύ καλύτερα από της τούρτες, που για να είναι καλές και εμφανίσιμες πρέπει να φύγει το 20αρικο Άσε που όλοι γλυκά φέρνουν.. Μηπως να πω και πόσα παστέλια είχα πάρει...!!! Ohhhh Jesus! Μπα οχι, μπορω να φανταστω, τα παστελια μικρα ειναι..άρα.....
drdedus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 χαχαχα καλά το σκέφτηκες απλά θα σου πω ότι όλοι λένε αν γίνει πόλεμος εδώ θα ερθουν Στα καταστήματα συνήθως με ρωτάνε αν θέλω τιμολόγιο και πολλές φορές τα φέρνει φορτηγό σπίτι (χαρτικά νερά κλπ) 1
Narayan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Στα Carrefour Ρέντη είδα σήμερα αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ Carrefour, συσκευασία 8 τεμάχια + 10 τεμάχια δώρο (18 τεμάχια σύνολο) στα €4.
Razor7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 http://www.tokotoukan.gr/el/tshirt με σχέδια 15E (μέχρι σήμερα από όσο λέει) Όσα είχα πάρει απ' το συγκεκριμένο, πολύ καλής ποιότητας και εκτός από ποικιλία έχει και αρκετά έξυπνα σχέδια....
sintalkas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 σιγά την τιμή βασικά ένα απλό φτηνό tshirt είναι που έχει μια εκτύπωση πάνω,8 ευρώ το πολύ έπρεπε να έχει όχι 15ε ... 1
silmarien Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δυστυχως πηγα να κανω παραγγελια με το κουπονι FREE .Ενω αρχικα στο καλαθι το δεχεται μολις παω να πληρωσω με paypal με βγαζει στο checkout με επιλογη place your order και μου λεει (coupon is not available for your country) kai μου δινει 2 επιλογες μεταφορικων ξεκινωντας απο 12 δολαρια.Δυστυχως εληξε η προσφορα και το συγκεκριμενο σαιτ δε λεει με την καμια αφου εχει απλα μεταφορικα 12 δολαρια.ΚΡιμα. Τους έστειλα mail να ρωτήσω πότε θα ξαναισχύει το FREE αν και δεν πήρα κάποια απάντηση. Το έιχαν βγάλει κάποια περίοδο αλλά το είχαν ξαναβάλει μετά. Τώρα δοκίμασα το FREE69 και δουλεύει αλλά πρέπει να έχεις 69$ στο καλάθι για να σου βγάλει free shipping.
Partet Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 http://www.cosmossport.gr/cosmos3_files/Newsletter/20130319/index.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=clickhere&utm_campaign=20130319 2
silmarien Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 +4,5€ μεταφορικά. ΄Εχει κανένας TOMS για να πει πως είναι σε ποιότητα/άνεση?
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Λειπει στον τιτλο το "@ magazaki"
Προτεινόμενες αναρτήσεις