Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν λες νεανικά ρούχα τι ακριβώς λες ,επίσης βερμούδες ,κοντά παντελόνια έχει (σορτσάκια) σε σχετικώς μεγάλα νούμερα

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο νέο φυλλάδιο ΑΒ από 28/5 - 10/6 :
Για όλα τα συμπυκνωμένα μαλακτικά SOUPLINE ULTRA 60 μεζούρες (1,5 lt), με την αγορά 2 τεμαχίων (5,10 ευρώ το τεμάχιο), παίρνεις 150 πόντους = 4,5 ευρώ. Το τεμάχιο βγαίνει 2,85 ευρώ. 
Για όλα τα υγρά πιάτων PLANET 625 ml, με την αγορά 1 τεμαχίου ( 1,92 ευρώ), δώρο +1 τεμάχιο. Το τεμάχιο βγαίνει 0,96 ευρώ.

Δημοσ.

Μπορει να θεωρηθει off topic αλλα δεν ειναι και τοσο..δεδομενου οτι μπορουμε να αντιληφθουμε ποσο προσφορες ειναι οι προσφορες που αναγραφουμε εδω..και σε καθε περιπτωση νομιzω οτι αξιζει να μεινει εστω και για λιγο.

Παρατηρηστε τις διαφορες στις τιμες, αλλα και στις ποσοτητες...παρατηρηστε οτι τα φτηνα και μεγαλα ΔΕΝ εχουν ελληνικα γραμματα. Και εμεις παλευουμε για εκπτωσεις σε συνδυασμο με κουπονια από δω κι από κει.... Αλλα και παλι..τιποτα !

post-129957-0-78981500-1432912453_thumb.jpg

post-129957-0-89444200-1432912495_thumb.jpg

post-129957-0-61933900-1432912545_thumb.jpg

post-129957-0-84772700-1432912584_thumb.jpg

post-129957-0-40628900-1432912637_thumb.jpg

post-129957-0-58676200-1432912677_thumb.jpg

post-129957-0-80808300-1432912732_thumb.jpg

post-129957-0-00694700-1432912778_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει γιατί φέρνουν ποσότητες από παράλληλες εισαγωγές. Παρακάμπτουν δηλαδή την ελληνική αντιπροσωπεία και συμφωνούν για ποσότητες με εμπόρους από άλλες χώρες. 

Επιβάλεται όμως να επικολάται στίκερ στην ελληνική γλώσσα

• Moderators
Δημοσ.

Οκ, ας μεινει μεχρι το βραδυ.

Οι φωτο με τα φτηνα και "χωρις Ελληνικα" ποιου καταστήματος ειναι;

Εχω βρει και εγω σε επαρχιακο σουπερ μαρκετ αφρόλουτρα κλπ σε τιμες μισες από ότι Αθηνα, και ειχα προσεξει ότι δεν ειχαν Ελληνικα γραμματα. Μαλιστα εχω ένα ακομα εδώ στο σπιτι, το τσεκαρα και εχει barcode 871 που κοιταζω και βλεπω ότι είναι Ολλανδικο. Το ιδιο 871 όμως βλεπω και σε προιον με Ελληνικα γραμματα αγορασμενο από "μεγαλο" σουπερ μαρκετ.

Δημοσ.

Ξερω οτι γινεται ετσι..αλλα δε ξερω γιατι πρεπει να ισχυει παντα αυτη η διαφορα τιμης και η κοροιδια

Δεν εχω γραψει το μαρκετ για να μη θεωρηθει διαφημιση. Νομιζω ειναι ο μονος που κανει παραεισαγωγες ( 3Β-Βασιλαγας)

Δημοσ.

Ξερω οτι γινεται ετσι..αλλα δε ξερω γιατι πρεπει να ισχυει παντα αυτη η διαφορα τιμης και η κοροιδια

Δεν εχω γραψει το μαρκετ για να μη θεωρηθει διαφημιση. Νομιζω ειναι ο μονος που κανει παραεισαγωγες ( 3Β-Βασιλαγας)

Δηλαδή το market είναι ο 3Β-ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ ?

Δημοσ.

Ναι αυτος ειναι..αλλα και ΟΣΟΙ συνεργαζονται μαζι του 3B-Markets (http://www.3bmarkets.gr/stores/)

Ξεχασα να πω πως ειναι στο ν. Θεσσαλονικης μονο..νομιζω ..οχι κατ'ε επιλογειν του..αλλα δυσκολευεται να βρει και συνεργατες και προμηθευτες απο τον πολεμο που του κανουν οι εισαγωγικες εδω . Ειχε βγει πριν κανα 2 χρονια στα καναλια στις πολυ πρωινες εκπομπες (τσαπανιδου, καμπουρακη και σια) και τα κατηγγειλε αυτα. 

Δημοσ.

[...]

Εχω βρει και εγω σε επαρχιακο σουπερ μαρκετ αφρόλουτρα κλπ σε τιμες μισες από ότι Αθηνα, και ειχα προσεξει ότι δεν ειχαν Ελληνικα γραμματα.

[...]

Είχα αναφέρει εδώ παλιότερα πως συνήθως ψωνίζω από τοπικό market σε τιμές πολύ κάτω από των μεγάλων αλυσίδων super market (τιμές που πολλές φορές ισοδυναμούν με έκπτωση και κουπόνι μαζί).

Το dove που ανέφερες για παράδειγμα μόνο αν βγει σε 50% έκπτωση θα το πάρω απ'το s/m μιας και με το κουπόνι θα βγει λίγο πιο φθηνά από αυτόν (και πάλι θα το σκεφτώ, αφού θα προτιμήσω να τον στηρίξω).

Ο συγκεκριμένος εισάγει από Ιταλία.

Άμα δεχόταν και κουπόνια (τα σταμάτησε) οι τιμές θα ήταν σκότωμα. Βέβαια δεν έχει την ίδια ποικιλία αλλά μικρό το κακό.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μιλησα για dove, ουτε είναι dove αυτό που ανεφερα χωρις να το ονοματίσω. Palmolive είναι.

Δημοσ.

Ναι αυτος ειναι..αλλα και ΟΣΟΙ συνεργαζονται μαζι του 3B-Markets (http://www.3bmarkets.gr/stores/)

Ξεχασα να πω πως ειναι στο ν. Θεσσαλονικης μονο..νομιζω ..οχι κατ'ε επιλογειν του..αλλα δυσκολευεται να βρει και συνεργατες και προμηθευτες απο τον πολεμο που του κανουν οι εισαγωγικες εδω . Ειχε βγει πριν κανα 2 χρονια στα καναλια στις πολυ πρωινες εκπομπες (τσαπανιδου, καμπουρακη και σια) και τα κατηγγειλε αυτα. 

Αθηνα κατι παρομοιο παιδες???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...