sintalkas Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 όταν λες νεανικά ρούχα τι ακριβώς λες ,επίσης βερμούδες ,κοντά παντελόνια έχει (σορτσάκια) σε σχετικώς μεγάλα νούμερα
johnpapoulias Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εννοώ streetwear ρούχα για εικοσάρηδες (στάμπες, floral κλπ), δεν έχει blazers, πουκάμισα επίσημα, chinos κλπ
volleyball Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Στο νέο φυλλάδιο ΑΒ από 28/5 - 10/6 :Για όλα τα συμπυκνωμένα μαλακτικά SOUPLINE ULTRA 60 μεζούρες (1,5 lt), με την αγορά 2 τεμαχίων (5,10 ευρώ το τεμάχιο), παίρνεις 150 πόντους = 4,5 ευρώ. Το τεμάχιο βγαίνει 2,85 ευρώ. Για όλα τα υγρά πιάτων PLANET 625 ml, με την αγορά 1 τεμαχίου ( 1,92 ευρώ), δώρο +1 τεμάχιο. Το τεμάχιο βγαίνει 0,96 ευρώ.
JohnnyX Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μπορει να θεωρηθει off topic αλλα δεν ειναι και τοσο..δεδομενου οτι μπορουμε να αντιληφθουμε ποσο προσφορες ειναι οι προσφορες που αναγραφουμε εδω..και σε καθε περιπτωση νομιzω οτι αξιζει να μεινει εστω και για λιγο. Παρατηρηστε τις διαφορες στις τιμες, αλλα και στις ποσοτητες...παρατηρηστε οτι τα φτηνα και μεγαλα ΔΕΝ εχουν ελληνικα γραμματα. Και εμεις παλευουμε για εκπτωσεις σε συνδυασμο με κουπονια από δω κι από κει.... Αλλα και παλι..τιποτα !
mouxaxa Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αυτό συμβαίνει γιατί φέρνουν ποσότητες από παράλληλες εισαγωγές. Παρακάμπτουν δηλαδή την ελληνική αντιπροσωπεία και συμφωνούν για ποσότητες με εμπόρους από άλλες χώρες. Επιβάλεται όμως να επικολάται στίκερ στην ελληνική γλώσσα
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Οκ, ας μεινει μεχρι το βραδυ. Οι φωτο με τα φτηνα και "χωρις Ελληνικα" ποιου καταστήματος ειναι; Εχω βρει και εγω σε επαρχιακο σουπερ μαρκετ αφρόλουτρα κλπ σε τιμες μισες από ότι Αθηνα, και ειχα προσεξει ότι δεν ειχαν Ελληνικα γραμματα. Μαλιστα εχω ένα ακομα εδώ στο σπιτι, το τσεκαρα και εχει barcode 871 που κοιταζω και βλεπω ότι είναι Ολλανδικο. Το ιδιο 871 όμως βλεπω και σε προιον με Ελληνικα γραμματα αγορασμενο από "μεγαλο" σουπερ μαρκετ.
JohnnyX Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ξερω οτι γινεται ετσι..αλλα δε ξερω γιατι πρεπει να ισχυει παντα αυτη η διαφορα τιμης και η κοροιδια Δεν εχω γραψει το μαρκετ για να μη θεωρηθει διαφημιση. Νομιζω ειναι ο μονος που κανει παραεισαγωγες ( 3Β-Βασιλαγας)
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Σε άλλο μαγαζι τα ειχα βρει εγω. Αρα δεν είναι ο μονος.
sintalkas Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ξερω οτι γινεται ετσι..αλλα δε ξερω γιατι πρεπει να ισχυει παντα αυτη η διαφορα τιμης και η κοροιδια Δεν εχω γραψει το μαρκετ για να μη θεωρηθει διαφημιση. Νομιζω ειναι ο μονος που κανει παραεισαγωγες ( 3Β-Βασιλαγας) Δηλαδή το market είναι ο 3Β-ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ ?
JohnnyX Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ναι αυτος ειναι..αλλα και ΟΣΟΙ συνεργαζονται μαζι του 3B-Markets (http://www.3bmarkets.gr/stores/) Ξεχασα να πω πως ειναι στο ν. Θεσσαλονικης μονο..νομιζω ..οχι κατ'ε επιλογειν του..αλλα δυσκολευεται να βρει και συνεργατες και προμηθευτες απο τον πολεμο που του κανουν οι εισαγωγικες εδω . Ειχε βγει πριν κανα 2 χρονια στα καναλια στις πολυ πρωινες εκπομπες (τσαπανιδου, καμπουρακη και σια) και τα κατηγγειλε αυτα.
sintalkas Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 δηλαδή δεν υπάρχει κανένα μαγαζί των 3Β σε κυκλάδες αττική?
άδικος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 [...] Εχω βρει και εγω σε επαρχιακο σουπερ μαρκετ αφρόλουτρα κλπ σε τιμες μισες από ότι Αθηνα, και ειχα προσεξει ότι δεν ειχαν Ελληνικα γραμματα. [...] Είχα αναφέρει εδώ παλιότερα πως συνήθως ψωνίζω από τοπικό market σε τιμές πολύ κάτω από των μεγάλων αλυσίδων super market (τιμές που πολλές φορές ισοδυναμούν με έκπτωση και κουπόνι μαζί). Το dove που ανέφερες για παράδειγμα μόνο αν βγει σε 50% έκπτωση θα το πάρω απ'το s/m μιας και με το κουπόνι θα βγει λίγο πιο φθηνά από αυτόν (και πάλι θα το σκεφτώ, αφού θα προτιμήσω να τον στηρίξω). Ο συγκεκριμένος εισάγει από Ιταλία. Άμα δεχόταν και κουπόνια (τα σταμάτησε) οι τιμές θα ήταν σκότωμα. Βέβαια δεν έχει την ίδια ποικιλία αλλά μικρό το κακό.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεν μιλησα για dove, ουτε είναι dove αυτό που ανεφερα χωρις να το ονοματίσω. Palmolive είναι.
dimigar Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αυτός είναι πιο φθηνός κι από το (ελληνικό) Lidl (που είναι πανάκριβο, τάχα μου discountmarket)..
gpapaiosif Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ναι αυτος ειναι..αλλα και ΟΣΟΙ συνεργαζονται μαζι του 3B-Markets (http://www.3bmarkets.gr/stores/) Ξεχασα να πω πως ειναι στο ν. Θεσσαλονικης μονο..νομιζω ..οχι κατ'ε επιλογειν του..αλλα δυσκολευεται να βρει και συνεργατες και προμηθευτες απο τον πολεμο που του κανουν οι εισαγωγικες εδω . Ειχε βγει πριν κανα 2 χρονια στα καναλια στις πολυ πρωινες εκπομπες (τσαπανιδου, καμπουρακη και σια) και τα κατηγγειλε αυτα. Αθηνα κατι παρομοιο παιδες???
Προτεινόμενες αναρτήσεις