Προς το περιεχόμενο

Προσφορές εκτός τεχνολογίας

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε βολεύει καθόλου τότε...( παίρνει αέρα, μπορεί να χυθεί, δεν μπορείς να το βάλεις ξαπλωμένο, παίρνει μυρωδιές από το ψυγείο κλπ)

Αφήστε που αυτό που πρέπει να ανοίξεις, δεν ανοίγει με τίποτα.. το τράβαγα με χέρια, δόντια κλπ και τπτ απλά μου έμενε στο στόμα αλουμινόχαρτο...Τελικά το τρύπησα με μαχαίρι από πάνω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά, το γάλα το Εβόλ (το πέτυχα σήμερα στα 0,99 από την καθιερωμένη προσφορά του Μαρινόπουλου με το γάλα) δεν έχει καθόλου καπάκι ή πήρα εγώ μπουκάλι χωρίς καπάκι ;

H απορία του μήνα  :lol:  :P  :D   Προσκυνώ  :-D

• Like 3

H απορία του μήνα  :lol:  :P  :D   Προσκυνώ  :-D

Ε ξέρω και γω τι γίνεται εκεί στον Μαρινόπουλο... τον νεσκαφέ πχ τον έχουν χωρίς καπάκι στα ράφια και πρέπει να θυμηθεί η ταμίας να σου δώσει στο ταμείο...  έλεγα μήπως άρχισαν να κάνουν τέτοιες πατέντες και σε άλλα προϊόντα...  :-D

Απλά όταν πήγα να ανοίξω στο σπίτι το γάλα σκέφτηκα ωχ που είναι το καπάκι ; πως θα το κλείσω μετά το άνοιγμα ;  :confused:

Οντως carrefour κάνουν κάτι κουφά...σοκολάτες σε κουτάκι ασφαλείας και στο βγάζουν στο ταμείο...χαχαχα

πως φαίνεται η ηλικία... :-D

Ναι δεν έχει καπάκι, πρέπει να βρείς ένα τρόπο να το κλείνεις.

Καποτε ετσι ηταν ολα τα γαλατα.

Και ήταν 640γρ., κατάλοιπο της οκάς (640g = μισή οκά)

• Like 2

Καλη περιπτωση για πιτες - πιτσες - φύλα απο τα carrefour με 30% στα κατεψυγμένα.

Παραδειγμα

Μπουγατσα χρ ζυμη 850 γρ 4,39 ευρω αρχικη τιμη - 1.31 (απο το 30%) και -1 ευρω απο τα κουπονια Pockee = 2.08 ευρω.Τιμη υπερβολικα καλη για ενα επώνυμο και νοστιμο προϊόν.

Δίνω φώτο απο την αγορα που εκανα σημερα (ολα ΧΡ ΖΥΜΗ).

Στα 19,86 ευρω που πληρωσα εχω και μια επιστροφη 6 ευρω απο το Pockee.

Να πω για να μην μπερδευτει ο κοσμος και τρεχει..οτι απλα δεν ισχυει αυτο (για ΠΙΤΣΑ) . Για τα κουπονια του pockee εννοω (και οχι για την προσφορα του carrefour)

Ο φιλος ξεχασε να πει οτι ισχυει για τους λιγους που εχουν cosmote και ΜΟΝΟ

PITSA_SPECIAL_760gr_DFY_p.png

• Like 1

Να πω για να μην μπερδευτει ο κοσμος και τρεχει..οτι απλα δεν ισχυει αυτο (για ΠΙΤΣΑ) . Για τα κουπονια του pockee εννοω (και οχι για την προσφορα του carrefour)

Ο φιλος ξεχασε να πει οτι ισχυει για τους λιγους που εχουν cosmote και ΜΟΝΟ

PITSA_SPECIAL_760gr_DFY_p.png

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.Ξεχασα οτι ειχα στηλει μηνυμα για τα εξτρα κουπονια.

• Moderators

Το είχα γράψει αλλά μέσα στα τόσα άσχετα που γράφονται, ο matrixxx αποφάσισε να σβήσει το δικό μου σχόλιο.

Έτοιμαζω θέμα για όλα τα κουπόνια στη ενότητα του ίντερνετ, έχω πάρει screenshots απλά πρέπει να βρω λίγο χρόνο να συντάξω οδηγό.

Από τους όρους χρήσης:

Ε. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του ιστότοπου. Δεν επιτρέπεται η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και εμμέσως. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν επιτρέπεται να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια ή τον διαχειριστή.

Θα επρεπε να το γνωρίζεις και να το εφαρμόζεις.

Κανε με το καλο αυτό το θεμα που ανακοινώνεις για 2-3η φορα. Ώστε να μην εχουμε απο "τα τοσα ασχετα", τα οποια εχεις από ότι φαινεται και απαιτηση να μενουν! :)

(Μπορεις να το ξεκινήσεις "προχειρα" σε 5-10 λεπτα και μετα οποτε θες να το εμπλουτισεις με edit)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μαρινοπουλο στο εταιρικο (oχι carrefour express) εχει τα 300γρ nescafe τη συσκευασια soft pack με 15% εκπτωση απο 7,90 τελικη 6,70

Παιρνεις μαζι και 1 κουπονi mamamia και η τιμη πεφτει στα 5,20 λιγοτερο δηλαδη απο οσο εχει συνηθως η συσκευασια των 200γρ..

Πιστευω καλη τιμη τωρα που καλοκαιριαζει και η φραπα ειναι απαραιτητη B)

Επεξ/σία από tiestointhemix
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...