Captain Nemo Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Είναι αυθεντικά; Edit: πήρα αυτά: http://www.sportsshoes.com/product/sal983/salomon-bubble-sunglasses/ Τελικά έγινε πανικός... πήρατε τα καλά έμεινε ο κατιμάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 πήρατε τα καλά έμεινε ο κατιμάς http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%82 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ναι dimigar,το συγκεκριμένο κατάστημα έχει αυθεντικά είδη και είναι πολύ αξιόπιστο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Με αυτούνο ξέρει κανείς τι παίζει; http://www.myshopping.com.au/PT--327_Sunglasses_Salomon__fs_52110_e__ αλλά στην λίστα δεν βλέπω Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkola Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καπιτάνιο...για τέτοια καταστήματα,ρώτα και τα παιδιά στην ενότητα ''Internet'' που ασχολούνται με διαδικτυακές αγορές και είναι κατατοπισμένοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Στα Carrefour σήμερα κι αύριο (δλδ αύριο πλέον, Τρίτη) έχει τα παστεριωμένα γάλατα 0.99€. Η προσφορά δεν ήταν σε κάποια ανακοινωση, αλλά ίσχυε το απόγευμα που πέρασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Η προσφορά είναι μόνο για τα φρέσκα αγελαδινά γάλατα (7ημερα) και υπάρχει κάθε δευτέρα και τρίτη για κανένα δίχρονο. Δυστυχώς πλέον τα γάλατα που ειναι στην προσφορά ειναι μόνο της ΔΕΛΤΑ, του Carrefour και της Τυράς ΑΕ (τυράς, Όλυμπος, Ροδόπη) EDIT : ΔΕΛΤΑ παίζει μόνο το απλό. Οχι οι μικρές οικογενειακές φάρμες Επεξ/σία 5 Μαΐου 2015 από smpt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλό φάσμα επιλογής είναι κι αυτό...οι μικρές οικογενειακές φάρμες της ΔΕΛΤΑ είναι πολύ γευστικό γάλα... ...τα αγαπημένα μου γάλατα εμένα είναι Δωδώνη, αυτό του πρατηρίου "Θες Γάλα; Πιες", ΔΕΛΤΑ-οικογενειακές φάρμες και το κατσικίσιο Όλυμπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Η προσφορά είναι μόνο για τα φρέσκα γάλατα και υπάρχει κάθε δευτέρα και τρίτη για κανένα δίχρονο. Δυστυχώς πλέον τα γάλατα που ειναι στην προσφορά ειναι μόνο της ΔΕΛΤΑ, του Carrefour και της Τυράς ΑΕ (τυράς, Όλυμπος, Ροδόπη) Είναι και το Πρώτο Για όσους ρωτάγανε, οι επιθυμίες έβγαλαν νέα κουπόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλό φάσμα επιλογής είναι κι αυτό...οι μικρές οικογενειακές φάρμες της ΔΕΛΤΑ είναι πολύ γευστικό γάλα... ...τα αγαπημένα μου γάλατα εμένα είναι Δωδώνη, αυτό του πρατηρίου "Θες Γάλα; Πιες", ΔΕΛΤΑ-οικογενειακές φάρμες και το κατσικίσιο Όλυμπος. Το κατσικίσιο Όλυμπος (και κάθε κατσικίσιο που έχω δει) έχεις κοιτάξει το χρονικό περιθώριο κατανάλωσης που δίνει; 2 μήνες!!! Είπαμε καλό το κατσικίσιο γάλα, αλλά άμα είναι ότι καλό μπορείς να πάρεις από το κατσικίσιο να το χάνεις από τα συντηρητικά επεξεργασίας τι να το κάνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καλό φάσμα επιλογής είναι κι αυτό...οι μικρές οικογενειακές φάρμες της ΔΕΛΤΑ είναι πολύ γευστικό γάλα... ...τα αγαπημένα μου γάλατα εμένα είναι Δωδώνη, αυτό του πρατηρίου "Θες Γάλα; Πιες", ΔΕΛΤΑ-οικογενειακές φάρμες και το κατσικίσιο Όλυμπος. οι μικρές οικογενειακές φαρμες δεν παίζουν στην προσφορα. Μονο το απλό τις ΔΈΛΤΑ Το ξέχασα, ελπίζω να μην δημιούργησα κανένα πρόβλημα Επίσης δεν παίζουν άλλα γαλατα πλην τα φρέσκα αγελαδινά (7ημερα). Δηλαδή όχι κατσικίσια όχι μακράς διαρκειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
germants Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 οι μικρές οικογενειακές φαρμες δεν παίζουν στην προσφορα. Χθες που πήγα καρφουρ ίσχυε κανονικά και για τις μικρές οικογενειακές φάρμες. Πήρα 2 κιόλας στα 0.99 έκαστο. Για κάνα 2 μήνες είχε βγει έκτος προσφοράς το συγκεκριμένο αλλά στη συνέχεια αναθεώρησε η εταιρεία (λόγο μη διάθεσης προφανώς) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortysomething Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγω παντως και χθες και σημερα αγορασα μικρες οικογενειακες φαρμες Περιοχη: Τουμπα Θεσσαλονικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 οι μικρές οικογενειακές φαρμες δεν παίζουν στην προσφορα. Μονο το απλό τις ΔΈΛΤΑ Το ξέχασα, ελπίζω να μην δημιούργησα κανένα πρόβλημα Επίσης δεν παίζουν άλλα γαλατα πλην τα φρέσκα αγελαδινά (7ημερα). Δηλαδή όχι κατσικίσια όχι μακράς διαρκειας Περιλαμβάνεται στη προσφορά, κανεις λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 HAPPY HOUR* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express!Ελάτε σήμερα Τρίτη 05.05, από τις 15:30 έως και το κλείσιμο των καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης:-20% στα αναψυκτικά και τους χυμούς-20% στις μπύρες*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκόπελο, Τήνο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων καθώς και τα καταστήματα Carrefour Express σε Πετρούπολη, Π.Φάληρο, Φιλαδέλφεια, Άστρος Κυνουρίας, Αταλάντη, Σάμο, Λαύριο, Μεγαλόπολη, Βόλο, Άλιμο και Πέραμα*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις