Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στις αλυσίδες καταστημάτων "smile market"....1,10€ το πακέτο με 72 μαντηλάκια.

καλη τιμη, μονο που αυτα τα ΣΜ ειναι μονο βορεια ελλαδα, οποτε για τους νοτιους φαινεται οτι δεν παιζουν.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νεοματ τζελ 48 μεζουρες 1+1 του μασουτη αξιζει πιο πολυ απο Το NEOMAT GEL 30M ECO ΜΠΛΕ 1.87LT ;

Επεξ/σία από kostakiss
Δημοσ.

Χριστός Ανέστη,χρόνια πολλά σε όλες/όλους και στις οικογένειές σας!

ΕΛΟΜΑΣ  16/4 - 18/4

My market  16/4 - 18/4

-Χρυσελιά ελαιόλαδο κλασικό 5 λίτρων  16,95€

-Palmolive αφρόλουτρα 650ml  2,20€

-Pampers active fit και easy up  οικονομική συσκευασία  8,90€

-40% σε όλα τα χαρτιά υγείας Ζewa

Μασούτης  14/4 - 18/4

• Like 6
Δημοσ.

Χριστός Ανέστη,χρόνια πολλά σε όλες/όλους και στις οικογένειές σας!

Αληθώς ο Κύριος, κι εσύ θα πάρεις τη δουλειά του Skrutz. EΥΚΟΛΑ.

• Like 2
Δημοσ.

τα βρισκεις και σε αλλα ΣΜ στην ιδια ας πουμε απιστευτη τιμη :)

εχτες αγορασα απο Σκλαβενιτη συσκευασια των τριων πακετων (216 τμχ) στα 4 ευρω.

Δημοσ.

edit: Αυτοί είναι πολύ χάλια! Καλά που το συζητήσαμε και το έψαξα. Σήμερα έτυχε και σε μένα: Αντί για 10% μου έβγαλε 2% και το κουφό είναι ότι μισή ώρα μετά σε άλλο κατάστημα της ίδιας αλυσίδας έβγαλε 10%. Τελείως γτπ

Όλα ΟΚ μετά την ηλεκτρονική αλληλογραφία με την τράπεζα.

Το μήνυμα που μου έστειλαν

Αγαπητέ κύριε lefta_yparxoun,

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στην Eurobank Ergasias

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη εντοπιστεί από την αρμόδια διεύθυνση της Τράπεζας τεχνικό πρόβλημα σε κάποιες συναλλαγές τη συγκεκριμένη ημέρα που αναφέρετε στο e-mail σας το οποίο επιλύθηκε άμεσα και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε λάβει η πίστωση των ευρώ επιστροφής που δεν αποδόθηκαν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/4/2015.

Με εκτίμηση,

Εξυπηρέτηση Πελατών Eurobank Ergasias

EuroPhone Banking

210 - 9555000

• Moderators
Δημοσ.

Φαινεται οτι εισαι τυχερος! : Στη δικη μου υποθεση, αρκετες μερες πριν το δικο σου συμβαν, με αμεση επικοινωνια και καταγραφη αιτηματος απο τον υπαλληλο ο οποιος τα ειδε ολα ονλαιν (την συναλλαγή και ότι πραγματι δεν μπηκε καθολου επιστροφη), ακομα δεν εχουν κανει τιποτα, καμια επικοινωνια, καμια πιστωση και είμαι στην φαση που  συντασσω καταγγελια για την τραπεζα προς την ΓΓΚ!

Ποια άλλη αρμοδια αρχη υπαρχει παιδια για καταγγελιες που αφορουν τράπεζες; Ενας "τραπεζικος διαμεσολαβητης" που εχει παρει το αυτι μου αν το λεω σωστα, ασχολειται με τετοια;

Δημοσ.

Επειδή είμαι λίγο... καταγγελιάκιας σου λέω πως αν πας στον τραπεζικό διαμεσολαβητή απλά θα προωθήσει το αίτημά σου. Και πάλι θα περιμένεις την απάντηση της τράπεζας. Εγώ τους έστειλα το ίδιο μέιλ από τη φόρμα επικοινωνίας και στο [email protected]. Στο κανονικό μέιλ είχα επισυνάψει σκαναρισμένες και τις τέσσερις αποδείξεις. τις δύο με το 2% και τις 2 με το 10%.

Εγώ θα έλεγα να περιμένεις λίγο.

Δημοσ.

Matrixxx πάνε σε ένα κοντινό σου κατάστημα eurobank και θέσε το θέμα. Θα λυθεί πολύ γρηγορότερα πίστεψε με από mail, διαμεσολαβητες, καταγγελίες κτλ (από προσωπική εμπειρία μιλαω).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...