Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σα να πηρε το ματι μου αρνι στο lidl στα 5,19/κιλο . γυρω στα 9 κιλα ηταν αλλα οχι ελληνικο νομιζω. σε κατι καταψυκτες αντιστοιχους με αυτους που εχουν τα τυροπιτακια. τσακισμενα στη μεση σε σακουλα χωρις αερα μου φανηκαν.

προσωπικα οπως τα ειδα συσκευασμενα δεν μου ανοιξαν την ορεξη.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο carrefour παντως σημερα ειχε αρκετα καλη ποικιλια απο αρνια , κατσικια σε ολα τα μεγεθη.. Εγω πηρα μικρο κατσικακι περιπου στα 5.5-6 κιλα, και με τα -12 ευρω του θεματος μου βγηκε κατω απο 5.5 ευρω το κιλο..

• Like 2
Δημοσ.

Στο Γαλαξία έχει -50% τα Dove... Με κουπόνι από livesmart εμένα μου βγήκε το αποσμητικό : 3.8€ -50%=1.90€ - 1€ (κουπόνι) = 0.91 €

Δημοσ.

Στο mymarket εχει μεχρι την τεταρτη την βικος κολα εξαδα 330 μλ στα 2.5 ευρω και δωρο αλλη μια εξαδα.

προσωπική άποψη...δεν πίνεται.Σκέτο νερό

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά δοκιμάστε την green Cola (με στέβια), που είναι ιδιαίτερη και μοιάζει πολύ με coca light και είναι και ελληνικότατη.

• Like 11
Δημοσ.

Η υπάλληλος του καρφουρ περασε μαλλον κανονικα την καρτα ως EUROBANK και σε σωστο μηχανακι, αλλα δεν βγηκε επιστροφη. Ουτε χαρτακι επιστροφης βγηκε ουτε ρωτησε το μηχανακι για εξαργυρωση του υπολοιπου όταν επρεπε να ρωτησει. Κινηση εγινε αμεσα στην τραπεζα όπως βλεπω από email, αλλα επιστροφη δεν προστεθηκε στο υπολοιπο που ειχα.

Φαινεται να φταιει σημερα η τραπεζα ( ; ), σας εχει τυχει κατι τετοιο; Δεν μου εχει ξανατυχει εμενα, ενω μου εχει συμβει (παλι στα καρφουρ άλλες 1-2 φορες) να την περνανε ως άλλη καρτα και η κινηση να γινεται από την τραπεζα 1-2 εργασιμες μετα, χανοντας και τοτε φυσικα την "επιστροφη". (Εκει προφανως δεν ηταν λαθος της τραπεζας αλλα του ταμειου, σωστα ; ) Στα αλλα σουπερ αλλα και σε ΟΛΕΣ τις εταιριες που συμμετεχουν ενω εχω πολλαπλασιο αριθμο συναλλαγων, δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ κατι τετοιο. Παντα βαζουν σωστη καρτα, και παντα βγαινει χαρτακι επιστροφης.

Στείλε μέιλ στην τράπεζα από τη φόρμα και θα τα βρούν όλα και την επιστροφή. Αρκεί να ήταν το μηχάνημα της Eurobank. Όσο περισσότερες πληροφορίες τους δώσεις τόσο λιγότερο θα σε ενοχλήσουν. Εγώ το είχα πάθει σε Βερόπουλο και την άλλη μέρα ψάχναμε τις συναλλαγές μία μία

Ετυχε σε εμενα πριν απο 1-1,5 χρονο. Σε μηχανακι Σκλαβενιτη. Ενημερωσα την τραπεζα, εξ' αρχης μου ειπαν να μην περιμενω πολλα κι ετσι εγινε. Εμεινα με την καρτα στο χερι, δεν πηρα ποτε την επιστροφη. Ισως μαλιστα να το εχω αναφερει στο παλιοοοο νημα για την Επιστροφη (ειχαμε τουλαχιστον ενα κλειδωμενο, σωστα; ετσι θυμαμαι).

Φυσικα, ξαναετυχε σημερα, αλλα οχι ακριβως οπως την προηγουμενη φορα (ή οπως περιγραφει ο Ματριξ). Πηγα στο Hondos, αγορασα κατι ψιλα και εδωσα πιστωτικη. Την περασε προφανως απο λαθος μηχανακι, γιοκ επιστροφη. Δεν εχει σημασια το ποσο, ηταν αμελητεο αλλα αν ειχα παρει κατι ακριβο; Περασαν 1-2 χρονια που τρεχουν αυτα τα προγραμματα, ακομα ρε παιδι μου να μαθουν να κανουν σωστα τη διαδικασια; Και να πεις οτι ειχε κοσμο, οκ... Δυο ατομα ημασταν σε τρια ταμεια. Σιγα την πιεση.

/whine mode off/

Δημοσ.

προσωπική άποψη...δεν πίνεται.Σκέτο νερό

ειναι λιγο νερομενη αλλα δεν ειναι ασχημη.

Όταν κανουν οι 2 ζερο 1,5 λιτρα 2,40 ευρώ τι συζητάμε;

δεν πινω κοκα κολα εδω και 2 μηνες σχεδον , Α γιατι στηριζω την απεργια των εργαζομενων και Β η pepsi εχει 1 ευρω.

Πηρα βικος απλα γιατι ειναι ελληνικη.

παιδιά δοκιμάστε την green Cola (με στέβια), που είναι ιδιαίτερη και μοιάζει πολύ με coca light και είναι και ελληνικότατη.

Την δοκιμασα καλουτσικη ειναι δυστηχως δεν εχει μονο στεβια αν ειχε θα την προτιμουσα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικα, ξαναετυχε σημερα, αλλα οχι ακριβως οπως την προηγουμενη φορα (ή οπως περιγραφει ο Ματριξ). Πηγα στο Hondos, αγορασα κατι ψιλα και εδωσα πιστωτικη. Την περασε προφανως απο λαθος μηχανακι, γιοκ επιστροφη. Δεν εχει σημασια το ποσο, ηταν αμελητεο αλλα αν ειχα παρει κατι ακριβο; Περασαν 1-2 χρονια που τρεχουν αυτα τα προγραμματα, ακομα ρε παιδι μου να μαθουν να κανουν σωστα τη διαδικασια; Και να πεις οτι ειχε κοσμο, οκ... Δυο ατομα ημασταν σε τρια ταμεια. Σιγα την πιεση.

/whine mode off/

Μου έτυχε κι εμένα σε καρφούρ το "λάθος μηχανάκι" και τα παράτησα όλα μπροστά στην υποδοχή. Τους είπα πως αν δεν γίνει η συναλλαγή στο σωστό μηχάνημα εγώ δεν τα θέλω και να τα πάρουν πίσω. Η κοπέλα αν και ήταν μόνη της, ακύρωσε τη συναλλαγή και έκανε τη χρέωση στο σωστό μηχανάκι. Εγώ ζήτησα συγνώμη για την αναστάτωση, και εκείνη μου είπε πως ήταν δικό τους το λάθος και ζήτησε και εκείνη συγνώμη.

edit: Αυτοί είναι πολύ χάλια! Καλά που το συζητήσαμε και το έψαξα. Σήμερα έτυχε και σε μένα: Αντί για 10% μου έβγαλε 2% και το κουφό είναι ότι μισή ώρα μετά σε άλλο κατάστημα της ίδιας αλυσίδας έβγαλε 10%. Τελείως γτπ

post-200062-0-26803100-1428749743_thumb.png

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ.

Στο Γαλαξία έχει -50% τα Dove... Με κουπόνι από livesmart εμένα μου βγήκε το αποσμητικό : 3.8€ -50%=1.90€ - 1€ (κουπόνι) = 0.91 €

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

πήρα ένα πάω στο ταμείο, το κοιτάει η ταμίας και φεύγει από το ταμείο....

(λέω τώρα την κάτσαμε ) :P

τελικά γυρνάει και μου έφερε πολυσυσκευασία 1+1 δώρο, πέρασε και το κουπόνι

οπότε πήρα με 0,91 € 2 αποσμητικά.

:-D :-D :-D

• Like 3
Δημοσ.

Προσφατα δοκιμασα τα αναψυκτικα του Γαλαξια και δεν περιμενα οτι θα ηταν τοσο καλα. Λεμοναδα και κολα, εξαδα κουτακια 330ml γυρω στα 1.68+1,58 αντιστοιχα.

Τα κανει ελληνικη εταιρεια απο αττικη ή λαμία αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Βλεπω σε πραγματα τα οποια τα αγοραζει ο κοσμος για καβατζα, βλ. χαρτι υγειας και χαρτι κουζινας, τα τσιμπαν τα 10λεπτα ή 20λεπτα....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...