Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η υπάλληλος του καρφουρ περασε μαλλον κανονικα την καρτα ως EUROBANK και σε σωστο μηχανακι, αλλα δεν βγηκε επιστροφη. Ουτε χαρτακι επιστροφης βγηκε ουτε ρωτησε το μηχανακι για εξαργυρωση του υπολοιπου όταν επρεπε να ρωτησει. Κινηση εγινε αμεσα στην τραπεζα όπως βλεπω από email, αλλα επιστροφη δεν προστεθηκε στο υπολοιπο που ειχα.

Φαινεται να φταιει σημερα η τραπεζα ( ; ), σας εχει τυχει κατι τετοιο; Δεν μου εχει ξανατυχει εμενα, ενω μου εχει συμβει (παλι στα καρφουρ άλλες 1-2 φορες) να την περνανε ως άλλη καρτα και η κινηση να γινεται από την τραπεζα 1-2 εργασιμες μετα, χανοντας και τοτε φυσικα την "επιστροφη". (Εκει προφανως δεν ηταν λαθος της τραπεζας αλλα του ταμειου, σωστα ; ) Στα αλλα σουπερ αλλα και σε ΟΛΕΣ τις εταιριες που συμμετεχουν ενω εχω πολλαπλασιο αριθμο συναλλαγων, δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ κατι τετοιο. Παντα βαζουν σωστη καρτα, και παντα βγαινει χαρτακι επιστροφης.

Στείλε μέιλ στην τράπεζα από τη φόρμα και θα τα βρούν όλα και την επιστροφή. Αρκεί να ήταν το μηχάνημα της Eurobank. Όσο περισσότερες πληροφορίες τους δώσεις τόσο λιγότερο θα σε ενοχλήσουν. Εγώ το είχα πάθει σε Βερόπουλο και την άλλη μέρα ψάχναμε τις συναλλαγές μία μία

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η υπάλληλος του καρφουρ περασε μαλλον κανονικα την καρτα ως EUROBANK και σε σωστο μηχανακι, αλλα δεν βγηκε επιστροφη. Ουτε χαρτακι επιστροφης βγηκε ουτε ρωτησε το μηχανακι για εξαργυρωση του υπολοιπου όταν επρεπε να ρωτησει. Κινηση εγινε αμεσα στην τραπεζα όπως βλεπω από email, αλλα επιστροφη δεν προστεθηκε στο υπολοιπο που ειχα.

Φαινεται να φταιει σημερα η τραπεζα ( ; ), σας εχει τυχει κατι τετοιο; Δεν μου εχει ξανατυχει εμενα, ενω μου εχει συμβει (παλι στα καρφουρ άλλες 1-2 φορες) να την περνανε ως άλλη καρτα και η κινηση να γινεται από την τραπεζα 1-2 εργασιμες μετα, χανοντας και τοτε φυσικα την "επιστροφη". (Εκει προφανως δεν ηταν λαθος της τραπεζας αλλα του ταμειου, σωστα ; ) Στα αλλα σουπερ αλλα και σε ΟΛΕΣ τις εταιριες που συμμετεχουν ενω εχω πολλαπλασιο αριθμο συναλλαγων, δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ κατι τετοιο. Παντα βαζουν σωστη καρτα, και παντα βγαινει χαρτακι επιστροφης.

Ετυχε σε εμενα πριν απο 1-1,5 χρονο. Σε μηχανακι Σκλαβενιτη. Ενημερωσα την τραπεζα, εξ' αρχης μου ειπαν να μην περιμενω πολλα κι ετσι εγινε. Εμεινα με την καρτα στο χερι, δεν πηρα ποτε την επιστροφη. Ισως μαλιστα να το εχω αναφερει στο παλιοοοο νημα για την Επιστροφη (ειχαμε τουλαχιστον ενα κλειδωμενο, σωστα; ετσι θυμαμαι).

Δημοσ.

Μόνο για τα ΑΒ Βασιλόπουλος Θεσ/νικης, για κάθε 30€ αγορών μια δώροεπιταγή 6€ δωρο. Από αύριο Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο για τα ΑΒ Βασιλόπουλος Θεσ/νικης, για κάθε 30€ αγορών μια δώροεπιταγή 6€ δωρο. Από αύριο Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο.

που το εγραφε σαν προσφορα? γιατι εγω δεν βρηκα κατι

• Moderators
Δημοσ.

Χθες σε 2 σουπερ, τα αρνια ηταν 12+ κιλα το μικροτερο.

Τουλάχιστον το ένα μαλιστα από αυτά το διαφημιζει ως αρνακι γαλακτος, αρνακι γαλακτος εγραφε και η ταμπελα εκει στο μαγαζι και στην βιτρινα του το μικροτερο ηταν 12 κιλα και βαλε.

Ηξερα ότι τα γαλακτος δεν είναι... ελέφαντες. Βρηκα τωρα και αυτό στο νετ:

Αρνιά αποκλειστικά γάλακτος είναι το πολύ μέχρι 5 εβδομάδων σε ηλικία και 6-8 κιλά το μέγιστο.

Σε άλλο σαιτ: Το αρνάκι γάλακτος είναι μέχρι 3,5 μηνών και ζυγίζει μέχρι 10 κιλά.

Επομένως; Και γι' αυτό καταγγελιες πρεπει να κανουμε; Επαγγελματισμος λεγεται αυτό; Η αλλιως; :huh: Η τελικα υπαρχουν αρνακια γαλακτος 14 κιλων;

• Like 3
Δημοσ.

Χθες σε 2 σουπερ, τα αρνια ηταν 12+ κιλα το μικροτερο.

Τουλάχιστον το ένα μαλιστα από αυτά το διαφημιζει ως αρνακι γαλακτος, αρνακι γαλακτος εγραφε και η ταμπελα εκει στο μαγαζι και στην βιτρινα του το μικροτερο ηταν 12 κιλα και βαλε.

Ηξερα ότι τα γαλακτος δεν είναι... ελέφαντες. Βρηκα τωρα και αυτό στο νετ:

Αρνιά αποκλειστικά γάλακτος είναι το πολύ μέχρι 5 εβδομάδων σε ηλικία και 6-8 κιλά το μέγιστο.

Σε άλλο σαιτ: Το αρνάκι γάλακτος είναι μέχρι 3,5 μηνών και ζυγίζει μέχρι 10 κιλά.

Επομένως; Και γι' αυτό καταγγελιες πρεπει να κανουμε; Επαγγελματισμος λεγεται αυτό; Η αλλιως; :huh: Η τελικα υπαρχουν αρνακια γαλακτος 14 κιλων;

Σηκώνει πολύ κουβέντα ποιο είναι γάλακτος και ποιο όχι, και με τη γάλα είναι μεγαλωμένα .

Και μέχρι 18-20 κιλά μπορεί να είναι γάλακτος .

Στην πόλη μου τα γνωστά σούπερ μάρκετ είχαν μέχρι από 3-4 μέχρι 7-8 κιλά το μεγαλύτερο και οι περισσότεροι  απορήσαμε γιατί είναι τόσο μικρά.

Δημοσ.

ο μασουτης εχει το σκιπ υγρο κ σκονη 55 μεζουρες στα 7.90 με την μας καρντ.

τα κουπονια απο livesmart περνανε στον μασουτη;

αν ναι σε μια καρτα ξερετε ποσα κουπονια μπορω να περασω;

Δημοσ.

ο μασουτης εχει το σκιπ υγρο κ σκονη 55 μεζουρες στα 7.90 με την μας καρντ.

τα κουπονια απο livesmart περνανε στον μασουτη;

αν ναι σε μια καρτα ξερετε ποσα κουπονια μπορω να περασω;

τα κουπονια περνανε κανονικα στον μασουτη.

τωρα για τα ποσα κουπονια περνανε εχω περσει και 3 μαζι χωρις προβλημα.αλλιως σπας την αγορα..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...