avacan23 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 απαράδεκτη συμπεριφορα στα Careffour σήμερα. Φίλος πήγε να ψωνισει με πιστωτική Eurobank για να κερδισει 10% προσφορα επιστροφή. Στο ταμείο του ειπαν οτι λογω τεχνικού προβλήματος δεν γινονταν δεκτή η κάρτα. Ρωτησε αν εχει πρόβλημα το τερματικό και η απάντηση ηταν οτι δεν γινονται δεκτές μονο οι κάρτες της Eurobank. είδε δίπλα του οτι κάποιος με πιστωτική κάρτα αλλης Τράπεζας πλήρωσε κανονικά. Δεν καταλαβαινω γιατί του το έκαναν αυτό απλά θεώρησα καλό να το αναφέρω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Υπάρχει κάποιο feed για να ενημερωνόμαστε πιο άμεσα για τις προσφορές των σουπερ μαρκετ; Google-αρε αυτό που θες. Εδώ το τοπικ είναι για να αναρτουμε προσφορες εκτος τεχνολογιας.
np91 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 απαράδεκτη συμπεριφορα στα Careffour σήμερα. Φίλος πήγε να ψωνισει με πιστωτική Eurobank για να κερδισει 10% προσφορα επιστροφή. Στο ταμείο του ειπαν οτι λογω τεχνικού προβλήματος δεν γινονταν δεκτή η κάρτα. Ρωτησε αν εχει πρόβλημα το τερματικό και η απάντηση ηταν οτι δεν γινονται δεκτές μονο οι κάρτες της Eurobank. είδε δίπλα του οτι κάποιος με πιστωτική κάρτα αλλης Τράπεζας πλήρωσε κανονικά. Δεν καταλαβαινω γιατί του το έκαναν αυτό απλά θεώρησα καλό να το αναφέρω. Νομιζω οτι με αυτο το Super Market πρεπει να παψουμε να ασχολουμαστε διοτι θεωρουν τους εαυτους τους εξυπνους και ολους εμας του καταναλωτες κοροιδα ,εγω προσωπικα δεν δινω πια ουτε ενα σεντς σε αυτους τους εξυπνοβλακες 2
paylidis Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 απαράδεκτη συμπεριφορα στα Careffour σήμερα. Φίλος πήγε να ψωνισει με πιστωτική Eurobank για να κερδισει 10% προσφορα επιστροφή. Στο ταμείο του ειπαν οτι λογω τεχνικού προβλήματος δεν γινονταν δεκτή η κάρτα. Ρωτησε αν εχει πρόβλημα το τερματικό και η απάντηση ηταν οτι δεν γινονται δεκτές μονο οι κάρτες της Eurobank. είδε δίπλα του οτι κάποιος με πιστωτική κάρτα αλλης Τράπεζας πλήρωσε κανονικά. Δεν καταλαβαινω γιατί του το έκαναν αυτό απλά θεώρησα καλό να το αναφέρω. εαν δεν ειχαν τεχνικο προβλημα και το εκαναν οντως επιτηδες επρεπε να αφησεις τα πραγματα στο ταμειο και να φυγεις, ετσι απλα... ετσι πρεπει να μαθουμε να συμπεριφερομαστε για να στρώσει χαρακτήρα ο χ,ψ εμπορος 4
lefta_yparxoun Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 απαράδεκτη συμπεριφορα στα Careffour σήμερα. Φίλος πήγε να ψωνισει με πιστωτική Eurobank για να κερδισει 10% προσφορα επιστροφή. Στο ταμείο του ειπαν οτι λογω τεχνικού προβλήματος δεν γινονταν δεκτή η κάρτα. Ρωτησε αν εχει πρόβλημα το τερματικό και η απάντηση ηταν οτι δεν γινονται δεκτές μονο οι κάρτες της Eurobank. είδε δίπλα του οτι κάποιος με πιστωτική κάρτα αλλης Τράπεζας πλήρωσε κανονικά. Δεν καταλαβαινω γιατί του το έκαναν αυτό απλά θεώρησα καλό να το αναφέρω. Το πρόβλημα σήμερα ήταν σε όλα τα post μηχανάκια της Eurobank. Αν και εγώ δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις με το Carrefour πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το πρόβλημα σήμερα ήταν της Eurobank. Όποιος θέλει μπορεί να πάρει τη Δευτέρα στην εξυπηρέτηση πελατών της Eurobank για επιβεβαίωση. 1
XronisR Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μου εχει τυχει εμενα 3 φορες σε ιδιο καταστημα με καρτα Πειραιως..Δεν την δεχεται μου ειχαν πει ενω η καρτα περναγε παντου κανονικα.
mobile_32 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) carrefour 6/4 - 11/4 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2015 από matrixxx
Eyedentify Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 ΑΒ 6/4 - 11/4 -Ελαιόλαδο ΑΒ 5 λίτρα 16,99€ Γνωρίζουμε μήπως ποιο ακριβώς ελαιόλαδο είναι; Κάποιο λινκ με φώτο; Αν είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΑΒ, είναι ενδιαφέρουσα προσφορά...από 20,90 - 4 ευρώ περίπου στα 16,99 τελική.
Radiant Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Γνωρίζουμε μήπως ποιο ακριβώς ελαιόλαδο είναι; Κάποιο λινκ με φώτο; Αν είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΑΒ, είναι ενδιαφέρουσα προσφορά...από 20,90 - 4 ευρώ περίπου στα 16,99 τελική. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Γνωρίζουμε μήπως ποιο ακριβώς ελαιόλαδο είναι; Κάποιο λινκ με φώτο; Αν είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΑΒ, είναι ενδιαφέρουσα προσφορά...από 20,90 - 4 ευρώ περίπου στα 16,99 τελική. Ναι οσο ειναι και η πεθερα μου. 3
fpump Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 απαράδεκτη συμπεριφορα στα Careffour σήμερα. Φίλος πήγε να ψωνισει με πιστωτική Eurobank για να κερδισει 10% προσφορα επιστροφή. Στο ταμείο του ειπαν οτι λογω τεχνικού προβλήματος δεν γινονταν δεκτή η κάρτα. Ρωτησε αν εχει πρόβλημα το τερματικό και η απάντηση ηταν οτι δεν γινονται δεκτές μονο οι κάρτες της Eurobank. είδε δίπλα του οτι κάποιος με πιστωτική κάρτα αλλης Τράπεζας πλήρωσε κανονικά. Δεν καταλαβαινω γιατί του το έκαναν αυτό απλά θεώρησα καλό να το αναφέρω. Μου είπαν κι εμένα ότι "σήμερα οι κάρτες Eurobank έχουν πρόβλημα και μάλλον δε θα περάσει" και τους είπα εντάξει, χτυπήστε τη και βλέπουμε. Χρεώθηκε κανονικά (έκπληξη) και μάλιστα ειδοποίησε και άλλες ταμίες. Τώρα αν μου έπαιζε θέατρο και τις είχε δασκαλέψει κανένας κουτοπόνηρος υπεύθυνος ταμείων/καταστήματος, τι να πω... Όπως και να'χει, το μηχανάκι δε δασκαλεύεται... 1
SKRUTZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 My Market 6-8 Απριλίου Makro 6-11 Απριλίου Βερόπουλος όλη την Μ.Εβδομάδα https://www.youtube.com/watch?v=6v0WxhkiQZs Market-in 6-11 Απριλίου
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καμία μπύρα δεν βλέπω σε προσφορά, πως θα βγάλουμε το Πάσχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις