lambroszekis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Έληξε όμως υπάρχει δυνατότητα απόκτησης της τσάντας. Αν κάποιος τα έχει κρατήσει παρακαλώ ας επικοινωνήσει με πμ Αμα είναι να την παρεις ακομα κι αν εληξε η προσφορα..τοτε μίλα με την πρατηριουχο μηπως στην δωσει ετσι...Χωρις κουπονια.. Εγω ετσι το χα παρει το υπερτιμιο τσαντακι!! 1
thephotoshoped Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν γίνεται γιατί μου είπαν από την ΕΚΟ πως θα πρέπει να γίνει παραγγελία αφού υπάρχουν όμως τα κουπόνια.
lambroszekis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν γίνεται γιατί μου είπαν από την ΕΚΟ πως θα πρέπει να γίνει παραγγελία αφού υπάρχουν όμως τα κουπόνια. χμμμ..καταλαβα αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο να χει κρατησει καποιος τα κουπονια
JohnnyX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Εκπτωση -20% για την επομενη αγορα στο Mega Outlet (θεσσαλονικη) 1
gatokoritso Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 ρε γαμωτο δν μου αρεσουν αυτες οι προσφορες με την εκπτωση στην επομενη αγορα.δεσμευουν. παντως στα ψιλα γραμματα ειδα οτι ισχύει για ολα τα factory outlet.ειδα καλα?
PETROS13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δεν γίνεται γιατί μου είπαν από την ΕΚΟ πως θα πρέπει να γίνει παραγγελία αφού υπάρχουν όμως τα κουπόνια. Έχω κουπόνια (δεν τα έχω πετάξει ακόμα). χμμμ..καταλαβα αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο να χει κρατησει καποιος τα κουπονια όχι ακατόρθωτο 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 3,16 οι κάψουλες Jacobs nespresso στο Carrefour αλλά χωρίς διαφημίσεις.
gregdel Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Carrefour Μαρινόπουλος 1/4 - 2/4 Άρα pockee+kellogs θα βγαίνει πολύ καλά!! Θυμάμαι τα honey rolls (ή όπως λέγονται) εχουν αρχική 4,00... δηλαδή θα βγαίνει τελική 0,90... Άκυρο... τα honey rolls δεν ισχύουν για Απρίλιο... ήταν μέχρι 31/3... Τώρα έχει coco pops και special K και μπάρες
mary Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Άρα pockee+kellogs θα βγαίνει πολύ καλά!! Θυμάμαι τα honey rolls (ή όπως λέγονται) εχουν αρχική 4,00... δηλαδή θα βγαίνει τελική 0,90... μονο προσεχε γιατι λεει πως η τιμη ειναι η τελικη του ραφιου. Μη πας δλδ, δεις και πεις α η εκπτωση θα γινει στο ταμειο...
saxos55 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Επειδή είχε γίνει σχετική συζήτηση (από αυτό εδώ το post και κάτω), το ποστάρω εδώ. Το πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα είναι γεγονός. Το μηχάνημα έχει τοποθετηθεί από το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Βοιωτίας ΠΙΕΣγάλα με τιμή του γάλακτος στο 1 ευρώ/λίτρο ή 0,90 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα με την οποία απολαμβάνει κανείς έκπτωση. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιλογής συσκευασίας, δηλαδή γυάλινο ή πλαστικό μπουκάλι, όπου θα αποθηκευτεί το πλήρες (3,7% λιπαρά) ή ελαφρύ (1,7% λιπαρά) γάλα. Λόγω της επιτυχίας της πρωτοβουλίας οι παραγωγοί ετοιμάζονται μάλιστα να στήσουν κι δύο ακόμη ΑΤΜ σε άλλα σημεία της Αθήνας. Πηγή: www.lifo.gr
terry308 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Η επίσημη θέση της εταιρείας Θεςγαλα-Πιες προ ημερών είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με το εν λογω ΑΤΜ, το ειχαν γράψει και στη σελίδα τους στο fb, αυτό που αναφέρεται στα σχόλια μας είναι από Λάρισα (Θεςγαλα-Πιες) και αυτό της Αθήνας από την Βοιωτία (ΠΙΕΣγαλα) . http://www.tanea.gr/news/greece/article/5223183/dieykriniseis-apo-ton-synetairismo-thesgala-pies-gia-ton-aytomato-pwlhth-galaktos-sthn-athhna/
filippos001 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Η επίσημη θέση της εταιρείας προ ημερών είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με το εν λογω ΑΤΜ, το ειχαν γράψει και στη σελίδα τους στο fb http://www.tanea.gr/news/greece/article/5223183/dieykriniseis-apo-ton-synetairismo-thesgala-pies-gia-ton-aytomato-pwlhth-galaktos-sthn-athhna/Τα της Τα της Λάρισσας λεγονται "ΘΕΣ ΓΑΛΑ ΠΙΕΣ" ενω το 1 της Αθηνας αποκαλειται "ΠΙΕΣ ΓΑΛΑ". Το ενα ειναι θεσσαλικο , ενω το αλλο απο Βοιωτια...
agrio.imeros Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Επειδή είχε γίνει σχετική συζήτηση (από αυτό εδώ το post και κάτω), το ποστάρω εδώ. Το πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα είναι γεγονός. Το μηχάνημα έχει τοποθετηθεί από το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Βοιωτίας ΠΙΕΣγάλα με τιμή του γάλακτος στο 1 ευρώ/λίτρο ή 0,90 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα με την οποία απολαμβάνει κανείς έκπτωση. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιλογής συσκευασίας, δηλαδή γυάλινο ή πλαστικό μπουκάλι, όπου θα αποθηκευτεί το πλήρες (3,7% λιπαρά) ή ελαφρύ (1,7% λιπαρά) γάλα. Λόγω της επιτυχίας της πρωτοβουλίας οι παραγωγοί ετοιμάζονται μάλιστα να στήσουν κι δύο ακόμη ΑΤΜ σε άλλα σημεία της Αθήνας. Πηγή: www.lifo.gr Στη Θεσσαλονίκη έχουμε πιαστεί κότσοι και το πληρώνουμε 1 ευρώ το λίτρο με προπληρωμένο στικάκι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις