Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έληξε όμως υπάρχει δυνατότητα απόκτησης της τσάντας. Αν κάποιος τα έχει κρατήσει παρακαλώ ας επικοινωνήσει με πμ

Αμα είναι να την παρεις ακομα κι αν εληξε η προσφορα..τοτε μίλα με την πρατηριουχο μηπως στην δωσει ετσι...Χωρις κουπονια.. Εγω ετσι το χα παρει το υπερτιμιο τσαντακι!!

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γίνεται γιατί μου είπαν από την ΕΚΟ πως θα πρέπει να γίνει παραγγελία αφού υπάρχουν όμως τα κουπόνια.

χμμμ..καταλαβα αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο να χει κρατησει καποιος τα κουπονια

Δημοσ.

ρε γαμωτο δν μου αρεσουν αυτες οι προσφορες με την εκπτωση στην επομενη αγορα.δεσμευουν.

παντως στα ψιλα γραμματα ειδα οτι ισχύει για ολα τα factory outlet.ειδα καλα?

Δημοσ.

Δεν γίνεται γιατί μου είπαν από την ΕΚΟ πως θα πρέπει να γίνει παραγγελία αφού υπάρχουν όμως τα κουπόνια.

Έχω κουπόνια (δεν τα έχω πετάξει ακόμα).

χμμμ..καταλαβα αλλα το βλεπω πολυ δυσκολο να χει κρατησει καποιος τα κουπονια

όχι ακατόρθωτο :P

• Like 1
Δημοσ.

Carrefour Μαρινόπουλος  1/4 - 2/4

11080000_893950610628174_92192489231393611101257_893950280628207_633528803078107

Άρα pockee+kellogs θα βγαίνει πολύ καλά!!

Θυμάμαι τα honey rolls (ή όπως λέγονται) εχουν αρχική 4,00... δηλαδή θα βγαίνει τελική 0,90...

Άκυρο... τα honey rolls δεν ισχύουν για Απρίλιο... ήταν μέχρι 31/3...

Τώρα έχει coco pops και special K και μπάρες

Δημοσ.

Άρα pockee+kellogs θα βγαίνει πολύ καλά!!

Θυμάμαι τα honey rolls (ή όπως λέγονται) εχουν αρχική 4,00... δηλαδή θα βγαίνει τελική 0,90...

μονο προσεχε γιατι λεει πως η τιμη ειναι η τελικη του ραφιου. Μη πας δλδ, δεις και πεις α η εκπτωση θα γινει στο ταμειο...

Δημοσ.

Επειδή είχε γίνει σχετική συζήτηση (από αυτό εδώ το post και κάτω), το ποστάρω εδώ.

Το πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα είναι γεγονός.

Το μηχάνημα έχει τοποθετηθεί από το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Βοιωτίας ΠΙΕΣγάλα με τιμή του γάλακτος στο  1 ευρώ/λίτρο ή 0,90 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα με την οποία απολαμβάνει κανείς έκπτωση.   Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιλογής συσκευασίας, δηλαδή γυάλινο ή πλαστικό μπουκάλι, όπου θα αποθηκευτεί το πλήρες (3,7% λιπαρά) ή ελαφρύ (1,7% λιπαρά) γάλα. Λόγω της επιτυχίας της πρωτοβουλίας οι παραγωγοί ετοιμάζονται μάλιστα να στήσουν κι δύο ακόμη ΑΤΜ σε άλλα σημεία της Αθήνας. Πηγή: www.lifo.gr

Δημοσ.

Η επίσημη θέση της εταιρείας Θεςγαλα-Πιες προ ημερών είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με το εν λογω ΑΤΜ, το ειχαν γράψει και στη σελίδα τους στο fb, αυτό που αναφέρεται στα σχόλια μας είναι από Λάρισα (Θεςγαλα-Πιες) και αυτό της Αθήνας από την Βοιωτία (ΠΙΕΣγαλα) .

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5223183/dieykriniseis-apo-ton-synetairismo-thesgala-pies-gia-ton-aytomato-pwlhth-galaktos-sthn-athhna/

Δημοσ.

Η επίσημη θέση της εταιρείας προ ημερών είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με το εν λογω ΑΤΜ, το ειχαν γράψει και στη σελίδα τους στο fb

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5223183/dieykriniseis-apo-ton-synetairismo-thesgala-pies-gia-ton-aytomato-pwlhth-galaktos-sthn-athhna/Τα της 

Τα της Λάρισσας λεγονται "ΘΕΣ ΓΑΛΑ ΠΙΕΣ" ενω το 1 της Αθηνας αποκαλειται "ΠΙΕΣ ΓΑΛΑ".

Το ενα ειναι θεσσαλικο , ενω το αλλο απο Βοιωτια...

Δημοσ.

Επειδή είχε γίνει σχετική συζήτηση (από αυτό εδώ το post και κάτω), το ποστάρω εδώ.

Το πρώτο ΑΤΜ γάλακτος στην Αθήνα είναι γεγονός.

Το μηχάνημα έχει τοποθετηθεί από το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Βοιωτίας ΠΙΕΣγάλα με τιμή του γάλακτος στο  1 ευρώ/λίτρο ή 0,90 ευρώ με προπληρωμένη κάρτα με την οποία απολαμβάνει κανείς έκπτωση.   Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιλογής συσκευασίας, δηλαδή γυάλινο ή πλαστικό μπουκάλι, όπου θα αποθηκευτεί το πλήρες (3,7% λιπαρά) ή ελαφρύ (1,7% λιπαρά) γάλα. Λόγω της επιτυχίας της πρωτοβουλίας οι παραγωγοί ετοιμάζονται μάλιστα να στήσουν κι δύο ακόμη ΑΤΜ σε άλλα σημεία της Αθήνας. Πηγή: www.lifo.gr

Στη Θεσσαλονίκη έχουμε πιαστεί κότσοι και το πληρώνουμε 1 ευρώ το λίτρο  με προπληρωμένο στικάκι ...  :mad:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...