Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Μόλις κατάφερα να τυπώσω κουπόνι από live smart σε pdf και να το αποθηκεύσω... το αλλάξανε ??</p>

<p>το εχει κάνει κανένας άλλος? </p>

Εγώ πάντως εδώ και πολύ καιρό όλα τα κουπόνια από livesmart το έβαζα πρώτα στο εικονικό εκτυπωτή και έτσι τα αποθηκευα σε μορφή xps έπειτα τα τυπωνα όποτε ήθελα

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 3
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε.

επισης αν μπορει ο φιλος πιο πανω να αναφερει κ τον τροπο που κανει την εικονικη εκτυπωση.

αυτα τα κουπονια γραφουν επανω ημερομηνια ληξης η οχι;

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε.

επισης αν μπορει ο φιλος πιο πανω να αναφερει κ τον τροπο που κανει την εικονικη εκτυπωση.

Κατευθείαν εκτύπωση ως pdf μου βγαζει εμενα στις επιλογες...

τα κουπονια ληγουν ΑΥΡΙΟ!

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε.

Εικονική εκτύπωση: Priprinter,  η λύσις  :)

(Περισσότερο για τα κουπόνια των "επιθυμιών" αν τα ξαναβάλουν!!)

• Like 1
Δημοσ.

Με το livesmart ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, πάντα pdf.
Οι επιθυμίες είχαν περιορισμό και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Εικονική εκτύπωση: Priprinter,  η λύσις  :)

(Περισσότερο για τα κουπόνια των "επιθυμιών" αν τα ξαναβάλουν!!)

btw ειχε σημερα στα καρφουρ μια της p&g και μου κανει γιατι παιρνετε αυτη την οδοντοκρεμα (ΑΙΜ-με κουπονι+εκπτωση εβγαινε 1.10), της σκαω επειδη δεν βαζετε εσείς κουπονια παιρνω μονο τα προιόντα που εχουν κουπονια...

:P

%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82%CF%822.gi

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα στο Καρφούρ τα κουπόνια μου τα δέχτηκαν τελικά με την Τρίτη προσπάθεια. Την πρώτη φορά το κοιτάει η ταμίας μου λεει επειδή ειναι σε προσφορά δεν περνάει. Της λέω για δείτε τι λεει το κουπόνι..ότι συνδυάζεται κουπόνι και προσφορά αλλα όχι κουπόνι με κουπόνι.. Δεν το καταλαβαίνει και με κοιτάει με βλέμμα αγελάδας...

Φωνάζει τον προϊσταμενο...ακριβώς τα ίδια... Μετα ο προϊστάμενος παίρνει τα κουπόνι και ανεβαίνει στο γραφείο διοίκησης...

Κατεβαίνει μετα απο δυο λεπτα με κατεβασμένα μούτρα και λεει στην ταμια.. Περνάνε κανονικά...

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 4
Δημοσ.

Είδα -35 % τα Noxzema αποσμητικά στο Μαρινόπουλο μέχρι 1 Απρίλη και έχει και μέχρι αύριο κουπόνι 1 ευρώ το pockee...

Σήμερα πήρα σαμπουάν Οrzene μπύρας 1+1 δώρο και -25 % (λόγω προσφοράς καλλυντικών) και χτύπησα και 1 ευρώ κουπόνι από pockee... από 4 ευρώ το ένα σαμπουάν μου βγαίνει 2 σαμπουάν με 2 ευρώ... και χυμό amita motion 1L στίκερ -50 cents και κουπόνι -50 cents από pockee βγαίνει 97 cents... (από 1,97 αρχική)

Μαρινόπουλο και τα παραπάνω..

Μια ερώτηση για το Pockee γιατί είμαι νέος χρήσης.... Σε περίπτωση λάθους τι γίνεται ; Πχ σήμερα είχα πάει και Μαρινόπουλο και ΑΒ (που δεν συμμετέχει) και μετά που γύρισα σπίτι και τα περνούσα, πέρασα και ένα προιόν που είχα πάρει από ΑΒ και το δέχτηκε κανονικά όταν το σκάναρα αλλά μετά θυμήθηκα ότι το είχα πάρει από τον ΑΒ.... Θα μου περάσει τις εκπτώσεις για τα άλλα προϊόντα που όντως ψώνισα από τον Μαρινόπουλο και όχι του προϊόντος που πήρα από τον ΑΒ ή παίζει να φάω γενικό άκυρο ;

Πάντως και να θέλαμε να κάνουμε την όλη διαδικασία μέσα στα καταστήματα δε γίνεται, στα περισσότερα δε πιάνει το ίντερνετ για κανένα λόγο... σήμερα δλδ που δοκίμασα στο μαρινόπουλο για να έβλεπα ποιο προιόντα είχαν κουπόνια μηδέν σήμα....

Δημοσ.

Μπορεί να εξηγήσει κανείς πώς λειτουργέι το Pockee, δεν βρίσκω επαρκείς πληροφορίες στην ιστοσελίδα, πριν εγγραφώ τουλάχιστον.

Άκυρο, βρήκα οδηγίες εδω

http://www.pockee.com/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-pockee-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-12/

http://www.pockee.com/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-pockee-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-22/

Δημοσ.

Είδα -35 % τα Noxzema αποσμητικά στο Μαρινόπουλο μέχρι 1 Απρίλη και έχει και μέχρι αύριο κουπόνι 1 ευρώ το pockee...

Σήμερα πήρα σαμπουάν Οrzene μπύρας 1+1 δώρο και -25 % (λόγω προσφοράς καλλυντικών) και χτύπησα και 1 ευρώ κουπόνι από pockee... από 4 ευρώ το ένα σαμπουάν μου βγαίνει 2 σαμπουάν με 2 ευρώ... και χυμό amita motion 1L στίκερ -50 cents και κουπόνι -50 cents από pockee βγαίνει 97 cents... (από 1,97 αρχική)

Μαρινόπουλο και τα παραπάνω..

Μια ερώτηση για το Pockee γιατί είμαι νέος χρήσης.... Σε περίπτωση λάθους τι γίνεται ; Πχ σήμερα είχα πάει και Μαρινόπουλο και ΑΒ (που δεν συμμετέχει) και μετά που γύρισα σπίτι και τα περνούσα, πέρασα και ένα προιόν που είχα πάρει από ΑΒ και το δέχτηκε κανονικά όταν το σκάναρα αλλά μετά θυμήθηκα ότι το είχα πάρει από τον ΑΒ.... Θα μου περάσει τις εκπτώσεις για τα άλλα προϊόντα που όντως ψώνισα από τον Μαρινόπουλο και όχι του προϊόντος που πήρα από τον ΑΒ ή παίζει να φάω γενικό άκυρο ;

Πάντως και να θέλαμε να κάνουμε την όλη διαδικασία μέσα στα καταστήματα δε γίνεται, στα περισσότερα δε πιάνει το ίντερνετ για κανένα λόγο... σήμερα δλδ που δοκίμασα στο μαρινόπουλο για να έβλεπα ποιο προιόντα είχαν κουπόνια μηδέν σήμα....

Μαλλον θα πεσει ακυρο μιας και τα στοιχεια της αποδειξης που εδωσες ήταν άλλα και προφανως οχι ιδια με αυτα που θα ελεγξουν.

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κρατήσει κάποιος τα κουπόνια από την ΕΚΟ για τις τσάντες Ellehammer διότι μου χρειάζονται.

Δημοσ.

Γιατί; Δεν έληξε η προσφορά;

Έληξε όμως υπάρχει δυνατότητα απόκτησης της τσάντας. Αν κάποιος τα έχει κρατήσει παρακαλώ ας επικοινωνήσει με πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...